Nokia 7390-muski ili zenski model?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 18:04
Nokia 7390-muski ili zenski model?
Interesuje me Vase misljenje iskljucivo za tamnobraon verziju. Svidjaju mi se karakteristike, ali nema nijedna nesymbian Nokia sa tim karakteristikama da je iskljucivo muska.Pinkbela je zenska, da li ova braon moze da prodje kao muska?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Eto, neki dan sam video genseka jedne politicke partije na jednoj TV stanici u roze dzemperu, a pre jedno 2-3 nedelje je bio na jednoj drugoj TV sa roze kravatom, sa kojom se pojavljivao na jos par mesta. Ne znam koliko smem da imenujem ili ne, pa zato i nisam, te sam sve napisao ovako neodredjeno, ali rec je o mladjem politicaru koji ima oko 35 godina, malo rosavo lice i krije se iza inicijala onomatopeje podrazavanja laveza psa. Ko je shvatio shvatio je.
Anyway, to znachi da se ruzicasta boja ili roze ili pnk, kako ko voli probija i medju muski svet.
Sto se fona tiche, generalno mi se ne svidja, ali kao sto sam x puta do sada rekao: de gustibus et coloribus non est disputandum. Ako se tebi svidja UZMI GA!!!
Anyway, to znachi da se ruzicasta boja ili roze ili pnk, kako ko voli probija i medju muski svet.
Sto se fona tiche, generalno mi se ne svidja, ali kao sto sam x puta do sada rekao: de gustibus et coloribus non est disputandum. Ako se tebi svidja UZMI GA!!!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!