Mobtelova usluga 5 za 20 mi ne radi

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
walker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Jun 2005. 13:21

Mobtelova usluga 5 za 20 mi ne radi

Post od walker »

Dakle, imam nokiju 3510i i ova usluga ne funkcionise! Kad ukucam *63... izbaci poruku "telephone number not valid". Ima li neko ideju sta bi to moglo da bude?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

walker, koristim tu uslugu i nemam problema...Jesi pokusao da pozoves servisni centar Mobtela...Mislim da je to prvo sto je trebalo da uradis...

Mobtel je inace u rasulu...tako da i najosnovnije ne radi, kao sto je slanje poruka i dobijanje delivery reporta...tako da i ovo mora da je do njih..Pozovi ih ako nisi vec... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

koja je to usluga?? jel mozhe neko da mi objasni ne razumem : "usluga 5 za 20" please objasnite mi ..
p.s. izvinjavam se ako smaram... :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Usuga da pricas 5min,za 20din.JE ti sad jasno,meni je to malo gloopo.ALi je i korisno.Kucas umesto 063------,*63-----.

8) 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

pa koja je to fora... to onda mogu svi a? mislim kako im se isplati?? :| :? :|
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Layne_Staley, to mogu korisnici 063 mreze...I jeste dobra fora...ali ima i mane...koliko god ti trajao razgovor bice ti skinuto 20 din sa racuna...Zamisli situaciju...zoves devojku i planiras da je ona u mogucnosti da ti se javi...a ona ti samo na brzinu kaze da je nazoves za 5 min...
I za tih par sekundi , takodje ce ti biti skinuto 20 din...

Nisu oni iz Mobtela ludi...a to sa kracim razgovorom i odlaganjem poziva moze i cesto da se desava...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

walker, ta opcija više ne radi nego što radi, tako da verovatno nije do tvog telefona nego do Mobtela, imam i ja redovno problema :chytry: :disgust: :dry:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ja za to nisam znao, prvi put sad chujem... jel to radi i na post paidu?? i ako sluchajno pricham 5 min 1 sek ocje mi naplatiti vishe?? :) :?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Layne_Staley, vazi samo za pre paid... :D :) I ako okrenes broj sa * ispred to je automatski taj poziv 5min za 20 din...to znaci da mozes najvise 5 min da pricas...a isto skida 20 din koliko god da razgovor traje..

8) :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

walker, koristim tu uslogu bar 5-6 puta na dan i nemam problema...Upravo sam sada zvao 3 puta tako i radi...Jedini bag kad tako zovesh jednom u 25 puta zna da se jednom od sagovornika izbaguje glas,al moguce da je to do mog telefona...

Inache ko pricha dosta to je super,za 100 din pricham skoro pola sata sa ribom i to redovno radim...Inache funkcija je skroz legalna nije nikakva fora da kazem,mozeta naci objasnjenje kako se koristi na Mobtelovom sajtu.. :wink:

Inache chim se uspostavi veza to ti skine 20 din i po isteku 5 minuta veza se sama prekine...Inache postoji tema o ovome tako da ne idemo u off vishe nego da pomognemo choveku...
ninolina, to moze da bude mana,ali ja devojku redovno pozovem ovako i pitam je dal moze da pricha i ako moze prekinem i nazovem je sa zvezdicom tako da... 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Dexter, koliko imas u TOTAL CALL TIME? Jeste offtopic, ali su me ovi tvoji postovi naterali da to pitam :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Eo malo u off..
@ Lobachewsky pa recimo od Nove godine tj od Decembra na Nokiji imam 72:18:59 a Samsung je sada polovinom Januara bio na totalnom resetu u servisu,tako da od tada pa do danas tj ova 2 meseca ima na njemu 25:55:02... 8)

walker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Jun 2005. 13:21

Post od walker »

Izgleda da je problem u Nokiji 3510i, ovaj model jednostavno ne podrzava biranje broja koji pocinje sa *, tako da od koriscenja ove usluge nema nista.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ne znam,ali sasvim je moguce da jednostano nije predvidjen za tako neshto... :roll: Shteta bash jer opcija je dosta korisna... 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

walker, jesi to proverio negde ili samo nagadjas? Pa ne mogu prosto da verujem da je do moba...Moja mama ima 2100 pa može da koristi tu opciju, a da tvoj tel ne može :unsure:
Poslednja izmena od Zoka u Pon, 20. Mar 2006. 23:16, izmenjeno 1 put ukupno.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Jel ti telefon ima možda oznaku sa neke mreže? Ili je možda dekodiran ranije? :unsure: :| :roll:

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Moguce da je do telefona,ipak je to malo stariji model cak i od 2100!
Verovatno softverski nije podrzano tako nesto,a mozda bi noviji softver resio taj problem!
Pokusaj ako ti je stalo da iskoristis tu uslugu! 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

walker, jesi li ti na pre paidu??I na 063 mrezi...? Jer ako nisi jedno od ta dva...nista od usluge...

Mozda ti pitanje glupo zvuci ako jesi pre paid na 063 ali sam morala ovo da te pitam jer je resenje za tako nebulozne probleme uvek i jednostavan...A sve u cilju da ti pomognem...

Pozdrav... 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da,da...mozda je o5 neshto banalno tako...a jesi probao da odesh do Mobtela da pitash ?! 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Sigurno Mobtel zeza, jer sam ja to koristio (ranije) na 3330.javascript:emoticon(':D') .

Odgovori