Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
HEEELLLLPPPPP recite mi sta da radim, dali mozda telefon ne valja, pa da
ga vracam ili ne.. cuo sam da su su i drugi imali ovih problema. znaci ja imam snimljene brojeve i na SIM i na telefonu, ali kada me neko zove
koga imam vec u imeniku, ne pise ko zove nego samo broj +381.....
Paralelni_Svet napisao:probaj da stavish u opcijama imenika da prikazuje samo brojeve sa telefonske memorije ...
to se radi:
phonebook(contacts), settings, memory in use
probao sam i to, ne moze, opet ne identifikuje... moze da odentifikuje samo brojeve koji u imeniku i imaju prefiks +381........ . a ako u imeniku
pocinje broj sa 064 ili 021 ne moze??????????????????????????????????
Slusaj ovako.. I ja sam imao taj prob. dok sam imao 2650! A takodje sam ga novog uzeo..
Za svaki br. ces morati da dodas jos jedan broj, znaci ono DETAILS/OPTIONS/ADD NUMBER/MOBILE i tu ukucas br. sa prefiksom +381.. to ti je zasigurno jedino resenje, malo vise posla ali nemas druge..
E sad ako nemas zivaca i vremena za ovako nesto, bojim se da ces morati da ga nosis na flesovanje.. jer je problem sa nokia firmware-om u ovom slucaju..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.