Nokia 8800 Sirocco Edition

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Nokia 8800 Sirocco Edition

Post od mixxx »

Nokia 8800 Sirocco is now available. It is an updated version of the famous luxurious 8800 model. The new edition has a 2 megapixel camera, microSD card slot, 128 MB internal memory, extended battery life and updated Bluetooth connectivity (to 2.0 version). Nokia have put Brian Eno composed sounds in the high-end device. The estimated retail price of the Nokia 8800 Sirocco Edition is around 1000 euro.

Slika

e shto nisam burzuj....ovo bi mi bio sekundarni fon! :D :lol: :lol:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Re: Nokia 8800 Sirocco Edition

Post od Dexter »

Koristio sam obichni 8800 i svideo mi se,sad bih voleo da vidim ovog uzivo...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A sto otvarate vec trecu temu za svaku 8800 koja izadje sa novom maskom,zar je stvarno toliko bitno pa moramo da znamo i to za svaku u posebnoj temi iako ih ima mozda par desetina ljudi u Srbiji u vrh glave!!Mozda bi bilo bolje da sve to stavite u jednu temu,ako bas zelite da se zna da je izasla u drugoj boji?
Pozdrav 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

WOOOOOW,i zato je to toliko vazno da nije moglo u neku od prethodne dve teme o 8800 da se spakuje jel da!?Ovoliko price nije bilo ni o mnoooogo popularnijim i pristupacnijim telefonima od njega,ne vidim zbog cega je jedan veoma precenjeni najobicniji s40 ovoliko bitan!
Ocekujemo onda da nas revnosno izvestavate,u novim temama za svaku verziju naravno,o sledecim modulacijama,mozda uskoro izadje,na primer,Ferrari edition sa svetlecim znakom konja na kursoru,recimo takav i toliko unapredjen novitet bi morao da dobije posebnu paznju,pa makar kostao i kao 2 prosecna laptopa,posto za cenu ovih 8800 sada imate da kupite jedan prosecan laptop i jedan odlican smartphone!
Pozdrav 8)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E lomnica_city pa ne mozes i ti ovako,po meni ovo je forum o mobilnim telefonima,a ne samo o smart mobilnim telefonima.Ali sigurno bi trebalo da se otvori i neka tema o luksuznim mobilnim telefonima i tu da se raspravlja da li su dobri ili ne,da li su stvar prestiza ili ne,licno mislim da nisu,ako se kupuju zbog sebe ,a ne zbog nekog pokazivanja i hvalisanja u drustvu.E sada pazi ovo,ja ne mogu da zamislim da moj mob ne bude symbian,ali moj tata ima 8800 i cesto uzimam od njega taj mob i mogu reci da jednostavno to ne moze da se poredi sa drugim mobilni telefonima(pa od celika je :) ,a ne od neke plastike :P ) i da njegova cena nije slucajno tolika kolika je,a iz licnog zapazanja ko poseduje ovaj mob on vec ima dva lap-top-a.On je pre svega napravljen za razgovor i za sms,ja bih mu i kameru izbacio i smatram da bi onda jos vise bio 8) .Jedva cekam da vidim ovu novu verziju,prvi utisak je da je prelep mob :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

seljakcovek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 18:04

Post od seljakcovek »

Jel ovde zabranjeno informisati se o nesymbian telefonima? Pa skoro svaka diskusija je o symbianu? Ja imam 6233 i 8800, ne volim symbian. Jedva cekam da kupim ovu. Sto se ova lomilica potresa oko svakog komentara ljudi koji ne vole symbiane? Ajde sad izdrami sa sto odgovora. Pusti nas da zivimo. Ako ti se nesto ne svidja nemoj nas ni uznemiravati. Kamera od 2mpix i slot za memorijsku karticu je sve sto je nedostajalo ovoj obicnoj 8800. Cuo sam od uvoznika da ce stici kod nas oko Nove godine. Usput, vec imam laptop tako da mi je smartphone nepotreban.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Cek malo,gde sam ja rekao da NE SMETE da otvarate teme o NESymbian telefonima,sto izvrcete moje reci!?!?!Ajd sad cu da otvorim 4 teme,jedna da se zove Srebrna N70,druga nek se zove Krem N70 a treca Crna N70 (kao ova u mom avataru) pa N70 RM-99 i onda da nasiroko cavrljamo o svim aspektima njihove razlicitosti,to vam ne bi smetalo,zasto bih sve to stavljao u istu temu!?!? :roll:
seljakcovek,ne moras brate vise da se hvalis,brukas nam seljacku kastu,jos ostalo da nam se pohvalis na koliko sprata ti je kuca i koji traktor imas,stvarno nije potrebno toliko da delis informacije o sebi! :wink:
Pozdrav 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Tooooooooooooo Lomnica_city, pravi srpski patriota, samo borbeno..... Ali mislim da je ok sto su otvorili novu temu zato sto ce ovako vise ljudi primetiti. A modus ako smatra da je tema nepotrebna neka stavi lock. :) 8)
5130+Koss the plug....

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ne mora lock,ali na svakom forumu (sem na ovom) ne dozvoljavaju po 3,5 ili 10 i vise tema sa istim ili slicnim nazivom,i uprava spaja takve tredove i onda sve to ide u jedan tred cisto o opisu telefona i njegovih varijacija,druga recimo samo za probleme i to je to!?
A ovo je malo suvisno da ima nekoliko tema o razlicitim modulacijama istog telefona (pogotovo jednog ciji broj vlasnika u Srbiji mozete da prebrojite na prste),pa u SE delu ima nekoliko tema koje se bave upgrade-om K750 preko SEUS-a,pa onda ima... sto je pretrpano i nepotrebno,i ja sam za to da se takve teme spajaju,a ne otvaraju stalno nove za svaku sitnicu ili cak za jednu isti stvar na jednom istom telefonu koja je vec obradjena u nekoj (nekoliko) temi (a)!
Pozdrav 8)

Odgovori