Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ajjs, pa trebalo bi da sa verzijom 3.25 ne bude problema...Mada me čudi ta poruka koju tebi daje telefon...kao da tu još nešto ne radi kako treba...Meni super radi, ali su mi radile i prethodne verzije...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
VeNoM, hm, mislim.... bez uvrede druze ali mislim da i ti i ja a i ajjs, nemamo nameru da kupimo taj software.. tako da druze malo googlaj i naces sve sto ti treba. Mada bas 3.25 verziju....sumnjam.
Masterokrata, mislim da je VeNoM hteo da kaže da ajjs proba regularnu verziju čisto da vidi da li će mu raditi, a ne da je kupuje. I meni je gomila prethodnih verzija radila normalno zaključno sa 3.25, znači da je kod ajjs-a u pitanju neki zez sa softverom.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.