NOKIA kao BREND ili FOL
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
NOKIA kao BREND ili FOL
Da li je NOKIA ostala najbolji brend mobilnih telefona ili se danas stopila sa konkurentskim proizvodjacima (A I DALJE DRZI NAJACU CENU), a ime joj je samo proslost!!! Paaaaaaa, valjda ste me ukapirali, hmm : MISLIM DA LI SE I DANAS KAD SE KAZE NOKIA MISLI NA VRH TELEFON!!!!!!
misli se na kvalitetne telefone ali to ne znaci da i Nokia nema propuste ..... u principu nije to toliko prica o proizvodjacu koliko o konkretnim modelima - svaka firma ima dobre i lose modele, a izgleda da se Nokia malo muci sa konstrukcijom telefona sa slajderom... u svakom slucaju, tesko se o bilo kom proizvodjacu moze pricati uopsteno...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
b_udder, moze o simensu. Toliko lose mobilne telefone svet nije video, njihovi propusti su s serija, i po meni m serija to valja, a ostalo ubi boze.
A za nokia-u....DusanX, nije se ona toliko pogorsala koliko je konkurencija postala bolja.......to je moje vidjenje stvari...ali realno nokia ima najmanje problema sa software-om, i najstabilniji su telefoni za rad
A za nokia-u....DusanX, nije se ona toliko pogorsala koliko je konkurencija postala bolja.......to je moje vidjenje stvari...ali realno nokia ima najmanje problema sa software-om, i najstabilniji su telefoni za rad
5130+Koss the plug....
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
pa nokia je i brend a i fol , sa jedne strane naprave odlicne telefone , veoma kvalitetne , sa dobrim funkcijama , ali koji i ne izgledaju bas najbolje (nisu smekerski) , a i cijena ima je pristupacna , npr. n70 , 6630 , 6680...
a kada naprave neki lijep telefon , taj telefon bude i ne kvalitetan , funkcije mu i nisu nesto , a cijena bude
, npr. 6270 , 6280 , ...

a kada naprave neki lijep telefon , taj telefon bude i ne kvalitetan , funkcije mu i nisu nesto , a cijena bude

- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Prvo mislim da treba da se razgranici sta se misli pod ovim pitanjem, da li je NOKIA i dalje najjaci brend ili da li nokia pravi kvalitetne telefone? Posto ima razlike...
Meni deluje da je ono prvo u pitanju pa cu o tome dati svoje misljenje:
NOKIA jeste jak brend, iz prostog razloga sto nema osobe koja poseduje mob. telefon, a da nije barem cula za nju! NOKIA dosta ulaze u taj brend (mozda ne kod nas) organizovanjem raznih promotivnih akcija i dogadjaja, jedan od meni najupecatljivijih je svakako takmicenje u snowboarding-u gde se oni ne pojavljuju kao sponzori nego kao organizatori! Jos jedan "dokaz" da je NOKIA jak brend je sama cinjenica da oni mogu da drze tako visoke cene svojih telefona iako ima proizvodjaca tehnicki savrsenijih od njih, npr SAMSUNG sa telefonom koji ima kameru od 7MP (nisam 100% siguran za cifru, ali znam da sam blizu) ili Mobilni operater NTT DoCoMo koji uveliko pravi telefone koji razbijaju sa svim vrstama multimedije! Jednostavno, ti ostali proizvodjaci ne mogu a preotmu NOKIA-i prvo mesto bas iz razloga sto imaju slabiji brend!
Da li i danas telefoni mogu da opravdaju to ime ne znam, ali sam siguran da je NOKIA i dalje "jaka k'o zemlja"
PozZ
Meni deluje da je ono prvo u pitanju pa cu o tome dati svoje misljenje:
NOKIA jeste jak brend, iz prostog razloga sto nema osobe koja poseduje mob. telefon, a da nije barem cula za nju! NOKIA dosta ulaze u taj brend (mozda ne kod nas) organizovanjem raznih promotivnih akcija i dogadjaja, jedan od meni najupecatljivijih je svakako takmicenje u snowboarding-u gde se oni ne pojavljuju kao sponzori nego kao organizatori! Jos jedan "dokaz" da je NOKIA jak brend je sama cinjenica da oni mogu da drze tako visoke cene svojih telefona iako ima proizvodjaca tehnicki savrsenijih od njih, npr SAMSUNG sa telefonom koji ima kameru od 7MP (nisam 100% siguran za cifru, ali znam da sam blizu) ili Mobilni operater NTT DoCoMo koji uveliko pravi telefone koji razbijaju sa svim vrstama multimedije! Jednostavno, ti ostali proizvodjaci ne mogu a preotmu NOKIA-i prvo mesto bas iz razloga sto imaju slabiji brend!
Da li i danas telefoni mogu da opravdaju to ime ne znam, ali sam siguran da je NOKIA i dalje "jaka k'o zemlja"

PozZ
Poslednja izmena od Koren u Pet, 28. Jul 2006. 23:30, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
Nokia jeste brend i to definitivno najjaci brend na polju proizvodnje mobilnih telefona i to ne moze niko da ospori. A da li je najbolja, o tome se vec moze diskutovati.
Po mom misljenju jeste mada, mozda sam malo pristrasan jer sam se, kako neko na jednoj drugoj temi rece, navukao na nokiu tako da o kupovini neke druge marke gotovo i da ne razmisljam

Po mom misljenju jeste mada, mozda sam malo pristrasan jer sam se, kako neko na jednoj drugoj temi rece, navukao na nokiu tako da o kupovini neke druge marke gotovo i da ne razmisljam

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Po kvalitetu moguce... Pre 2-3 godine gotovo da samsung nije ni postojao, a sada je jedan od vodecih. Ali po broju prodatih telefona tesko. U Srbiji je SE popularan, ali u svetu je na 5. mestu. Naravno, moguce je da ce da popravi poziciju...DEL BOY napisao:ne bi me cudilo da za jedno 2-3 godine sony ericsson prestigne nokiu i po broju prodanih uredjaja , a i po kvalitetu i sl.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
Nisam znao da je SE tako lose kotiran u svetu.
Po meni je on odmah iza Nokie. SE moze da ponudi dosta vise funkcija od nokie za iste pare i zato mi je krivo kad nekad ljudima preporucim SE pored zive nokie. Ali sta cu, jednostavno me neko pita za savet i kaze mi koliko para moze da izdvoji i koje mu funkcije trebaju. A nokia sa takvim funkcijama i za te pare jednostavno ne postoji. I onda preporucim neki SE ili motorolu i sl. Ali uvek kazem, uzmi ovu nokiu iako nema sve te f-je. Neko poslusa, neko ne.

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Imaju ostali telefoni vise funkcija, sonyericson i samsung su veliki inovatori, ja to cenim, ali ne zelim da sponzorisem njihove experimente i da budem zamorce neisprobanim opcijama
Nokia je zakon. Ima ubedljivo najstabilniji softver i bateriju..... a za ostalo.....pa savladace valjda

Nokia je zakon. Ima ubedljivo najstabilniji softver i bateriju..... a za ostalo.....pa savladace valjda

5130+Koss the plug....
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Jednom Nokia, uvek Nokia.... Nije to njima nikakva reklamna kampanja, ali je moje vidjenje stvari... Jednom ko proba Nokiu, ostaje veran njoj jer stvarno za malo toga moze da se pozali na bilo koji model da je kupio...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Kontakt:
Mog matorog sam davno jedva ubedio da se mane Mitsubishi Mars-a, i da kupi neki uljudan tel... TJ. to sam ucinio tako sto sam mu samo jednog dana doneo 8310... Prvo se malo bunio, kao sta je ovo, sto je bre komplikovano... A nije se ni trudio da pronadje sta mu treba... ali nakon nekog vremena je toliko zavoleo tel da mislim sad ga ne bi dao ni za sta...
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Kontakt:
Tako isto i moj ortak, bio je covek navucen na Samsunge, i samo je bacao pare na nove fancy modele koji su izlazili i kojima je kroz par meseci drasticno padala cena... A onda jednog dana pre skoro godinu dana uspem da ga ubedim da uzme 6630, i dan danas ga nosi, tesko da ima zelju da ga menja, a ako ga bude menjao zasigurno ce to biti opet neka Nokia...
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Kontakt:
Jos samo da nabace jedno 10 puta opticki zum... i dosticice neki vih u budzenju...
Nadgledaj ovu temu za odgovore
Nadgledaj ovu temu za odgovore