Nova nokia za azijsko trziste, voleo bi da malo prokomentarisemo na ovu temu jer sam ga ja kupio ali u USA jer ga u Srbiji nema.
Svaka ti cast...... nema reci.....zoran83ns napisao:[img]C:\Documents%20and%20Settings\Owner.UBICA.000\Desktop\SLIKE\nokia[/img]
milan91 napisao:Cekaj sta si ti hteo da uradis da preko komande img postavis sliku sa hard-a hi ihihi![]()
![]()
I sad treba da ti se divimo sto ti taj imaspa u rusiji ima jos 5vrsta 8800 special edition,na jednoj ima putin,i jos neke gluposti,sta im padne na pamet oni stave i onda prodaju po 1000e,a to samo kupuju ruski mafijasi.
Nema da se kupi kod nas, koliko moram da ponavljam za azijsko je trziste nema ga kod nas!!!!Dario (asdf) napisao:@zoran83ns: taj ima da se kupi i kod nas.... http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1063 ... 8800-Black
I nije grey nego je black !
Vi ste svi izgleda pacenici!!! Nisam dosao da se hvalim nego samo da pitam za misljenje i nisam ja hteo da postavljam slike nego ti debilu!!!!milan91 napisao:JA stvarno ne razumem te koji dodju i uclane se u ovaj forum da su se uclanili samo zbog toga da pokazu da imaju skup telefon koji niko takav ovde nema,sta ti to nas ponizavas,sad si ti kao u USA i sad si bog,pa naravno kad su tu plate 5puta vece nego kod nas,tako da si tamo mozda i obican vozac autobusa,a imas 5puta vecu platu nego neki nas najbolji hirurg,plus tu ima dosta mobilnih operatera koji daju jeftino telefone.Mislim da svako ko se uclani na ovaj forum dolazi svojom voljom i time da pomogne,ili nesto vise nauci o telefonima,a ne da dodje da se hvali.![]()
![]()
zoran83ns,preporucujem ti da odes do mobile-review foruma i tamo ostavis to sto si nama ovde,tamo mozes da se hvalis koliko hoces,a i da vidis kakve sve telefone imaju,video sam da jedan decko ima 5telefona i sve najnoviji,sharp 903,sonyericsson k800,sonyericsson k750i,nokia n73 i mislim n80.To sto si tu uspeo pa sad se vracas svoj otadzbini da pokazes sta si uradio i kako si bogat,to pokazuj porodici i ostalima.