6233 - Fullscreen video i rezolucija klipova?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
23
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 20:01

6233 - Fullscreen video i rezolucija klipova?

Post od 23 »

Vec neko vreme razmisljam da kupim novi fon,gledo sam dosta njih i ovaj mi se nekako najvise svidja.Zanima me sledece:

Da li mogu da gledam cele filmove i da li video moze preko celog ekrana.
Da li mogu da ubacim video klip u rezoliciji na pr. 352x288
ili on samo snima video klipove u velikoj rezi
  • ______________________
    naslov promenio b_udder::

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Mozes da gledas filmove, ali samo ako su u 3gp formatu i ako imas vecu memorijsku karticu. Video snimak ide preko celog ekrana. Mozes da ubacis klip bilo koje rezolucije, ali kao sto sam vec rekao samo u 3gp formatu, a snima klipove u 640x480, 352x288, 170x144, 128x96. Nisam bas skroz razumeo pitanje, ali se nadam da sam ti odgovorio.

sax
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 05. Feb 2006. 23:10

Post od sax »

Samo da dodam, pušta i mp4 format.

Stvarno je glupo ovo sa prekratkom porukom, neznam šta bih više dodao!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@23: kupi symbian fon, veruj mi. Za to sto ti hocesh najbolje ti je da imas symbian.

Ne znam koliko para imas, ali preporucujem P900/P910, mozda M600 (u zavisnosti da li ti je kamera bitna) i N70.

Pogledaj te telefone :wink: .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

23
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od 23 »

Razmisljao sam o symbian fonu. N70 mi je malo skup,polovan se moze naci za 200-210e,sto mi je puno a mozda da kupim e50,on ima dobar ekran i simbian,kamera mi bas nije bitna ali opet i to je plus.Kod n70 me nervira losa rezolucija ekrana a kod e50 to sto nema fm radio.

Da li ce pasti cena telefonima sada za bozic? Mozda da sacekam da padne cena n70 pa da ga kupim,sta mislite? :unsure:

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

23, iskreno cijene kod Symbian telefona tesko padaju i kad je NG i Bozic jer su se pokazali kao dobri, ali mozda da se desi da tel padne za 10EUR a to i nije neka para... tako da, opet razmislis o kupovini telefona... a Symbian jednom ako kupis... poslije ces tesko da kupis drugi fone ;)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

23
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od 23 »

Onda cu verovatno kupiti e50,jeste da nema radio ali bas mi se nekako svidja,imam jednu dobru ponudu :)

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Hmmm, ajoj sta ce ti radio. Ja imam 6630 i mogu da ti kazem da sam potpuno zadovoljan, a imam ga godinu i po dana... :) Bolji je daleko od svih fonova...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

23, radio ti zaista ne treba. pre sadasnje 6630 sam ima k700, ima radio, i nisam ni najmanej zazalio sto ga sad nemam.. ubacis koji mp3 i teras te pesme dok te ne smore pa onda malo obnovis plej listu i to ti je dovoljno
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Samo jos neko da mi kaze koji ce mu radio kad ima MP3? Imao sam 3300 koji je imao MP3 i radio, i radio sam pokrenuo 3 puta: prvi put, poslednji put i nikad vise. Znachi prijem je katastrofa ako ides negde, ako stojis u mestu nije loshe, ali je inace kataklizma jer telefon ne moze kao radio stalno da se prilagodjava promeni jacine prijema. Imam drugara koji tvrdi da ne moze bez radia, na sta sam mu ja rekao da je bolid, ako vec ima MP3, a sluzi mu fon za slusanje mjuze... mnogo je bolje nafilovati sve sa puno kvalitetnih MP3 numera nego slusati sugavi radio program. No to je samo moje misljenje naravno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

23, radio na trelefonu ti je jedno od velikih potrosaca baterije koji nisu vredni tolikog trosenja..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Odgovori