zaboravio sam wallet code kod 3510i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 12. Jun 2005. 11:59
zaboravio sam wallet code kod 3510i
uneo sam sifru kad sam kupio tel. sad ne znam koja je, moze li to nekako da se premosti,ako neko zna kako bio bih zahvalan
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Probaj da ukucaš ovaj kod:
*#7370925538#
pa zatim "lock code" koji je 12345 ako ga nisi menjao i trebalo bi da je šifra za wallet resetovana (naravno, sve u okviru "novčanika" će biti izbrisano).
*#7370925538#
pa zatim "lock code" koji je 12345 ako ga nisi menjao i trebalo bi da je šifra za wallet resetovana (naravno, sve u okviru "novčanika" će biti izbrisano).

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Kao što reče Asfaloth, isto što i Notes samo naprednije i zaštićeno, a može da se koristi i za online plaćanje. Ovaj kod je samo za Wallet, kao što "kažu" brojevi 7370925538=res0wallet...
Ima mnogo boljih (symbian) programa za ovu namenu, raznorazni "sefovi", ali ovaj je već u mobu i free for use.

Ima mnogo boljih (symbian) programa za ovu namenu, raznorazni "sefovi", ali ovaj je već u mobu i free for use.
● PRAVILA FORUMA ●