Upgrade firmware-a na n6230i

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
4svlada
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Maj 2006. 08:06

Upgrade firmware-a na n6230i

Post od 4svlada »

Da li neko zna da li se moze flash-ovati firmware na n6230i tj. na mob-u koji ima fabricki software?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A sta je novi firmware ako ne takodje fabricki!? :D Naravno da ce moci,serviseri ce ti to uraditi za male pare (10-ak eura)!
Pozdrav 8)

4svlada
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Maj 2006. 08:06

Post od 4svlada »

Pa ne mislim ja na neki novi firmware koji nije fabricki vec na novu verziju fabrickog.
I izmedju ostalog ako postoji mogucnost voleo bih da mi se tih deset evrica zadrzi u dzepu a da se ja malo poigram i uradim to sam :) , naravno ako postoji program i mogucnost preko dku-2 kabla. U sustini to sam i hteo da saznam.

E da jos nesto jel postoji program (java) koji moze da otvori txt fajl znam da ih za simbian ima 2 000... ali ja za javu nemogu da nadjem ni jedan?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

na primer ReadManiac ...... ali meni na k500i nije mogao da pristupa .txt fajlovima, medjutim to je do SE-a, pa pretpostavljam da ce na Nokiji raditi... .... ima jos nekih, ne mogu da se setim... potrazi na www.getjar.com (doduse tamo neces naci krekovanu verziju ali makar da znas kako se zove program...)

pozdrav...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Zasad ne postoji nacin za bilo koju drugu Nokiu,sem BB5 (6270,6280,6630,6680...),da se flesuje iz udobnosti svoje fotelje i kucnog sa kompjutera!
Pozdrav 8)

Odgovori