"memory low" prilikom startovanja igrica

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Bertocucci Feranzano
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Avg 2005. 23:48

"memory low" prilikom startovanja igrica

Post od Bertocucci Feranzano »

Ova porika mi se pojavi na ekranu kad treba da pokrenem igricu!
Slobodna memorija tel je oko 2Mb a mem.kartice oko 4Mb,a igrica sama po sebi zauzima oko 250Kb! Recite mi u cemu je problem!
Usput jel neko zna gde da nadjem igricu sa onim "vockicama" u kazinu(ako znate na sta mislim!)?
XTC

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Misliš na na neki Jack Pot, pretpostavljam... Postoji Psiloc Coin Up, viđao sam još neke ali ne mogu da se setim kako se zovu... :unsure: Nabaciću na Ludakovu grupu igricu... :wink:

Problem sa memorijom se odnosi na RAM memoriju, znači to nije ni C, ni E (oni se vode kao diskovi), već kao i na kompjuteru - radna memorija... Možeš pomoću nekog programa da "ubiješ" nepotrebne aplikacije i na taj način oslobodiš malo memorije (AppMan, SysMan, itd)...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Da, kao što reče Miskoni...obriši te trash aplikacije, pa ćeš dobiti na prostoru...znači sve što ti je bespotrebno... :wink: :)

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Cini mi se da u novom FExpolrer-u 1.14 imas tacno aplikacije 8) ,tasks (tako nesto) ,koje ti rade i zauzimaju RAM memoriju na phone-u ,tako da sa ovim programom mozes da ih uklonis :wink: !!! A sto se tice AppMan-a ,kao sto je rekao Miskoni ,on ti isto sluzi za ovakve stvari !!! Kod AppMan-a mi se svidja sto mozes da podesish aplikacije da ti se ne ukljucuju posle restart-a telefona tj. jest na samom ukljucivanju :wink: 8) !!!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

to je otvoreno previse aplikacija i zato nema dovoljno RAM memorije da je pokrene. Ja sam jednom na 6600 pokrenuo Tony Hawk za n-gage i slucajno sam je zaboravio ugasiti i dok je nisam ugasio nisam mogao pokrenuti nista drugo.

Bertocucci Feranzano
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Avg 2005. 23:48

Post od Bertocucci Feranzano »

RAM memorija mi je uvek prazna,a telefonska tj. C mi je sad malo oslobodjena pa igrice rade normalno sem "wormsa" koji i dalje izbacuju istu poruku!
A sa ludakove grupe sam skinuo Total Remote v1.45 i posle ukucanog registarskog koda trazi da kupim sa interneta punu verziju! Kako da resim ovaj problem? pise da je istekao probni period ili tako nesto.
XTC

Odgovori