U poslednjih nekoliko dana mi se vise puta dogodilo da u toku neke radnje telefon izbaci na displayu neki crveni znakic (nisam obratio paznju koji) i da ispod trepti "phone restricted". Onda jedino sto mogu da uradim je da kljucnem "undo", ali mi onda trazi neki kod (ni na njega nisam obratio paznju koji, samo se secam da nisam znao koji je). E, s obzirom da ne znam broj/kod, mogu samo da ugasim fon, pa da ga ponovo palim i onda bi sve radilo kako treba....
Jel zna nako koji razlog moze da bude za ovo i kako da ga sprecim da se ponovi?
N6233 restricted?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08
N6233 restricted?
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Opa, zvuchi kao da je malo zesce pobrljavio. Pa probaj sledecu stvar. Hitan backup svega sto imas u telefonu, i *#7370# (hardverski reset). Nakon toga ako nastavi da se ponavlja, moraces da ga flashnesh. Ako i onda budes imao iste simptome, onda je nesto hardverski geknulo.
To je barem moje skromno misljenje.
To je barem moje skromno misljenje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82