N6233 slanje fajlova direktno na mem. karticu?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
sax
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 05. Feb 2006. 23:10

N6233 slanje fajlova direktno na mem. karticu?

Post od sax »

Da li je moguće bluetoothom slati fajlove direktno na mem. karticu? Do skora mi je fajlove snimao u received files folder koji je na memoriji telefona, pa sam ko zna šta radio i sad snima samo na memoriju telefona!
Negde sam čitao da ako nema mesta na internoj memoriji snima direktno na karticu, ali kod mene nije tako!?!

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Idi u poruke i prebaci sa memorije telefona u memoriju na kartici.Mozda je to problem.
Samo i poruke ce ti onda stavljati na karticu.
Ako nemas mesta u telefonu,ispisace ti da je memorija puna i da moras da obrises nesto... :)

sax
Novajlija
Novajlija

Post od sax »

Nemam u porukama nigde takvu opciju!
Već bih odustao da nisam siguran da je fajlove snimao na dva različita mesta! Prolupaću!
Nisam sto posto siguran, ali čini mi se da je u početku i zvonio kao da je poruka stigla, a sad ništa!

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
Kontakt:

Post od Jager »

sax, kako bre nema ? :)
Menu > Messaging > Settings > Other > Memory in use
i onda lepo izaberes MMC
:)
Bar je kod mene na E60 tako, verujem da je veoma slicno i kod tebe na tvojoj Nokiji ...

sax
Novajlija
Novajlija

Post od sax »

Jbg, nema!
U message general settings ima samo: Save sent messages, overwriting in sent items, font size i graphical smileys. Da možda ne treba da obrišem sve poruke da bih dobio tu opciju?! :)
Ajde neko ko ima ovaj tel. da mi kaže da je to što oću nemoguće pa da se smirim!

Još nešto me interesuje - kada bih odradio restore factory settings, da li bi se obrisala i sva podešavanja za mail, MMS, GPRS?

sax
Novajlija
Novajlija

Post od sax »

Evo resenja! Danas sam prebacivao video (8 mb) sa drugog tel. i stvarno ga automatski snima na karticu i zvoni kad fajl stigne!
Sa kompa izgleda ne moze jednostavno send via bluetooth, nego kroz explorer! Sad stvarno nemam zamerki na tel.

I dalje me interesuje ono za restore factory settings?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Mora da ima u telefonu ta opcija "Other" ili nesto slicno,pokusaj da cackas jos malo.Moze i sa Bluetootha direktno sa kompa,zasto ne bi moglo,u tome i je draz,da saljes dvosmerno sta hoces.Istina,neki tipovi mogu samo sa kompa na telefon,ali mislim da je to sad retkost...
Restore Factory Settings ti vraca samo osnovna podesavanja na "staro" tipa zvono,display,profiles i jos neke sitnice... :wink:

deki73
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Nov 2006. 23:26

Post od deki73 »

I ja sam probao preko Explorera i to sa IC i sljaka OK. Malo je sporije ali ko ima IC moze i tako. Jos nisam uspeo da izbrisem foldere sa kartice ali pokusavam pa ako uspem javicu.

deki73
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Nov 2006. 23:26

Post od deki73 »

Foldere sa kartice sam obrisao tako sto sam je formatirao ali mi se smanjio kapacitet. Kartica je od 64Mb i pokazivalo je tako a sada (posle formatiranja) je 59.7Mb????????

Odgovori