Nokia 7390-muski ili zenski model?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
seljakcovek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 18:04

Nokia 7390-muski ili zenski model?

Post od seljakcovek »

Interesuje me Vase misljenje iskljucivo za tamnobraon verziju. Svidjaju mi se karakteristike, ali nema nijedna nesymbian Nokia sa tim karakteristikama da je iskljucivo muska.Pinkbela je zenska, da li ova braon moze da prodje kao muska?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

seljakcovek, posto sam ja ovde u ns-u vidjao muskarce da nose moto v3 pink,mislim da bi ta nokia mogla proci kao muska (uslovno receno),ali ako se tebi svidja sto da ne!
D500&E71

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Samo probaj da izbegnes roze boju, sem toga telefon glat moze da prodje kao muski. Mada ako ti se bas svidja mozes i roze da uzmes, kao sto kaze loki nije to nista cudno sada! Cak sam primetio da su muske roze maice sada IN :dry:

PozZ

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa shta fali,braon 7390 je sasvim ok,ako ti se svidjaju njegove karakteristike onda ga uzimaj,nemoj da te to odbija od njega...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Braon verzija n7390 je skroz OK i za muškarca...tako da, ako ti odgovara po funkcijama...uzmi ga slobodno... :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Eto, neki dan sam video genseka jedne politicke partije na jednoj TV stanici u roze dzemperu, a pre jedno 2-3 nedelje je bio na jednoj drugoj TV sa roze kravatom, sa kojom se pojavljivao na jos par mesta. Ne znam koliko smem da imenujem ili ne, pa zato i nisam, te sam sve napisao ovako neodredjeno, ali rec je o mladjem politicaru koji ima oko 35 godina, malo rosavo lice i krije se iza inicijala onomatopeje podrazavanja laveza psa. Ko je shvatio shvatio je.
Anyway, to znachi da se ruzicasta boja ili roze ili pnk, kako ko voli probija i medju muski svet.
Sto se fona tiche, generalno mi se ne svidja, ali kao sto sam x puta do sada rekao: de gustibus et coloribus non est disputandum. Ako se tebi svidja UZMI GA!!!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A u krajnjem slučaju postoji i (West coast) custom(s) varijanta, iliti (phone)bodyart varijanta :P

miodrage
A taj (što bi njegov šef partije rekao): mvadi političav, nije vvedan ni pomena..... :lol: :lol: :lol:
O ukusima i čemu još, se ne raspravlja? Mrzi me da kupujem knjigu citata, ali nisi mu baš bukvalno preveo.

:)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

O ukusima i bojama se ne raspravlja. Da da, bas taj mvadi poviticav... :D :lol: :D :lol: :D
Batice, ako ti se fon svidja uzmi ga. Sta te briga, tvoje su pare, i za njih imas prava da zahtevas sta god hoces.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

predstavnici nokie su na zvanicnoj prezentaciji izjavili da je ovo zenski model ali i da pretenduju tamnom bojom ka muskoj populaciji, kao i to da planiraju da oko 20% posto korisnika ovog aparata bude jaci pol.
A N D R O I D

Djera
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 13:17

Post od Djera »

Telefon u toj boji je bas muski.Velicinom vise "lezi" u muskoj ruci.A karakteristike su mu strava za jedan ne-symbian telefon.Unisex.

Odgovori