Nokia 7610
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia 7610
Posto sam slabo upucen, kolikog sve kapaciteta prima MMC kartice Nokia 7610 i koja je njihova cena i da li je tacno da se mp3 losije cuje na ovom telefonu?? Dosta je pitanja ali bi bio zahvalan na odgovorima
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Koji vam je lepshi?:
ili
Da li moze da se ugradi FM tuner (software-ski)?
Kada ochekujete da ce cena da se stabilizuje, i na koliko?
Da li moze da se koristi kao USB Flash disk?
Kolika je maximalna velichina MMC kartice koja moze da se koristi?
Molio bih nekoga ko je ima da prilozi neki komentar.
Mobilni Svet

Da li moze da se ugradi FM tuner (software-ski)?
Kada ochekujete da ce cena da se stabilizuje, i na koliko?
Da li moze da se koristi kao USB Flash disk?
Kolika je maximalna velichina MMC kartice koja moze da se koristi?
Molio bih nekoga ko je ima da prilozi neki komentar.
Mobilni Svet
Poslednja izmena od `Dr. Nick Riviera` u Ned, 22. Avg 2004. 14:38, izmenjeno 3 puta ukupno.
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
Meni je lepsa crna varijanta,mozda zato sto deluje manje "plasticno" a vise otmeno i nekako muski!
Mirko BGD,brate,ako ti se zgadila,daj je meni,hehehehe!
Sto se tice cene,na nasem trzistu je sve moguce,ali evo recimo koga zanima,cena za 7610 u Australiji se vec krece oko 650 dolara.U evrima to dodje nekih 340-350!
Neko bi pomislio da to nije moguce,ali ako i to nekog zanima,neka baci pogled na aukcijski sajt eBay.com.au,odabere kategoriju mobile phones/nokia/other 7000 i nek pogleda cene!
Primera radi,moju N6600 sam pazario za 420 AUD,u evrima je to oko 240!Telefon je bio 3 meseca star i radi perfekt!
Mirko BGD,brate,ako ti se zgadila,daj je meni,hehehehe!
Sto se tice cene,na nasem trzistu je sve moguce,ali evo recimo koga zanima,cena za 7610 u Australiji se vec krece oko 650 dolara.U evrima to dodje nekih 340-350!
Neko bi pomislio da to nije moguce,ali ako i to nekog zanima,neka baci pogled na aukcijski sajt eBay.com.au,odabere kategoriju mobile phones/nokia/other 7000 i nek pogleda cene!
Primera radi,moju N6600 sam pazario za 420 AUD,u evrima je to oko 240!Telefon je bio 3 meseca star i radi perfekt!
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
kabal dobijes (u nasim radnjama neverujem da ga dobijas) a kosta oko nekih 35eur prem da ga je je jako, jako tesko naci zato bolje uzeti bt koji mnogo brze prenosi podatke ali ima jedan problem: video koji je veci od 3mb se nemoze preneti na kompNerull napisao:Da li se dobija USB kabl kupovinom ovog tela i koliko on kosta inace?

inace jedan savet: ukoliko planirate da ovaj telefon kupite za zezanje onda ok, ali ukoliko planirate da ga kupite zbog kamere nikako se neisplati :!:
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak