8800, grey titanium special edition

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
zoran83ns
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 17:20

8800, grey titanium special edition

Post od zoran83ns »

:blinky:

Nova nokia za azijsko trziste, voleo bi da malo prokomentarisemo na ovu temu jer sam ga ja kupio ali u USA jer ga u Srbiji nema.
Poslednja izmena od zoran83ns u Sre, 16. Avg 2006. 18:01, izmenjeno 2 puta ukupno.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Cekaj sta si ti hteo da uradis da preko komande img postavis sliku sa hard-a hi ihihi :lol: :D :D I sad treba da ti se divimo sto ti taj imaspa u rusiji ima jos 5vrsta 8800 special edition,na jednoj ima putin,i jos neke gluposti,sta im padne na pamet oni stave i onda prodaju po 1000e,a to samo kupuju ruski mafijasi.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

zoran83ns napisao:[img]C:\Documents%20and%20Settings\Owner.UBICA.000\Desktop\SLIKE\nokia[/img]
Svaka ti cast...... nema reci..... :lol: :lol: :lol:

Slike baci na www.imageshack.us i okaci link ovde.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

zoran83ns
Novajlija
Novajlija

Post od zoran83ns »

Slika
evp jedne slike :D :D :D

zoran83ns
Novajlija
Novajlija

Post od zoran83ns »

evo druga slika :D :D :lol:
nema sta ekstra!!!

Slika

zoran83ns
Novajlija
Novajlija

Post od zoran83ns »

Slika

zoran83ns
Novajlija
Novajlija

Post od zoran83ns »

Voleo bi da cujem komentare posto se skoro vracam u Srbiju i imam ga. Mislim da se nece pojaviti kod nas ali je meni ekstra!!!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Mi treba da poverujemo da je ovo tvoj telefon a,meni je na kineskom,jedino ako znas kineski :D :wink: a rekao si da si uzeo u USA.Ove slike ti nisi slikao vec su skinute sa nekog sajta.Meni je ovo isti 8800 kao sto se i kod nas prodaje ne vidim razliku
Poslednja izmena od MilančeBGD u Sre, 16. Avg 2006. 17:49, izmenjeno 1 put ukupno.

zoran83ns
Novajlija
Novajlija

Post od zoran83ns »

milan91 napisao:Cekaj sta si ti hteo da uradis da preko komande img postavis sliku sa hard-a hi ihihi :lol: :D :D I sad treba da ti se divimo sto ti taj imaspa u rusiji ima jos 5vrsta 8800 special edition,na jednoj ima putin,i jos neke gluposti,sta im padne na pamet oni stave i onda prodaju po 1000e,a to samo kupuju ruski mafijasi.

Da Milane znam da ima vise vrsta, aston martin,porche,black... ali samo na jednoj pise special adition a to je grey titanium iliti GUN nokia 8800!! :dry:

zoran83ns
Novajlija
Novajlija

Post od zoran83ns »

sta kazes sada Milane?????
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

PA te slike si trebao odmah da stavis a ne one gore,koje su bile nepotrebne.Pa sve u svemu onako izgleda,ne znam zasto je taj 8800 tako popularan,meni tu nista nije lepo.Ali svako ima svoj ukus

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@zoran83ns: taj ima da se kupi i kod nas.... http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1063 ... 8800-Black

I nije grey nego je black !
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

zoran83ns
Novajlija
Novajlija

Post od zoran83ns »

Dario (asdf) napisao:@zoran83ns: taj ima da se kupi i kod nas.... http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1063 ... 8800-Black

I nije grey nego je black !
Nema da se kupi kod nas, koliko moram da ponavljam za azijsko je trziste nema ga kod nas!!!!
taj crni nije ovaj pogledaj malo bolje, jel crni ima special edition urezan na zadnjem delu?????
site ako hocete da vidite o telefonu je nwww.nokia-asia.com

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

He,he,al ti je argument,nema ga kod nas jer nije za Evropsko trziste,a kod nas si mogao,mozda mozes i sad,da kupis na primer 8801 koji isto nije za Evropsko trziste ali ce raditi i kod nas pa me ne bi cudilo da je nadjes i ovde negde!
Pozdrav 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@zoran83ns: kao da ima razlike..... omg.... Dao si josh ko zna koliko para za taj glupi natpis. Taj telefon nije nimalo bolji od (npr. k510) a funkcija mu je ista: sluzi za call/sms (i da imas mp3 kao ringtone i BT ako ti treba neki fajl da uzmehs od nekog). Tako da.... koliko god para da imas, ne kontam svrhu kupovine ovog telefona (sem hvaljenja po forumu sto nije nikakav razlog dati tako velike pare).

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kako bi se onda hvalio na forumu,tj cime da ga nije kupio!? :D
Pozdrav 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

JA stvarno ne razumem te koji dodju i uclane se u ovaj forum da su se uclanili samo zbog toga da pokazu da imaju skup telefon koji niko takav ovde nema,sta ti to nas ponizavas,sad si ti kao u USA i sad si bog,pa naravno kad su tu plate 5puta vece nego kod nas,tako da si tamo mozda i obican vozac autobusa,a imas 5puta vecu platu nego neki nas najbolji hirurg,plus tu ima dosta mobilnih operatera koji daju jeftino telefone.Mislim da svako ko se uclani na ovaj forum dolazi svojom voljom i time da pomogne,ili nesto vise nauci o telefonima,a ne da dodje da se hvali. 8) :wink:

zoran83ns,preporucujem ti da odes do mobile-review foruma i tamo ostavis to sto si nama ovde,tamo mozes da se hvalis koliko hoces,a i da vidis kakve sve telefone imaju,video sam da jedan decko ima 5telefona i sve najnoviji,sharp 903,sonyericsson k800,sonyericsson k750i,nokia n73 i mislim n80.To sto si tu uspeo pa sad se vracas svoj otadzbini da pokazes sta si uradio i kako si bogat,to pokazuj porodici i ostalima. 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

-"to pokazuj porodici i ostalima."
Pa evo pokazuje nama..

-"voleo bi da malo prokomentarisemo na ovu temu":
Pa da prokomentarishemo. Telefon je lep i skup i bacio si pare na njega. Nemam sta drugo da kazem. (ako si bash hteo da se hvalish mogao si da uzmesh n93, veca faca bi bila.)!

zoran83ns
Novajlija
Novajlija

Post od zoran83ns »

milan91 napisao:JA stvarno ne razumem te koji dodju i uclane se u ovaj forum da su se uclanili samo zbog toga da pokazu da imaju skup telefon koji niko takav ovde nema,sta ti to nas ponizavas,sad si ti kao u USA i sad si bog,pa naravno kad su tu plate 5puta vece nego kod nas,tako da si tamo mozda i obican vozac autobusa,a imas 5puta vecu platu nego neki nas najbolji hirurg,plus tu ima dosta mobilnih operatera koji daju jeftino telefone.Mislim da svako ko se uclani na ovaj forum dolazi svojom voljom i time da pomogne,ili nesto vise nauci o telefonima,a ne da dodje da se hvali. 8) :wink:

zoran83ns,preporucujem ti da odes do mobile-review foruma i tamo ostavis to sto si nama ovde,tamo mozes da se hvalis koliko hoces,a i da vidis kakve sve telefone imaju,video sam da jedan decko ima 5telefona i sve najnoviji,sharp 903,sonyericsson k800,sonyericsson k750i,nokia n73 i mislim n80.To sto si tu uspeo pa sad se vracas svoj otadzbini da pokazes sta si uradio i kako si bogat,to pokazuj porodici i ostalima. 8)
Vi ste svi izgleda pacenici!!! Nisam dosao da se hvalim nego samo da pitam za misljenje i nisam ja hteo da postavljam slike nego ti debilu!!!!
Nisam bogat nego sam student koji sljaka u americi i uskoro se vraca u Srbiju. Sto se tice drugih telefona bole me uvo za funkcije, neka mi kaze neko ko koristi te sve MAGICNE funkcije???? 3G ne postoji kod nas pametnice moje!!!!
Ako bi hteo telefon kao sto je n93 kupio bi ga ali sta ce mi, bolje da kupim I pod i da imam telefon koji je dobar kao nokia 8800 ali vi nemate ukusa pa necu vise trositi reci na vas. Najvaznije da ste me spopali odmah Srbende!!!!!!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dobro sad si nas pocastio sa lepim srpskim recima,hvala,znamo da 3g ne postoji mi pratimo desavanja,a da znas da ce doci za otprilike 2-3meseca,ma da ti imas pare za n93 ali ne bi jer sta ce ti,ne moras da trosis reci hvaljenja.Srbi jesmo i bicemo,pozzzz :wink: 8)

Zaključana tema