Da li je moguće bluetoothom slati fajlove direktno na mem. karticu? Do skora mi je fajlove snimao u received files folder koji je na memoriji telefona, pa sam ko zna šta radio i sad snima samo na memoriju telefona!
Negde sam čitao da ako nema mesta na internoj memoriji snima direktno na karticu, ali kod mene nije tako!?!
N6233 slanje fajlova direktno na mem. karticu?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jbg, nema!
U message general settings ima samo: Save sent messages, overwriting in sent items, font size i graphical smileys. Da možda ne treba da obrišem sve poruke da bih dobio tu opciju?!
Ajde neko ko ima ovaj tel. da mi kaže da je to što oću nemoguće pa da se smirim!
Još nešto me interesuje - kada bih odradio restore factory settings, da li bi se obrisala i sva podešavanja za mail, MMS, GPRS?
U message general settings ima samo: Save sent messages, overwriting in sent items, font size i graphical smileys. Da možda ne treba da obrišem sve poruke da bih dobio tu opciju?!

Ajde neko ko ima ovaj tel. da mi kaže da je to što oću nemoguće pa da se smirim!
Još nešto me interesuje - kada bih odradio restore factory settings, da li bi se obrisala i sva podešavanja za mail, MMS, GPRS?
Mora da ima u telefonu ta opcija "Other" ili nesto slicno,pokusaj da cackas jos malo.Moze i sa Bluetootha direktno sa kompa,zasto ne bi moglo,u tome i je draz,da saljes dvosmerno sta hoces.Istina,neki tipovi mogu samo sa kompa na telefon,ali mislim da je to sad retkost...
Restore Factory Settings ti vraca samo osnovna podesavanja na "staro" tipa zvono,display,profiles i jos neke sitnice...
Restore Factory Settings ti vraca samo osnovna podesavanja na "staro" tipa zvono,display,profiles i jos neke sitnice...