Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Kao prvo jedno veliko HVALA Nini što je našla i poklonila mi crnu tastaturu
Evo možete i videti kako sve izgleda u kombinaciji sa crnom gumiranom maskom http://i19.photobucket.com/albums/b200/ ... age348.jpg
Tastatura je ok, nije baš kao ona siva, ali sasvim dobro funkcioniše i stvarno mnooogo dobro izgleda
Dexter, slikala sam Docinom n70, i to je najbolja slika, sve ostale su mutne...U nedelju ću se dokopati digitalca pa ću slikati ponovo, do tada, možete makar ovako da vidite
Zoka, slika ti je ochajna , josh kazhesh da je najbolja i da si je slikala sa n70 , mislio sam da n70 ima dobru kameru , ali ovim si me razuvjerila
a evo ovako po meni treba da izgleda odlichna crna tastatura za 6630 http://awakingdragon.com/productpicture ... keypad.JPG
Sto su sexy tastature...
Znate sta bi bilo dobro,kad bi se nasao neko ko zna da budzi telefone,i da se time i bavi. Odes tamo i kazes da ti nacrta sta-ja-znam-sta na masci,i nabaci neku tastaturu... Ako neko nadje takvog neka se javi.
Mozda mozemo da pitamo one likove sto crtaju po ulici onim sprejevima (ne znam da li je to autolak). Znate na sta mislim,ono kao zalasci sunca,neke piramide & stuff. Meni je jedan nudio da mi tako farba kola. Kaze radi SVE,samo treba da platis
blade_bre, postoje takvi likovi preko grane,a kod nas sam bash gledao jednu emisiju pre par meseci o jednom liku koji se time bavi..boji/crta razne dezene po motorima,kolima,maskama za telefon,kacigama,slikama,itd... E ne secam se vishe gde se on nalazi i telefon al ko zeli nek potrazi.. Inache to se radi sa onim pishtoljima,ne moze to sa obichnim sprejom jer sa kepovima ne moze nikad da bude toliko precizno kao sa pishtoljem..
Znam jedino tog lika koga sam vec spomenuo... Aca Sprej
Ne znam,mrzi mene da tako trazim sad da mi neko farba masku. I sta ako mi se ne svidi kad zavrsi... Pfff. Ako ga sretnem na ulici u gradu pitacu ga. Mozda mu i napravimo posao mi sa foruma. Predpostavljam da bi dosta ljudi htelo da im se nesto nacrta ili nekako posebno oboji fon.
b_udder, blago tebi sto znas (ako znas) da crtas. Ja sam katastrofa s rucim crtanjem. Jedino kad bi moglo da se ono sto napravim u photoshopu prekopira na masku
Imam neke ideje,mozda sklepam nesto ne kompu pa dam nekom crtacu da mi to precrta. Nikad ne znas,mozda mi bas ti budes to radio
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.