Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Moguće da je riknuo zvučnik, a isto tako veoma je moguće da je i neki softverski problem...pošto ti je telefon pod garancijom (predpostavljam, zato što kažeš da je nov) odnesi ga u servis da ti ga pogledaju...
Xm... 99% je riknuo. Jel ti padao telefon? Meni je bio jednom riknuo zvucnik na N-gage QD kad mi je pao, 10e je bila zamjena... Ponesi u servis i ako je zvucnik ne brini se nista samo neka ti to zamijene.
Da,najverovatnije ti je riknuo zvuchnik,ne verujem da je softverski problem,odnesi ga u servis nek ga pogledaju..kao shto je stefank rekao zamena ti je oko 10ak evra..
al bas sam zato i pitao, jer telefon nije moj, a meni se na 6600 desavalo da prestane da zvoni. Dakle samo vibrira i onda sam ga formatirao i radi! pa sam hteo da vidim dal je neko imao neko slicno iskustvo..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.