Sifra za restartovanje wallet funkcije
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 30. Dec 2005. 21:57
Sifra za restartovanje wallet funkcije
Jel zna neko generalnu sifru nokijinu za restartovanje sifre u walletu, jer sam kupio polovnu nokiu 6680 i trazi mi sifru? Pomoc!!!!
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Ja sam kupila nov 6680 i trazio mi je da napravim sifru i ukucala sam neke 4 cifre, pa je nakon toga trazio da je potvrdim, sto sam i uradila, ali mi on odmah izlazi iz novcanika aplikacije. Kad sam pokusala da resetujem sifru kao sto si ti objasnio saopstava da ne moze da stane cela tvoja sifra.
Ne znam kako uopste da pokrenem tu aplikaciju. Jel postoji neko resenje?
Ne znam kako uopste da pokrenem tu aplikaciju. Jel postoji neko resenje?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 30. Dec 2005. 21:57
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
He he,imam jedan maaaali problem!
Probao sam da resetujem i ja wallet sa ovom sifrom i gle cuda nisam stigao ni celu sifru da ukucam (jednostavno nije mogla ovoliko dugacka sifra) a vec se zakljucao i sad kad god udjem u njega stoji"Wallet blocked"par sekundi i onda izadje!
Resenje koje je sigurno a da ne podrazumeva fles (jer su u Nisu jos malo dibiduzi za 6680) je...?!
Edit: Sad mogu da ukucam kod (posto restart nije pomogao pustio sam ga na miru i sad moze) ali nece ovaj kod da ukuca ceo na 6680,kao da je predugacak a i kod mene trazi kod,izgleda da to svakom trazi jer nemoguce da smo svi kupili polovne telefone?
Pozdrav

Probao sam da resetujem i ja wallet sa ovom sifrom i gle cuda nisam stigao ni celu sifru da ukucam (jednostavno nije mogla ovoliko dugacka sifra) a vec se zakljucao i sad kad god udjem u njega stoji"Wallet blocked"par sekundi i onda izadje!
Resenje koje je sigurno a da ne podrazumeva fles (jer su u Nisu jos malo dibiduzi za 6680) je...?!
Edit: Sad mogu da ukucam kod (posto restart nije pomogao pustio sam ga na miru i sad moze) ali nece ovaj kod da ukuca ceo na 6680,kao da je predugacak a i kod mene trazi kod,izgleda da to svakom trazi jer nemoguce da smo svi kupili polovne telefone?
Pozdrav

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Lomnica_city, prvi put kada se pokrene wallet mora da se definiše korisnička šifra. Možda ti se zato čudno ponaša kôd za reset?
● PRAVILA FORUMA ●
- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert