Product Serial Number za Nokia Multimedia Converter

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Petronije
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 17:22

Product Serial Number za Nokia Multimedia Converter

Post od Petronije »

Hi! Skinuo sam sa nokiinog foruma Nokia Multimedia Converter,udjem da instaliram i tokom procesa mi trazi ''Product Serial Number'',a on se moze naci na nokiinom forumu,znaci odete tamo i izaberete ''Request Serial Number''-samo sto ja ne znam gde se ovo na forumu nalazi! Da li bi neko mogao da mi napise kako da nadjem? Unapred hvala!
  • _____________________
    naslov izmenio b_udder:: razlog: nema potrebe da koristiš mnogo uzvičnika i da na druge načine privlačiš ostale korisnike da pogledaju tvoju temu

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Petronije, serijski broj će ti biti poslat na e-mail koji si ostavio prilikom registracije na forum. Znači, pokreni instalaciju Multimedia Converter-a, nastavi bez serijskog broja i prati uputstva, moraćeš da se prijaviš na forum u toku instalacije, i kada te provere - broj će ti biti poslat na e-mail. Ostaje ti samo da budeš strpljiv jer iz nekog razloga treba malo više vremena da njihov server to pošalje. Možeš i da prekineš instalaciju, pa kad dobiješ broj pokreni ponovo i odmah kucaj broj i username...

Odgovori