3120, prebacivanje sa telefona na PC preko USB kabla?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
3120, prebacivanje sa telefona na PC preko USB kabla?
Moze li neko da mi posalje detaljno uputstvo za prenos data kablovima USB sa telefona na PC (kablovi su DKU-5).
Koliko je meni poznato DKU-5 kabal je sa serijskom vezom i bez muke se ne može vezati sa PC-jem. Posjedujem originalni USB kabal od Nokie 6630 i on nosi oznaku DKU-2. Sa ovim kablom nisam uspio da se konektujem sa PC-jem, ali ni sa DKU-5 ( imam i njega ). Nokia PC Suite ga ne perpoznaje, već samo MobiMB Mobile Media Browser. Sa zadnjim programom očitam igrice i aplikacije ali ne mogu da uđem u galeriju. Ne kontam u čemu je problem ako je tel. ispravan.
Ne znam koliko sam ti pomogao, u svakom slučaju kupuj isključivo originalne kablove. Nije slučajnost da samo oni rade kako treba.
Pozdrav Dafne i više sreće.
Ne znam koliko sam ti pomogao, u svakom slučaju kupuj isključivo originalne kablove. Nije slučajnost da samo oni rade kako treba.
Pozdrav Dafne i više sreće.