N6233 restricted?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08

N6233 restricted?

Post od Peter_Forsberg »

U poslednjih nekoliko dana mi se vise puta dogodilo da u toku neke radnje telefon izbaci na displayu neki crveni znakic (nisam obratio paznju koji) i da ispod trepti "phone restricted". Onda jedino sto mogu da uradim je da kljucnem "undo", ali mi onda trazi neki kod (ni na njega nisam obratio paznju koji, samo se secam da nisam znao koji je). E, s obzirom da ne znam broj/kod, mogu samo da ugasim fon, pa da ga ponovo palim i onda bi sve radilo kako treba....

Jel zna nako koji razlog moze da bude za ovo i kako da ga sprecim da se ponovi?
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Opa, zvuchi kao da je malo zesce pobrljavio. Pa probaj sledecu stvar. Hitan backup svega sto imas u telefonu, i *#7370# (hardverski reset). Nakon toga ako nastavi da se ponavlja, moraces da ga flashnesh. Ako i onda budes imao iste simptome, onda je nesto hardverski geknulo.
To je barem moje skromno misljenje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

pa miodrage, dosta dobra dijagnoza... Ali možda će neki expert odavde znati o čemu bi moglo da se radi, ako daš malo više i preciznijih informacija.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

fanste999
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 03:29

Post od fanste999 »

Isti problem i za 6280 ali se ne javlja tako cesto.Probao sam *#7370# ali se ne desava nista..Mislio sam da bi mi to mozda resilo i problem sa nestalom internom memorijom.Negde mi se izgubilo oko 2-3mb.Jel postoji neko resenje :smutny:

schonne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 31. Jan 2006. 14:39

Post od schonne »

i moj burazer ima isti problem sa 6233. ja mislim da je problem u dekodiranju, jer su svi imali isti program za dekodiranje u srbiji

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Sifra *#7370# je SAMO za Symbian telefone a to vasi NISU!!Sumnjam da je problem do dekodiranja,jer ga nije provalio neki duduk nego Dejan Kaljevic koji se vec izvezbao na v2.2 BB5 Nokiama do sada!!
Pozdrav 8)

Odgovori