Program za nokiu 6230

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Dimitrije-NS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 19:54

Program za nokiu 6230

Post od Dimitrije-NS »

Treba mi neki program za prebacivanje mp3 za 6230.Imam infrared. Jel' zna neko neki sajt?

Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
Kontakt:

Post od Ripper »

Ne treba ti nikakav program osim običnog Nokia PC Suita (naći ćeš na na Nokia-inom sajtu)

Ali preko infrareda to ide JAAAAKOOO SPOOROO! (možda i nikako tj puca prenos)

Bolje kupi bluetooth ili čitač kartica pa vozi!

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Pa kako nisi dobio uz IR drivere ?! Verovatno mislish na USB IR ? A i slazem se sa Ripper-om dosta je smorno preko IR-a prebacivanje i tako ume veza da pukne ! Al kad si vec uzeo...guraj nekako ! 8)

Dimitrije-NS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Dimitrije-NS »

znam ali ovo je privremeno.Ttrebalo bi da kupim bt a ir jeste preko usb-a
Jel' zna neko neki drugi?program je velik za moju dial up konekciju (21mb) :dry:

Alice_in_Chains
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29

Post od Alice_in_Chains »

ma kupi usb bluetooth i zavrshi posao. kosha oko 1700 djuntii .!!!! tako je najbrzhe i najbolje! ja imam to i super mi ide!!!! chak mislim i da je bolje od kabla!!!
this is my thruth, now tell me yours

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

Alice_in_Chains napisao:ma kupi usb bluetooth i zavrshi posao. kosha oko 1700 djuntii .!!!! tako je najbrzhe i najbolje! ja imam to i super mi ide!!!! chak mislim i da je bolje od kabla!!!
:uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: ne, usb je dosta brzi. provereno :D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa nije ni usb najbrzi,nego ako kao ja imas citac kartica,samo ubacis karticu,na kompjuteru uzmes copy-paste na karticu i gotovo...... :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh:
iPhone + CX300

Alice_in_Chains
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29

Post od Alice_in_Chains »

pa eto card reader je naj, ali sve jedno ja mislim da je bluetooth brzhi a i mnogi ljudi imaju problema sa kablom...
this is my thruth, now tell me yours

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

I ja sam pre za bluetooth nego za usb.Usb i nekoristim,dok to nemogu da kazem za bluetooth.............
iPhone + CX300

Dimitrije-NS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Dimitrije-NS »

Alice_in_Chains napisao:ma kupi usb bluetooth i zavrshi posao. kosha oko 1700 djuntii .!!!! tako je najbrzhe i najbolje! ja imam to i super mi ide!!!! chak mislim i da je bolje od kabla!!!
Ali ja pitam za program!

nesa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Sep 2005. 00:40

Post od nesa »

Ma bre card reader je najbolji kosta 800 kinti a brz ko lud uzmi to neces se pokajati a preporucujem i vecu karticu ako vec nemas najmanje 128. :D :D :D :D :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Alice_in_Chains, svuda se tako kreću cene card readera, mislim da može čak da se nadje i 100-200 kinti jeftinije...ako ti nešto znači... 8)

lucas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 28. Nov 2005. 15:13

Post od lucas »

Ako misliš kvalitetno da prebacuješ fajlove sa PC-ja na aparat onda uzmeš ( naravno originalni ) USB kabal DKU-2 i prenos je fantastičan. Evo recimo sad sam na internetu preko Nokie 6230, download ide brzinom od 11kB/s.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Kupi BlueTooth, najbolji je za svakodnevnu upotrebu, dosta brz a ne moras npr. da vadis karticu kao kod card readera. A nije ni skup sad. 8)

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Evo tabele po brzini da razjasnimo:

1) Card Reader
2) USB
3) BlueTooth
4) IC veza

To je to.. :roll:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Za prebacivanje većih fajlova najbolje card reader ili usb, a bt za neki manje varijante :wink: :roll:

lucas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 28. Nov 2005. 15:13

Post od lucas »

Moramo objasniti čovjeku kako radi koja varijanta. Elem, nisam upoznat sa brzinom card readera, jer ga i ne koristim, ali uporedi vrijeme gašenja telefona, vađenja kartice, ubacivanje kartice u card reader i njeno očitavanje sa praktičnošću USB kabla.
Dakle, čim nakačiš Nokiu na kabal operativni je prepozna i ti preko NOKIA PC SUITE-a za tili čas prebacuješ podatke bilo kakve vrste ( uključujući i imenik, poruke...) dok je to neizvodljivo sa card readerom. Ovaj transfer važi u bilo kojem pravcu ( PC to phone ili phone to PC ). I naravno most important thing : radiš BACK UP na zadatu adresu u računar. U slučaju bilo kakve greške aparata, format ili fleš, istim principom vratiš BACK UP u aparat sa svim prethodnim podešenjima.

Nadam se da sam bio od koristi.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Ja licno za klasicne instalacije,pa cak i za koju mp3 numeru koristim BT 1.2 :wink: A za vece fajlove tipa filmovi,ceo album itd. naravno Card Reader,najbrze je.Stvar izbora :wink:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Za svakodnevna sitna prebacivanja i razna povezivanja - Bluetooth.

Za povremeno prebacivanje veće količine (ili velikih) fajlova - card reader (ili USB kabl)

Naravno, najbolje je posedovati i jedno i drugo (treće).:D

Inače, brzina prebacivanja preko USB kabla i card readera u principu je ista (ako oba podržavaju isti standard - USB 1.0 ili USB 2.0)...

Odgovori