Mobtelova usluga 5 za 20 mi ne radi
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Mobtelova usluga 5 za 20 mi ne radi
Dakle, imam nokiju 3510i i ova usluga ne funkcionise! Kad ukucam *63... izbaci poruku "telephone number not valid". Ima li neko ideju sta bi to moglo da bude?
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
walker, koristim tu uslugu i nemam problema...Jesi pokusao da pozoves servisni centar Mobtela...Mislim da je to prvo sto je trebalo da uradis...
Mobtel je inace u rasulu...tako da i najosnovnije ne radi, kao sto je slanje poruka i dobijanje delivery reporta...tako da i ovo mora da je do njih..Pozovi ih ako nisi vec...
Mobtel je inace u rasulu...tako da i najosnovnije ne radi, kao sto je slanje poruka i dobijanje delivery reporta...tako da i ovo mora da je do njih..Pozovi ih ako nisi vec...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Ninolina
- Moderator
Layne_Staley, to mogu korisnici 063 mreze...I jeste dobra fora...ali ima i mane...koliko god ti trajao razgovor bice ti skinuto 20 din sa racuna...Zamisli situaciju...zoves devojku i planiras da je ona u mogucnosti da ti se javi...a ona ti samo na brzinu kaze da je nazoves za 5 min...
I za tih par sekundi , takodje ce ti biti skinuto 20 din...
Nisu oni iz Mobtela ludi...a to sa kracim razgovorom i odlaganjem poziva moze i cesto da se desava...
I za tih par sekundi , takodje ce ti biti skinuto 20 din...
Nisu oni iz Mobtela ludi...a to sa kracim razgovorom i odlaganjem poziva moze i cesto da se desava...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
walker, koristim tu uslogu bar 5-6 puta na dan i nemam problema...Upravo sam sada zvao 3 puta tako i radi...Jedini bag kad tako zovesh jednom u 25 puta zna da se jednom od sagovornika izbaguje glas,al moguce da je to do mog telefona...
Inache ko pricha dosta to je super,za 100 din pricham skoro pola sata sa ribom i to redovno radim...Inache funkcija je skroz legalna nije nikakva fora da kazem,mozeta naci objasnjenje kako se koristi na Mobtelovom sajtu..
Inache chim se uspostavi veza to ti skine 20 din i po isteku 5 minuta veza se sama prekine...Inache postoji tema o ovome tako da ne idemo u off vishe nego da pomognemo choveku...
ninolina, to moze da bude mana,ali ja devojku redovno pozovem ovako i pitam je dal moze da pricha i ako moze prekinem i nazovem je sa zvezdicom tako da...
Inache ko pricha dosta to je super,za 100 din pricham skoro pola sata sa ribom i to redovno radim...Inache funkcija je skroz legalna nije nikakva fora da kazem,mozeta naci objasnjenje kako se koristi na Mobtelovom sajtu..

Inache chim se uspostavi veza to ti skine 20 din i po isteku 5 minuta veza se sama prekine...Inache postoji tema o ovome tako da ne idemo u off vishe nego da pomognemo choveku...
ninolina, to moze da bude mana,ali ja devojku redovno pozovem ovako i pitam je dal moze da pricha i ako moze prekinem i nazovem je sa zvezdicom tako da...

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
walker, jesi to proverio negde ili samo nagadjas? Pa ne mogu prosto da verujem da je do moba...Moja mama ima 2100 pa može da koristi tu opciju, a da tvoj tel ne može 

Poslednja izmena od Zoka u Pon, 20. Mar 2006. 23:16, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ninolina
- Moderator
walker, jesi li ti na pre paidu??I na 063 mrezi...? Jer ako nisi jedno od ta dva...nista od usluge...
Mozda ti pitanje glupo zvuci ako jesi pre paid na 063 ali sam morala ovo da te pitam jer je resenje za tako nebulozne probleme uvek i jednostavan...A sve u cilju da ti pomognem...
Pozdrav...
Mozda ti pitanje glupo zvuci ako jesi pre paid na 063 ali sam morala ovo da te pitam jer je resenje za tako nebulozne probleme uvek i jednostavan...A sve u cilju da ti pomognem...
Pozdrav...