AntiVirus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Iskreno ne koristim nikakav AVP ali iskreno da vam kazem pazim sta ubacujem u fon tako da nema problema... i meni recimo N 6630 nikada nije pravila problem a vidim da se ljudi zale na taj fon ali mogu reci da vecina njih i ne zna da ima jedan od (po meni) danas naj naj telefona...! A iskreno sa tim treba bas dobro da se rukuje...mislio sam na Symbian ! 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Mislim da je nepotrebno ubacivati antivirus(usporavate telefon bez potrebe) ako skidate sa proverenog sajta nemozete zaraditi virus(www.bahrainmobiles.com/forum)
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Netreba ti antivirus ni u jednom slucaju osim ako uopste nemas komp, pa skidas aplikacije, programe i muziku direktno na fon...sto opet svakako nije preporucljivo, cak i ako imas antivirus, jer znate kakvi su virusi...uvek postoji mogucnost zaraze cak i sa zastitom...kao i na kompu...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
po meni instaliranje anti virusa je bezveze . zauzimaju mnogo memorije , i dosta usporavaju mobitel pogotovo ako je stalno upaljen i stalno nesto skenira mada i pozeljno je instalirati antivirus.
a sto s tice gdje daq ga nadjes preporcujem ti da koristis google i da nadjes neki free antivirus. preporucujem ti SimWorks Anti-Virus jer sam cuo dosta dobrih stvari o njemu.
a sto s tice gdje daq ga nadjes preporcujem ti da koristis google i da nadjes neki free antivirus. preporucujem ti SimWorks Anti-Virus jer sam cuo dosta dobrih stvari o njemu.