Mini Opera na 6021 ?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Surla
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 24. Apr 2006. 20:04

Mini Opera na 6021 ?

Post od Surla »

Želim kupiti Nokia 6021 i jedino što me interesuje je da pokrenem i koristim mini Operu na njoj, konkretno na 064 mreži. Molim Vas javite mi da li to radi i kako radi. Hvala svima!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Surla, Operu mini mozes pokrenuti na svim Java telefonima .... postoji cak u dve verzije (za one sa manje i one sa vise memorije za aplikacije, plus verzija za Symbian), tako da ne vidim razlog da ti imas problem sa njom na 6021..... meni je na SE k500i radila odlicno...

pozdrav

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Meni na 7250i radi odlicno. Samo iskljuci prikaz slika jer se mnogo vise trosi kredita. E sad, ako je sajt iole komplikovaniji moraces posteno da se namucis zbog malog ekrana. Recimo, ja sam pokusavao da otvorim mobilnisvet preko telefona i on mi je sajt podelio na, cini mi se 13, ekrana. Na prvih desetak mi je prikazivao samo ove banere gore i tek kad stignes do pred kraj mozes da dobijes neke korisne informacije tako da se dosta namucis. Ali za neke jednostavnije sajtove, recimo za one koji mi trebaju za fax, odlicno zavrsava posao a i ne trosi mnogo kredita. Ili recimo mogu opusteno da odem na gmail.com preko fona i da pregledam i posaljem postu. Sve u svemu, radi OK :wink:

Odgovori