Iznenadenje!!!!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
zigi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Jun 2006. 19:07

Iznenadenje!!!!

Post od zigi »

Ljudi!!!!Zovem ovog svog dobavljaca mobitela da pitam koliko je n93,kad on meni kaze izbacio sam ga iz prodaje jel ih se od 5komada,4pokvarilo :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: . Ali nema veze opet cu ga ja kupit ali nista bez garancije i R1 racuna :lol: :lol: :lol: :lol:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

pa javi utiske i nek ti bude kao onaj 1 koji se nije pokvario...
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

N-gager
Banned
Pridružio se: Pet, 06. Jan 2006. 06:20

Post od N-gager »

Daj covece kako su to uspeli? :ohmy: bas losa reklama za nokiu, a telefoni koji dodju medju prvim primercima nekog modela obicno budu kvalitetniji. A koje je prirode kvar? Nesto serijski lose odradjeno, ili na svakom telefonu nesto drugo? Ja sve nesto tipujem na flat kabal ili nesto oko one preterane kamere koja je 100% preosetljiva za mobilni telefon.
Good News, I've decided not to kill you

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ne mogu da verujem :blinky: :o
u cemu je problem? ja se samo bojim onog mehanizma na okretanje nekako mi je ne siguran iako u ruci bas lepo lezi...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ili da padne na beton bas na tom zglobu i nema mu spasa 100%...mislim da je ovo tek pocetak predivnog kraja nama toliko hvaljene n93 :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

zigi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Jun 2006. 19:07

Post od zigi »

Nemam pojma nisam stigo od soka jel ipak takva vijest :o :o :o :o . Reko je da ne zna oce ga vise nabavljat,a od njega uvijek uzimam mobove,sjebano. Nadam se da ce nabavit jedan za mene :lol: :lol:

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Da sad neko opet ne shvati da ja napadam Nokiu ili branim SE. Ovo je već drugi primer za koji sam ja čuo kod Nokije da top modeli iz High End klase telefona imaju mane, na ovom Forumu su već pominjane mane modela N80 i njegovog slajdera. Kako je Nokia to sebi smela da dozvoli? Kod SonyEricsson-a jeftiniji modeli imaju mane, ali skuplji modeli kao npr. P900 ili P910 gotovo da nemaju nedostatke. Telefoni koji koštaju 400-500 evra ne smju da imaju nedostatke, pogotovo ne mehaničke, bez obgzira na to ko ih proizvodi. Neko ko da tolike pare za telefon ipak očekuje vrhunski kvalitet. Zašto li su samo u modele N90, 91 i 93 počeli da ugrađuju hard diskove kada se zna koliko su oni osetljiviji i sporiji od flash memorije, a uz to su i veći potrošači energije. Ako telefon koji ima hard disk ispadne par puta, teško da će posle normalno raditi.
Ghost

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

nevidljivi napisao:Zašto li su samo u modele N90, 91 i 93 počeli da ugrađuju hard diskove kada se zna koliko su oni osetljiviji i sporiji od flash memorije, a uz to su i veći potrošači energije. Ako telefon koji ima hard disk ispadne par puta, teško da će posle normalno raditi.
To je Esencijalno pitanje,
HD vs FLASH :lol: , mislim, koja flash memorija je poslednja najavljena (ne može se ispratiti), mora da je "bruka" ???, ŠTA Hard ima tu da traži, na mob?
NE MOGU da verujem da tako jake kompanije toliko ulažu u HD na mob.tel.
Umesto lepo u flash :) :) :) .

Pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Cijene su sulude... evo, Playstation 3 treba da košta $600, pa svi kukaju kako je mnogo... a kupuju rasklimatane telefone...

Mada, ovaj problem sa N93 mi miriše na serviserske zahvate prije nego na fabričke greške.
A ova priča o padanju na zglob je upravo znak koliko su suludi telefoni sa kamkorderima i sličnim glupostima - jes' da je super da imaš sve u jednom, ali telefon nosiš uvijek i haba se puno više od ostalih uređaja, tako da su šanse da nešto tako osjetljivo kao precizna optika ostane čitavo ravne nuli...

Flash memorija je izašla na 8GB, btw, tako da su telefoni sa mikro HDDima ćorsokak.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Re: Iznenadenje!!!!

Post od nbnebojsa »

zigi napisao:Ljudi!!!!Zovem ovog svog dobavljaca mobitela da pitam koliko je n93,kad on meni kaze izbacio sam ga iz prodaje jel ih se od 5komada,4pokvarilo :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: . Ali nema veze opet cu ga ja kupit ali nista bez garancije i R1 racuna :lol: :lol: :lol: :lol:
to su samo clasine price dobavljaca vec sam o tome negde pricao verovatno nije odradio dobro dekodiranje ili nema na zalihama pa kao n93 se kvari ali imam n71 koji je extra :disgust:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

CF - Compact Flash je još pre dve godine imao 8GB i 20MB/sec. brzinu čitanja i upisa. Zašto se niko na njih nije orjentisao? Nevidljivi jeste da već šesti put pominje istu priču, ali za ovo poslednje je u potpuno pravu. Kad već mogu da se prave i prodaju ovoliko veliki telefoni (Symbian), ne znam zašto i interni ili externi moduli ne mogu da budu većih kapaciteta. Tehnologija postoji. :chytry:

Koliko god bio lep i verovatno lepo ležao u ruci, osim što mi je talefon prevelik, taj zglob i meni izgleda maksimalno kvalitetno napravljen, ali i dalje užasno krhko. Ali ostaje i pitanje kojoj je konkretnoj populaciji ovaj model uopšte namenjen. Po meni biznismenima, tj. poslovnim korisnicima kojima funkcije 8800 nisu dovoljne, a oni su po defaultu u situaciji da ga bolje čuvaju od na običnih smrtnika. Odnosno pokušajte da zamislite koliko dugo bi ovaj model trajao kod nekog ko se bavi nekim terenskim poslom.

:)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Cuo sam da su japanci napravili neku flash memoriju od 32gb ali da postoje problemi sa citanjem preko usb-a i "malo" je skupa za masovnu proizvodnju.
A od 16gb flashic lepo radi ali jos lepse kosta, oko 350-400e, naleteo sam negde na netu, kad se setim gde poslacu vam adresu da se nacudite 8)
5130+Koss the plug....

Odgovori