Problemi sa kamerom na n73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
emiru
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Mar 2006. 22:59

Problemi sa kamerom na n73

Post od emiru »

Evo imam nekakve probleme sa kamerom na n73-ki. Problemi su koliko mi se cini softverske prirode. Javljaju se nekakve linije i vrlo je loseg kvaliteta kamera kada se slika navece. Da li se ovo moze srediti nekako ili je telefon tropa.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Okaci par slika pa cemo ti reci ako nesto ne valja ili je prosto takva kamera.

Idi na www.imageshack.us upoladuj slike i baci link ovde.

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

emiru
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Mar 2006. 22:59

Post od emiru »

Kazali su mi da je problem u softveru. Ima li negde da se skine novi softver za ovaj telefon. Na telefonu pise da je prototip. Treba mi novi softver, gde ga mogu skinuti?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Prototip? Kako ti je to došlo u ruke? A gde piše da je prototip, negde u softveru ili fizički na samom kućištu telefona?

Evo, pogledaj ovu temu, možda ima update i za N73...
viewtopic.php?t=7010

Ah, evo upravo sam proverio, N73 se još uvek ne nalazi na spisku Nokia update service-a. Ostaje ti odlazak u servis ili da se sam igraš sa Phoenix-om...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Negde sam procitao da se prototipovi NE MOGU update-ovati,jednostavno sama rec prototip kaze da nije finalni proizvod pa samim tim nije 100.00% identicna serijskim N73!Ako je to tacno,dzabe si bacio pare,a ne bi me iznenadilo da i ti iskusis isto pri pokusaju update-a,kao pojedinci na stranim forumima koji su kupovali prototipove preko eBay-a pa ih sad koriste kao ukrase u vitrinama!
Probaj da ga update-ujes u nekom servisu,pa ako ne moze,ODMAH ga vrati odakle si kupio!
Pozdrav 8)

Odgovori