Ova porika mi se pojavi na ekranu kad treba da pokrenem igricu!
Slobodna memorija tel je oko 2Mb a mem.kartice oko 4Mb,a igrica sama po sebi zauzima oko 250Kb! Recite mi u cemu je problem!
Usput jel neko zna gde da nadjem igricu sa onim "vockicama" u kazinu(ako znate na sta mislim!)?
"memory low" prilikom startovanja igrica
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Bertocucci Feranzano
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 10. Avg 2005. 23:48
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Misliš na na neki Jack Pot, pretpostavljam... Postoji Psiloc Coin Up, viđao sam još neke ali ne mogu da se setim kako se zovu...
Nabaciću na Ludakovu grupu igricu...
Problem sa memorijom se odnosi na RAM memoriju, znači to nije ni C, ni E (oni se vode kao diskovi), već kao i na kompjuteru - radna memorija... Možeš pomoću nekog programa da "ubiješ" nepotrebne aplikacije i na taj način oslobodiš malo memorije (AppMan, SysMan, itd)...

Problem sa memorijom se odnosi na RAM memoriju, znači to nije ni C, ni E (oni se vode kao diskovi), već kao i na kompjuteru - radna memorija... Možeš pomoću nekog programa da "ubiješ" nepotrebne aplikacije i na taj način oslobodiš malo memorije (AppMan, SysMan, itd)...
● PRAVILA FORUMA ●
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
- Kontakt:
Cini mi se da u novom FExpolrer-u 1.14 imas tacno aplikacije
,tasks (tako nesto) ,koje ti rade i zauzimaju RAM memoriju na phone-u ,tako da sa ovim programom mozes da ih uklonis
!!! A sto se tice AppMan-a ,kao sto je rekao Miskoni ,on ti isto sluzi za ovakve stvari !!! Kod AppMan-a mi se svidja sto mozes da podesish aplikacije da ti se ne ukljucuju posle restart-a telefona tj. jest na samom ukljucivanju
!!!

- Bertocucci Feranzano
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 10. Avg 2005. 23:48
RAM memorija mi je uvek prazna,a telefonska tj. C mi je sad malo oslobodjena pa igrice rade normalno sem "wormsa" koji i dalje izbacuju istu poruku!
A sa ludakove grupe sam skinuo Total Remote v1.45 i posle ukucanog registarskog koda trazi da kupim sa interneta punu verziju! Kako da resim ovaj problem? pise da je istekao probni period ili tako nesto.
A sa ludakove grupe sam skinuo Total Remote v1.45 i posle ukucanog registarskog koda trazi da kupim sa interneta punu verziju! Kako da resim ovaj problem? pise da je istekao probni period ili tako nesto.
XTC