Evo utvrdih da je moj problem(nece da edituje slike iz galerije) u RAM memoriji...1817 used , 1831 free...e sad,nema aktivinih programa u pozadini...kako da oslobodim RAM memoriju telefona?
P.S.
u pitanju je N70...TIM
RAM!?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 20. Jul 2006. 12:06
To što ti kažeš nije taj RAM o kome smo ovde pričali. Tebe zanima Free Memory. To osim sa compress memory ne možeš da oslobodiš. Moj 6680 ima 10MB a u najboljem slučaju je slobodno malo manje od 7. Ne znam koliko N70 ima, ali bi trebalo da mu je oko 30 slobodno. Postoje i programi koji se automatski startuju, ili si kao kod starijih modela kompjutera trebao određenim redom da instaliraš programe. Ovo tvoje meni lično smrdi na dosta instaliranja i deinstaliranja i repove koji se za time vuku. Kad uradiš format sve će biti uredu, samo nađi efikasan način za backup.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Petre Pavlicicu, ne znam kako imas takvih problema...ne znam jel to zbog firmware-a...mozda sam te negde na forumu vec pitala koju verziju imas, pa ne bih da te opet pitam...ali ja s tim nemam problema a imam najnoiju verziju firmware-a ... V 5.0616.2.0.3 od 24-04-06 ... Mozda ce ipak morati da padne jedan flash kod tebe...Jesi li razmisljao o toj opciji...?...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***