IBOX problemi...

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Tomo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 07:37

IBOX problemi...

Post od Tomo »

Na 6630 mi se nakon pola godine pojavio problem.Skidana je sa TIM mreze i pocelo je da mi se pojavljuje po 40-50 mailbox-ova sa imenom IBOX.Uredno ih obrisem i posle par dana se opet pojave.Da li je neko imao slicnu situaciju?Ima li neko resenje sem flesa,a ako mora se flesuje,gde je to najbolje obaviti u NS?Hvala unapred.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

E, ja ti ne bi preporuchio antivirus za mobilne telefone (Symbian)... To su mi svi , ali apsolutno svi rekli! Ja sam uradio flesh na mom telefonu i sada radi kao sat! Najbolje ti je da odesh do servisa, ali nekog dobrog, i da se posavetujesh sa njima... Pa ako treba, uradi flash, nije skupo, nishta strashno... Da si iz bg-a , rekao bi ti gde da odesh, gde ima dobar servis... Za NS ne znam :smutny:
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Layne_Staley, pa reci nama iz BG-a .... za svaki slucaj ...... mozes i na priv. da ne bi bilo reklamiranje :)

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

Layne_Staley:

U pravu si za AV..Probao sam par komada i nikada vise! UZAS!!! Nemosh ih skinuti posle sa fona,plus ukuca fon (naravno,ipak je to AV ) Sto dalje od tog!
A dje je ba zapelo....

Odgovori