BT i PC Suite
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
BT i PC Suite
Kad sam prviput instalirao PC Suite u konekciji mi se pojavio IR, Kabl i BT. Posle reinstalacije Windows-a i PC Suit-a, BT se nije pojavio kao mogucnost konekcija. Da li ja nisam dobro instalirao PC Suite ili sta se vec to dogodilo????
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Postoji mogucnost da nisi nesto uradio kako treba a postoji i mogucnost da PC Suite skenira drajvere na kompjuteru i ako ne nadje BT onda ne nudi kao opciju ali za to su ipak male sanse jer nezna ni da li imas kabal pa opet nudi!Probaj reinstalaciju (obrisi lepo SVE sto ima veze sa njim) i instaliraj ponovo!
Pozdrav ,)
Pozdrav ,)
Koju verziju PC Suite-a koristiš?
Meni Nokia PC Suite 6.70.22 savršeno radi sa N6630 tako da ti verovatno zavisi koja je verzija programa koji koristiš i kompatibilnost istog sa određenim modelom Nokia telefona.
Imaš na sajtu proizvođača free download PC Suite-a. Potraži model svog telefona tamo, pa klikni na link Applications, pa na Go to Nokia XXXX PC Software, pa na Get Nokia PC Suite, pa na Download PC Suite.
To bi trebalo da ti reši problem.
Poz
Meni Nokia PC Suite 6.70.22 savršeno radi sa N6630 tako da ti verovatno zavisi koja je verzija programa koji koristiš i kompatibilnost istog sa određenim modelom Nokia telefona.
Imaš na sajtu proizvođača free download PC Suite-a. Potraži model svog telefona tamo, pa klikni na link Applications, pa na Go to Nokia XXXX PC Software, pa na Get Nokia PC Suite, pa na Download PC Suite.
To bi trebalo da ti reši problem.
Poz
I ja koristim PC Suite 6.70.22 za N6630, ali mi ne daje kao mogucnost povezivanja telefona i kompa preko BT. Kad kliknem na Menage Conections pojavljuje mi se prozor sa ponudjenim IR i kabl (serial i USB), a BT se ne pojavljuje kao opcija. Inace koristim Windows 2000 SP4, na kome je sve isto bilo instalirano i BT se nalazio kao opcija za povezivanje. 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
goga680, ako ti nista od ovoga ne pomaze, neka ti je za utehu da mnogo njih ima problema sa PC Suite...Kao jedno od resenja moze da ti bude Oxygen Phone Manager jer svi koji su imali problem sa PC Suite-om , su presli na ovaj i svi su zadovoljni...
Imasa da ga skines na ovom linku http://www.opm-2.com/download/SymbianOPM.zip
To je najnovija verzija...
Nadam se da sam ti pomogla...
Imasa da ga skines na ovom linku http://www.opm-2.com/download/SymbianOPM.zip
To je najnovija verzija...
Nadam se da sam ti pomogla...
- DrMilengele
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05