Imam 6230 vec godinu i nesto dana, i bio sam medju prvima koji su ga kupili. Telefon je sjajan i radio je besprekorno, od baterije (o kojoj vidim obozavate da diskutujete

) pa sve do kamere, memorije, mp3 itd. Medjutim pre nekog vremena desio mi se jedan cudan problem, a to je da kada sam zeleo da upalim Bleutooth i izabrao opciju ON, on je i dalje ostajao OFF. Mislio sam da je u pitanju trenutni bag zbog manje-vise prepunjene memorije, ali taj problem je nastavio da se javlja. Ponekad nisam mogao da ugasim Bluetooth, ponekad da upalim, ali i kada je bio upaljen (i savrseno radio) posle nekog vremena je znao da prestane da radi i da opet blokira funkciju da se iskljuci. Gasio sam telefon, vadio bateriju, praznio memoriju, cekao neko vreme, i nista se nije menjalo. Odlucio sam da odnesem telefon u servis i oni su mi mi rekli da je u pitanju softeverski problem, sto je i logicno jer je Bluetooth radio, samo ne uvek. Uglavnom stavili su mi najnoviji softver iz decembra 2004. i Bluetooth je opet savrseno radio... Ali... Cuveno "ali" se uvek nekako pojavi i sve zabrlja... Kod telefona se javio opet isti problem. Opet sam ga odneo u servis i oni su mu opet stavili isti softver (?), iako su mi rekli da je moguce da nece svaki softver da radi u svim opcijama (tipa kamera ili zvuk) sa svakim telefonom. Posle nekog vremena ista prica. O mobilnim telefonima i o tehnici znam sasvim dosta i vidim da ovi u servisu nabadaju pravo resenje ali po mom novcaniku.

S obzirom da telefon ne vredi da zbog njegovih "opravki" dajem desetine evra, pitao sam se da li neko od vas mozda sluti u cemu je problem ili je mozda imao slicnih problema pa moze da mi da neki savet. Zeleo bih da vam se unapred zahvalim sto se procitali ovako smoran tekst...