BT i PC Suite

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
goga680
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 19. Okt 2005. 01:02

BT i PC Suite

Post od goga680 »

Kad sam prviput instalirao PC Suite u konekciji mi se pojavio IR, Kabl i BT. Posle reinstalacije Windows-a i PC Suit-a, BT se nije pojavio kao mogucnost konekcija. Da li ja nisam dobro instalirao PC Suite ili sta se vec to dogodilo????

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Postoji mogucnost da nisi nesto uradio kako treba a postoji i mogucnost da PC Suite skenira drajvere na kompjuteru i ako ne nadje BT onda ne nudi kao opciju ali za to su ipak male sanse jer nezna ni da li imas kabal pa opet nudi!Probaj reinstalaciju (obrisi lepo SVE sto ima veze sa njim) i instaliraj ponovo!
Pozdrav ,)

goga680
Novajlija
Novajlija

Post od goga680 »

Reinstalirao sam ga 4-5 puta i ubacivao razne verzije ali nista. Prvi put kad sam instalirao nisam imao BT. Pa sam pokupio neki virus i bio primoran da reinstaliram Windows. I onda je nastao problem. Hvala u svakom slucaju :-)

miskoza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 04:56

Post od miskoza »

Koju verziju PC Suite-a koristiš?

Meni Nokia PC Suite 6.70.22 savršeno radi sa N6630 tako da ti verovatno zavisi koja je verzija programa koji koristiš i kompatibilnost istog sa određenim modelom Nokia telefona.

Imaš na sajtu proizvođača free download PC Suite-a. Potraži model svog telefona tamo, pa klikni na link Applications, pa na Go to Nokia XXXX PC Software, pa na Get Nokia PC Suite, pa na Download PC Suite.

To bi trebalo da ti reši problem.

Poz

goga680
Novajlija
Novajlija

Post od goga680 »

I ja koristim PC Suite 6.70.22 za N6630, ali mi ne daje kao mogucnost povezivanja telefona i kompa preko BT. Kad kliknem na Menage Conections pojavljuje mi se prozor sa ponudjenim IR i kabl (serial i USB), a BT se ne pojavljuje kao opcija. Inace koristim Windows 2000 SP4, na kome je sve isto bilo instalirano i BT se nalazio kao opcija za povezivanje. :smutny:

miskoza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 04:56

Post od miskoza »

Hmmm... Nisam probao da konektujem N6630 na Win2k SP4 preko BT-a.

Meni je bez problema WinXP Pro SP2 prepoznao i BT i kad sam instalirao PC Suite imao sam konekciju.
Probaj da uninstaliraš PC Suite i drivere za BT. Pa posle toga prvo instaliraj BT pa tek onda PC Suite.

Javi šta si uradio

goga680
Novajlija
Novajlija

Post od goga680 »

Nece ni tako, probacu da na drugoj particiji instaliram XP SP2 pa cu videti u cemu je problem. Hvala u svakom slucaju :-)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

goga680, ako ti nista od ovoga ne pomaze, neka ti je za utehu da mnogo njih ima problema sa PC Suite...Kao jedno od resenja moze da ti bude Oxygen Phone Manager jer svi koji su imali problem sa PC Suite-om , su presli na ovaj i svi su zadovoljni...
Imasa da ga skines na ovom linku http://www.opm-2.com/download/SymbianOPM.zip
To je najnovija verzija...
Nadam se da sam ti pomogla...

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

meni sa 6630 ne radi pcsuite ni 6.6 ni 6.7.koristim oxygen,ali mi fali instalacija preko kompa,ubija me ovo new message,install,yes par puta...
komp je winxp sp1,bt gygabite gn-btd01 (widcomm driveri) ako igra ulogu

goga680
Novajlija
Novajlija

Post od goga680 »

Hvala, upravo skidam Oxygen Phone Manager pa cu videti. ali mi stvarno ne ide u glavu da se prvi put sve lepo instalira, a posle to isto da pravi problem. Jos jednom Hvala :-)

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

Za buduce zrtve problema PC Suita i BT: pogledajte temu "Fon kao daljinac" i mnoge stvari ce biti resene...Nadam se :oops:
A dje je ba zapelo....

Odgovori