AntiVirus

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
vukvucko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Jan 2006. 11:26

AntiVirus

Post od vukvucko »

Interesuje me da li je pozeljno instalirati neki antivirus na Simbian OS. Da li postoji besplatan antivirus i gde se moze naci?

snowi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 30. Dec 2005. 08:50

Post od snowi »

ja licno koristim NetQin antivirus ali mislim uopste nema potrebe jer pre nego sto instaliram neku aplikaciju na N6630 pregledam na pc sa KAV antivirusom

glidder
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 14:29

Post od glidder »

Ja sam danas instalirao Kaspersky i zeznuo mi je telefon i evo me na forumu da nadjem resenje za problem koji mi je gore pomenuti napravio!!!

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Iskreno ne koristim nikakav AVP ali iskreno da vam kazem pazim sta ubacujem u fon tako da nema problema... i meni recimo N 6630 nikada nije pravila problem a vidim da se ljudi zale na taj fon ali mogu reci da vecina njih i ne zna da ima jedan od (po meni) danas naj naj telefona...! A iskreno sa tim treba bas dobro da se rukuje...mislio sam na Symbian ! :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Mislim da je nepotrebno ubacivati antivirus(usporavate telefon bez potrebe) ako skidate sa proverenog sajta nemozete zaraditi virus(www.bahrainmobiles.com/forum)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Netreba ti antivirus ni u jednom slucaju osim ako uopste nemas komp, pa skidas aplikacije, programe i muziku direktno na fon...sto opet svakako nije preporucljivo, cak i ako imas antivirus, jer znate kakvi su virusi...uvek postoji mogucnost zaraze cak i sa zastitom...kao i na kompu...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ninolina, snowi, u pravu ste ..... ne znam zasto je ljudima toliki problem da skeniraju programe na kompu .....a sad.... ako je nekom BT stalno ukljucen (sto ne zvuci bas logicno) postoji opasnost da zapati neki virus pa mu onda AV moze koristiti...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

po meni instaliranje anti virusa je bezveze . zauzimaju mnogo memorije , i dosta usporavaju mobitel pogotovo ako je stalno upaljen i stalno nesto skenira mada i pozeljno je instalirati antivirus.
a sto s tice gdje daq ga nadjes preporcujem ti da koristis google i da nadjes neki free antivirus. preporucujem ti SimWorks Anti-Virus jer sam cuo dosta dobrih stvari o njemu.

Odgovori