Mini Opera na 6021 ?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Mini Opera na 6021 ?
Želim kupiti Nokia 6021 i jedino što me interesuje je da pokrenem i koristim mini Operu na njoj, konkretno na 064 mreži. Molim Vas javite mi da li to radi i kako radi. Hvala svima!
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
Meni na 7250i radi odlicno. Samo iskljuci prikaz slika jer se mnogo vise trosi kredita. E sad, ako je sajt iole komplikovaniji moraces posteno da se namucis zbog malog ekrana. Recimo, ja sam pokusavao da otvorim mobilnisvet preko telefona i on mi je sajt podelio na, cini mi se 13, ekrana. Na prvih desetak mi je prikazivao samo ove banere gore i tek kad stignes do pred kraj mozes da dobijes neke korisne informacije tako da se dosta namucis. Ali za neke jednostavnije sajtove, recimo za one koji mi trebaju za fax, odlicno zavrsava posao a i ne trosi mnogo kredita. Ili recimo mogu opusteno da odem na gmail.com preko fona i da pregledam i posaljem postu. Sve u svemu, radi OK