Zakljucavanje foldera na 6630?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:37
Zakljucavanje foldera na 6630?
Pozdrav !!!
Sa kojim bi programom mogao da zakljucam folder sa video zapisima i slikama. Postoji li mogucnost da se zakljucaju SMS poruke i sa kojim programom. Imam nokiu 6630. Unapred hvala.
Sa kojim bi programom mogao da zakljucam folder sa video zapisima i slikama. Postoji li mogucnost da se zakljucaju SMS poruke i sa kojim programom. Imam nokiu 6630. Unapred hvala.
smart crypto je resenje za tvoje probleme vezano za foldere i fajlove(mozes d azakljucas fajl ili vise odjednom pod istim kodom ili cak folder)!a za sms je mum sms(ako se tako pise, ne znam nisam imao potrebe d aga koristim pa ne znam detalje...)
A o tome gde mozes da nadjes ako ne uspes javi se na pp msn ili mail!
Pozdrav Kaz
A o tome gde mozes da nadjes ako ne uspes javi se na pp msn ili mail!
Pozdrav Kaz
Black Sabbath!!!
dr4qla, pa da nesmetano možeš da slikaš ovo što radiš u avataru?
Sa SMSGuardom možeš bilo koga iz imenika da obeležiš da ti njegove poruke stižu u folder koji se vidi i otvara samo iz tog programa, i to naravno samo uz ubacivanje šifre, što u kombinaciji sa SMSAlert-om može da bude izrazito korisno. Ako Ninolina nije već rekla SMSAlert služi za dodeljivanje posebnog zvona nekom kontaktu (ili tišine, jel).

Sa SMSGuardom možeš bilo koga iz imenika da obeležiš da ti njegove poruke stižu u folder koji se vidi i otvara samo iz tog programa, i to naravno samo uz ubacivanje šifre, što u kombinaciji sa SMSAlert-om može da bude izrazito korisno. Ako Ninolina nije već rekla SMSAlert služi za dodeljivanje posebnog zvona nekom kontaktu (ili tišine, jel).

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
"Auuuuuu. . . . . . . jesu . . ooovaj, nisu" (prafraziram pianog lika ispred Beograđanke koji se skucao Škodom).
Ne, nisu .jar nego .sis. Pa zar nije to i poenta Symbian programa da imaju potpuniju kontrolu nad telefonom i procesima. A Java su uglavnom grafičke aplikacije. Ima i ozbiljnijih tipa Messangera, ali i to nije ništa posebno.
Žao mi je što ne mogu da pomognem dr4qli.

Ne, nisu .jar nego .sis. Pa zar nije to i poenta Symbian programa da imaju potpuniju kontrolu nad telefonom i procesima. A Java su uglavnom grafičke aplikacije. Ima i ozbiljnijih tipa Messangera, ali i to nije ništa posebno.
Žao mi je što ne mogu da pomognem dr4qli.

- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ne da nece nego NE SME jer em je zabranjeno postovati linkove ka krekovanom softveru,em je ona jos i moderator i kakav bi to onda predstavljao primer drugim"novim"forumasima!?!?
Imam dva saveta za tebe... Prvo,procitaj pravila foruma (imas ih u svakoj sobi svakog podforuma) pa se upoznaj"sta sme a sta ne"a drugo... zar je toliko tesko koristiti Google kad te devojce lepo uputilo?Mislim stvarno...
Pozdrav

Imam dva saveta za tebe... Prvo,procitaj pravila foruma (imas ih u svakoj sobi svakog podforuma) pa se upoznaj"sta sme a sta ne"a drugo... zar je toliko tesko koristiti Google kad te devojce lepo uputilo?Mislim stvarno...

Pozdrav