Ovaj telefon uzimam ,cim se pojavi kod nasih Operatera...ili u radnjama Gigtrona ,Comtrade... Msm da mu cena nece biti veca od 28000 29000dinara.. Uzimam ga ,i onako mi istice ugovor sad decembra i taman da se obnovim za sledecu godinu

Telefon vredi svaku paru ,i plus ima LTE konekciju ,koja kod nas nadam se ce zaziveti uskoro... I oduvek sam bio miljenk Nokia ,a Android mi se smucio i jako je dosadan i ruzan sistem...pun bagova fleseva itd... Tako da N. Lumia 625 ce se naci u mom dzepu za 3 meseca

Brz je maximalno ,ram memorija nije toliki problem i nema potrebe sekirati se oko toga ,zato sto samo 0.05% app. ne podrzava manje od 1gb ram memorije ,dok ostalih 99.95% radi bez problema. A tih 0.5% su igrice ,a ako ste ludi za igricama ,nemoj te kupovati ovaj telefon . Po brzini moze da se poredi i sa S4 i S3, zato sto je sistem tako dobro optimizovan da mu ne treba stavljati ni na jedan od Lumia telefone vise od 1gb rama...kao sto to nije slucaj kod Androida kome je potrebno po 2gb rama. Slozicete se samnom,telefon vredi svaku paru ....