Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Evo,kupih je-256MB Kingston(2390din. sa PDVom) MMC Mobile.I?Odusevljenje! Format je uradjen za 2-3sec.Naravoucenije=RS MMC DV vs MMC Mobile =MMC Mobile!
Ma Stefane, to su ti praktično iste kartice, samo je MMC Mobile druga generacija - daleko brža... Dali su joj to ime kako ne bi više lomili jezik i kako ne bi došlo do zabune (pošto sada postoje tri tipa RS MMC kartica).
Možeš koristiti koju hoćeš. Naravno, samo lud čovek bi kupovao tu stariju i sporiju karticu ako za istu sumu love ili manju može da dobije noviju, bolju i bržu...
6600-tuning napisao:Cekaj, cekaj.. Sad ste me zbunili..?! Pa koliko je ta MOBILE od 512mb, i da li moze u 6630.. I da li je stvarno brza kako kazete..?!!
Od 512MB je dosta skuplja.
U 6630 moze(istih dimenzija,DV takodje).
I,stvarno je mnooogo brza.
Ne.Specifikacije su apsolutno iste.Samo sto je MMC Mobile daleko brza od klasicne RS MMC DV.Sto rece Sasa_NS,"Dali su joj to ime kako ne bi više lomili jezik"
Imate lep spisak firmi koje prodaju kartice i drugu opremu (sa podelom na proizvođače i konkretnim cenama) na sajtu www.itsvet.com (gore levo u vrhu strane vam je ogroman baner sa direktnim linkovima, ako niste primetili)...
Dakle, nema potrebe za razmenom linkova na pp... Kad je ovako sve javno.
ja sam iz hrvatske, mi nemamo ovakve super stranice kao sta su mobilnisvet i ITsvet.
u jednoj nasoj radnji prodaju mmc mobile line, valjda je to obican mmc, a ti uradnji ne znaju ni sami sta su napisali.
E ljudi pomagajete posto nisam u bg a htio bi kupiti ovi mmc mobile karticu kontaktirao sam jednu radnju u BG i tip mi kaze da ima tu karticu ali da joij je oznaka MMC plus.Jeli to ta MMC MOBILE Kartica ili se radi o nekoj drugoj?
napster napisao:E ljudi pomagajete posto nisam u bg a htio bi kupiti ovi mmc mobile karticu kontaktirao sam jednu radnju u BG i tip mi kaze da ima tu karticu ali da joij je oznaka MMC plus.Jeli to ta MMC MOBILE Kartica ili se radi o nekoj drugoj?
Pa uzeo bi ej ja nego en zanm dje u BG .Ta radnja sto sam zvao je Pakom dje su mi neki od vas preporucili da trazim...Jel ima jos nedje da se pazari ta kartica?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.