Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
sta su sve strpali u 7390,to je prva ne smart nokia sa 3 mpx,bas me interesuje kakav je kvalitet slike,aj sad nek stave sve to u neki muski fon///////bolje da ih ne vidi moja sestra
auuu, prelepi su... Uzimam crni 7390 provereno... verujem da tju se oduseviti i uzivo kao sto je to bilo sa 7260 koji sam nosio prilicno dugo... bas me je odusevio dizajn...
Crystal napisao:
Samo se nadam da ima mem.karticu inace... bi stvarno bilo bezveze...
Ima i Mini-SD memory card...i uz njega se dobija od 128MB...a interna memorija mu je prilicno mala...samo 5MB...ali pored kartica i ne treba mu vise...Cak ima i opcija postavljanja radia kao budilnika...lep dizajn i fine funkcije...Pohvala za Nokiu...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Stalno mi se sestra zali na 7370 zbog male memorije,vidim da su je ovi iz nokie konacno culi i evo nova 7370.Pa meni je super,a i ima kameru 2mpx.A i ova nova 8800 je super pogotovo siva. ,vidim da su i nju doterali
Koliko li ce da kosta Sve mi se cini da se ne isplati da 7390 pokazujem sestri
Dame imaju prednost, predstavljena je l'amour kolekcija, a sada su na redu oni modeli iz N serije... red je...
Taman gledam gde je ninolina a ona je vec tu. Ali dzaba, ovo su telefoni za one koje imaju para a nisu usle u symbian vode . Ninolina ne spada u tu kategoriju tako da... Neka hvala . Sam u pravu ?
@all: za one koji poznaju lobachewskog, javite njegovoj sestri da postoji izvanredan telefon za nju ali da on nece da joj pokaze jer je telefon skup pa bolje da ne zna!!!
@topic: mene ti telefoni uopste ne privlace (vidi se da nisam zensko ).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Dario, ma tu sam ja... ... i jeste dzaba..nije ovo za mene... ...trazim malo vise od telefona...ali za devojku sa nepreteranim afinitetima prema tehnici, ovi telefoni svakako jesu lep spoj lepog i korisnog...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Mislim da je Nokia sa Zlatnom L'amour kolekcijom isla na malo ozbiljniji deo zenske populacije...a sa ovom Roze na devojcice i one koje se tako osecaju......
ninolina napisao:lep dizajn i fine funkcije...Pohvala za Nokiu...
Daaaaa videla sam u medjuvremenu.
Extra... pa cini mi se da je ovaj model za sada najbolji po funkcijama iz cele LAmoure kolekcije... sve kao super al "samo jos malo"!!!!
pa da je jos symbian heheh
Moj ukus se ocigledno veoma razlikuje od vecine vas odje, meni ovi telefoni ne lice ni na sta!!!
De gustibus non est disputabant (...or something like that )
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.