Sifra za restartovanje wallet funkcije

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Nikola PFC
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 30. Dec 2005. 21:57

Sifra za restartovanje wallet funkcije

Post od Nikola PFC »

Jel zna neko generalnu sifru nokijinu za restartovanje sifre u walletu, jer sam kupio polovnu nokiu 6680 i trazi mi sifru? Pomoc!!!!

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Šifra je *#7370925538# ili ako ti je lakše da zapamtiš *#res wallet# :P

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ja sam kupila nov 6680 i trazio mi je da napravim sifru i ukucala sam neke 4 cifre, pa je nakon toga trazio da je potvrdim, sto sam i uradila, ali mi on odmah izlazi iz novcanika aplikacije. Kad sam pokusala da resetujem sifru kao sto si ti objasnio saopstava da ne moze da stane cela tvoja sifra.
Ne znam kako uopste da pokrenem tu aplikaciju. Jel postoji neko resenje?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Nikola PFC
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 30. Dec 2005. 21:57

Post od Nikola PFC »

gajic_ivan napisao:Šifra je *#7370925538# ili ako ti je lakše da zapamtiš *#res wallet#

Hvala na pomoci,uspelo je. Pozdrav!!!

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

I meni je uspelo, ali ostaje pitanje da li sam kupio nov telefon kao što mi je rečeno :(
Posle tog koda mi je tražio još neki kod na kojem je upalilo 12345!!! :)
Sony Ericsson C510

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

He he,imam jedan maaaali problem! :oops:
Probao sam da resetujem i ja wallet sa ovom sifrom i gle cuda nisam stigao ni celu sifru da ukucam (jednostavno nije mogla ovoliko dugacka sifra) a vec se zakljucao i sad kad god udjem u njega stoji"Wallet blocked"par sekundi i onda izadje!
Resenje koje je sigurno a da ne podrazumeva fles (jer su u Nisu jos malo dibiduzi za 6680) je...?!

Edit: Sad mogu da ukucam kod (posto restart nije pomogao pustio sam ga na miru i sad moze) ali nece ovaj kod da ukuca ceo na 6680,kao da je predugacak a i kod mene trazi kod,izgleda da to svakom trazi jer nemoguce da smo svi kupili polovne telefone?

Pozdrav 8)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Lomnica_city, prvi put kada se pokrene wallet mora da se definiše korisnička šifra. Možda ti se zato čudno ponaša kôd za reset?

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ali nijedna sifra koju ukucam ne vazi (Code error) pa sam zato hteo da ga resetujem jer neznam sta mu je,mozda se neko i igrao sa mojim telefonom ali ne vidim kako na toliko novih telefona ima problema sa wallet-om!?
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Lomnica_city, treba da ukucas sifru dok je fon u stand by rezimu, a ne na mesto sifre koju ti trazi Wallet...Posto kazes da nije mogla da stane sifra verovatno si tamo pokusavao...
Nadam se da sam ti pomogla...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Pa... da! :D
Mislio sam da tako i treba a ne da uoste kucam sifru na desktopu jer mi nije bilo logicno! :oops:
Sad je uspelo i obrisao sam onaj default,ako ga je uopste i bilo ili sta god da je vec zezalo!
Pozdrav 8)

Odgovori