Joystick na 6230 ?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Surla
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 24. Apr 2006. 20:04

Joystick na 6230 ?

Post od Surla »

Može li neko da mi objasni kako se koristi joystick na 6230? Sa slika nemogu da provalim - a izgleda kao ravno dugme. U cemu je fora kod ove vrste joysticka?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Surla, verovatno trenutno imaš neki fon koji ima klasičan džojstik kao recimo 6600...pa ti se čini da je ovo na 6230 "ravno dugme".... :wink: Pa to jeste dugme...i nije izbočeno...a aktivno je u 5 smerova (levo, desno, gore,dole...a takodje je aktivan i na pritisak odozgo)...verujem da bi ti bio u početku neobičan za korišćenje, ako trenutno koristiš fon sa običnim džojstikom...Meni je sa SE K700...bilo neobično, ali sad je sve OK...Čak i brže radim s ovim... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ide u 5 smerova...Mozda cesh na ovoj slici bolje videti...

Slika

P.S. 1700

zmija
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 14. Feb 2006. 18:45

Post od zmija »

ja imam 6230 i nekoliko dana mi je bilo potrebno da se naviknem na ovaj dzojstik zato sto moze da bude veoma osetljiv ali kada se naviknes stvarno je super...planiram da mu stavim tastaturu od 6230i zbog dugmeta u sredini,mozda je bolje... P.S. najbolje je sto kad neko od drugova uzme tel nikako da pogodi sredinu i strasno se nerviraju dok ih ja gledam 8) 8)
.....keep smiling....

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

zmija napisao:najbolje je sto kad neko od drugova uzme tel nikako da pogodi sredinu i strasno se nerviraju dok ih ja gledam
E jeste, moj drug sa faxa je kupio taj fon i ja uzeo da ga procackam i popizdeo sem jer nikako nisam mogao da ubodem sredinu! Posle jednog celog predavanja (citaj: igranja telefonom) sam se uvezbao :lol:

Odgovori