pro evolution winning eleven soccer mobile

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
barta
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Mar 2006. 23:21
Kontakt:

pro evolution winning eleven soccer mobile

Post od barta »

please i need link where i can download new soccer game for mobile phones
"pro evolution winning eleven soccer mobile".

my email is "hmamar@msn.com"

please send me link where i can download that great new soccer game

pro evolution winning eleven soccer mobile new game for mobile phones
sasa

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Vec ti je jednom covek napisao da je ovo forum na srpskom jeziku i ako ga neznas ne mozes da ucestvujes!Sta je sad problem u tome!
You've been told already that this is a SERBIAN language forum only,so if you don't speak the language,you can't participate!What's the problem with that!?
Pozdrav 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Guys,listen...!I don't understand what's all the fuss about it.If someone from the outside world is interested in serbian language based site,why not support it,huh???
No wonder why we're still not getting into the European Union :angry: :angry: .Maybe we finaly will...in 2027!!! :angry: This is MY modest oppinion only,and it should be treated with respect,no matter what language we speak.Get along with the rest of the world people!
And I also know that the moderator will probably delete this post 'coz it's not up to this site standards!
Ko nije razumeo,zao mi je,ne bih da prevodim na SERBIAN,ali mislim da nije posteno "oduvati" nekog ko ne pise na srpskom.Na sajtu nigde ne pise SAMO NA SRPSKOM ili SERBIAN ONLY.Mogli ste se fino javiti coveku na priv i reci mu da niste zainteresovani da mu date odgovor,a ne ovako javno da svi vide.Niste razmislili da je covek mozda poreklom sa nasih prostora,a rodio se na zapadu,pa mu je tesko da se sporazumeva na nasem!
Lepo je biti patriota,naravno,ali ne treba vise terati taj nas cuveni srpski inat,zar ne?Zato nas mozda i stavljaju u isti kos sa Avganistanom,Bangladesom,Irakom,Libijom,Severnom Korejom...........
Verovatno ce se moj post obrisati cim se procita,ali mozda me neka razumna dusa ipak shvati,bez obzira sto sam u dijaspori i shvatam ovaj problem.
Prijatno..... :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Green,daj molim te... nemoj da se ponasas zastitnicki i ponizavas Srbiju (a i sta ce mo u EU,Svedskoj i Svajcarskoj ide super bez njih) jer ja licno to ne volim kod ljudi,pogovo kod samih Srba!Ako bas hoces da znas ti"razvijeni Evropljani"su mi pretili banovanjem na mobile-review forumu samo zato sto sam jednom Hrvatu odgovorio jednu recenicu na srpskom jer je pitanje postavio na hrvatskom i to samo onako usput,a ostatak mog posta je bio na engleskom naravno!
Ako oni tako nas tretiraju ne vidim NI JEDAN razlog zbog koga bi mi njima trebalo da popustamo i pretvorimo ovo u dvojezicni forum ako ne smemo mi to da radimo na njihovim forumima! :roll:
Pozdrav 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Ma brate,ok je,nije frka nikakva,znam ja dobro sve te "Evropljane",i na internetu su svi isti.Sto se ovog sajta licno tice,ne bi trebalo da preraste u dvojezicni,sad vec i ne bi bilo smisla.Mada ako neko upadne onako slucajno s engleskim,ne vidim razlog zasto ne odgovoriti.Mi Srbi smo uvek bili gostoljubivi :wink:
A to sto su tebi pretili na mr,to je problem do njihove kulture ophodjenja prema clanovima i ne bi trebalo da te uzbudjuje previse.Da sam ja bio na tvom mestu,ocitao bi im DOBRU lekciju,pa makar me skroz banovali!Ko ih bre sisa,nemaju samo oni forum. :P :P
Pozzzz...! :D

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

igrica nije jos izasla :uhuh: ovaj trazi tu igru na svim mogucim i nemogucim forumima :chytry: :chytry: :disgust:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Onda smo se bez veze i prepirali....hehe.... :D :D
Ako se vrati lik na ovaj forum da vidi jel mu neko odgovorio,samo cu kratko:
Barta mate,the game is not out just yet.Dont know where did u get the info for it.Even though if it was out we couldnt give u the link.Its illegal here... :wink: When the game does come out,get one of those file share programs...
No more to say...keep safe Santa! :D

Odgovori