Resetovanja na 6233!!!!!!!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
milic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 17:13

Resetovanja na 6233!!!!!!!

Post od milic »

Imam 6233 koju sam kupio pre mesec dana,i imam neka cudna resetovanja kada na primer udjem u galeriju i kada vise puta ulazim u slike i video klipove,odjednom se sam resetuje ili se samo cuje neki sum pritiskom na bilo koji taster,jos od prvog dana,i nije samo ulaskom u galeriju nego i u mp3 plejer,bio sam u servisu i flesovali su mi software na 4.52,i to se jos uvek pojavljuje,glupo mi je sto puta da smaram ljude,da idem negde dugde ili sta???????rekli su mi da se njima to nije desavalo,i kazu da mi je to mozda do nekog fajla na mem. kartici,a kupio sam posle toga od 512mb i opet se to desava,sta vi mislite tome????????? :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny:

seljakcovek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 18:04

Post od seljakcovek »

Mislim da treba da ti daju drugi telefon. Dokle ce prodavci da daju glupa opravdanja? Ja ga imam 2 meseca i radi extra. Software mi je 3.70.

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Ja je imam 2 nedelje.... imam software 3.70 i nije mi se resetovala nijednom, ali ja imam neke druge probleme....(nestala mi je opcija za e-mail i calculator - ni sam ne znam kako, ako neko zna neka mi javi) ali nema resetovanja... mislim da treba da odes tamo gde si je kupio.... ne znam.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

milic, sta ima da ti bude glupo - platio si telefon, ocekujes da radi.... ukoliko ne radi oni su duzni da ga "nateraju" da radi kako treba ili da ga zamene ...... vrlo jednostavno :D

poz...

Odgovori