BlackBerry Passport

serija 7000, 8000, 9000
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za BlackBerry OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
BlackBerry OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: BlackBerry Passport

Post od Azimuth »

Pa ne uzimaju da bi ga sutra prodali, ali opet ovo je prvi telefon ovakvog oblika i dimenzija pa svi nekako gledaju na njega sa određenom dozom rezerve. Zamisli da se ispostavi da bude nekome nepraktično za korišćenje, pa da za dan izgubi 100-200€ kada ga proda. To je ono na šta je Adams mislio ;)

P.S. I meni se cini da će mu osetno pasti cena i tu se zaustaviti na duže.

matorix
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 10. Sep 2013. 00:11
:: ma dobar (:

Post od matorix »

To se lako proveri: uzmes pasos u ruke i vidis kako bi se snasao sa tom velicinom :D Sta znam, meni isto telefon lepo izgleda, ali jeste malo sirok(: Mada realno, sta ce meni fon od 600+ e? :roll:

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Re: Одг: BlackBerry Passport

Post od Joxy »

matorix napisao:To se lako proveri: uzmes pasos u ruke i vidis kako bi se snasao sa tom velicinom :D
+1 :D
Ima već dva komada na KP, jedan 670€ a drugi 560€.

matorix
Mobil fan
Mobil fan

Post od matorix »

Ovo neki moj sugradjanin prodaje. Ovaj od 567e. Bas me zanima odakle ih je dopremio. :disgust:

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

A ovaj od 670€ prodaje moj sugrađanin. :D

matorix
Mobil fan
Mobil fan

Post od matorix »

Ahah :D Standardi se razlikuju, jbg(: Ima ga pozovem samo da procvakam malo telefon, cisto da vim sta moze. Mada mogu i moj Q5 da zalepim za pasos i dobijem isti osecaj :roll:

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Azimuth napisao:Pa ne uzimaju da bi ga sutra prodali, ali opet ovo je prvi telefon ovakvog oblika i dimenzija pa svi nekako gledaju na njega sa određenom dozom rezerve. Zamisli da se ispostavi da bude nekome nepraktično za korišćenje, pa da za dan izgubi 100-200€ kada ga proda. To je ono na šta je Adams mislio ;)

.

Upravo tako, procitao si me kao knjigu. :)
Cena do nekih 500 evra mi mi bila komforna zona za davanje para za fon koji je u slucaju da mi se ne svidi tesko prodati.

Uzimao sam svoj pasos u ruke ali nije to to, zeleo bih tastaturu da uporedim koliko je efikasna sto se tice kucanja u odnosu na Q10 jer ima samo 3 reda tastera.

Ipak pored odredjenih prednosti koje ima i koje mu pripisuju, ne bih mogao u potpunosti da se slozim da je izrazena prednost PP-a surf. Surf u vertikalnom polozaju - da, ali kad se nesto duze cita na netu, samo obrnes fon i imas siri ekran nego PP.
Nokia Lumia 1520

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

I ti na KP nisu bas jeftini (sto je razumljivo), zato bih radije dao jos 200e za nov, neotvaran, samo da se pojavi u nekoj prodavnici u koju imam poverenja. i iskreno sumnjam da ce mu cena pasti ispod 550-600 uskoro, mozda tek na leto ili jesen, ako budu pripremili naslednika, jer izgleda da im prodaja ide bolje nego sto su mislili da ce ici.
sto se tice sirine - jasno je da je vrlo sirok, ali pretpostavljam da telefon, bar kod nas, retko ko uzima, a da ga prethodno ne isproba malo u prodavnici.
a sto se tice one debate o hardverskoj i softverskoj tastaturi sa prethodne strane, ja sam ljubitelj softverske, i na njoj kucam izuzetno brzo, brze nego vecina mojih (mladjih) poznanica, koje kucaju ogroman broj sms-ova dnevno i imaju veliku praksu u tome. :oops:
e sad, ako treba otkucati nesto duze od jednog ili dva sms-a i greske nisu pozeljne, onda biram hardversku tastaturu, ali na lap topu, jer me kucanje dugackih tekstova na telefonu stvarno smara. i to je jedan od glavnih razloga zbog kojih bih voleo da uzmem ovaj model, jer mi se dosta cesto desava da treba da odmah odgovorim na neki mejl, a mrzi me da to uradim na telefonu, posebno ako je potrebno da kucam duze, jer imam utisak da bi ova tastatura, u kombinaciji sa relativno velikim ekranom, mogla da bude pravo resenje za tako nesto.
sto se tice surfa, potpuno se slazem sa Adamsom.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

mozda sam se i prevario malo po pitanju cene, evo izgleda da je vec pao na 690, a za sad ga (bar po ovom sajtu) imaju samo 3 radnje. :?

matorix
Mobil fan
Mobil fan

Post od matorix »

Evindzer, nisi se prevario. Cena jeste bila onolika koju si naveo u Telekoplusu. Sad je,cini mi se, pala i tamo kao sto je i u Mobilnomshopu(:

matorix
Mobil fan
Mobil fan

Post od matorix »

Sta ce Pasosu Rotate lock kad mu je ekran 1:1? :?

Da, sad skontah ovo za listanje Browsera i koriscenje tastature prilikom istog :oops:

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

matorix, nisam se bio dobro izrazio, mislio sam da sam se mozda prevario da po pitanju moje prognoze da ce drzati cenu - jedva da se i pojavio kod nas, a vec mu cena pade za 60-tak eura? :o
a po pitanju rotacije ekrana - nema veze, neka je, sto kazu nasi stari, od viska glava ne boli. 8) :wink:

matorix
Mobil fan
Mobil fan

Post od matorix »

A ne kontam, gde mu je cena pala za 60e? Ja vidim da je pala za 10. Od pocetka je bila u mobilnomshopu 700, a u teleku 760(: Na kraju krajeva, nebitno. Samo neka ona pada :D

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Pre petnaestak dana je u Viktormobu (prema informacijii sa ovog sajta) kostao 749e, a sad 690. ali, kao sto ti rece, nije bitno, vazno je da cena pada, tako ce pre biti dostupan i "sitnoj boraniji" kao sto sam ja. :wink: :wink:

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Danas mu je pala cena za 1 evro.. ili je evro skocio, a cena u dinarima ostala ista. :D :D
A evo i najidiotskijeg testa izdrzljivosti kojeg sam ikada video:
https://www.youtube.com/watch?v=TvnaDw-BsKU

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Primer za multitasking, malo nespretno uradjen, ali ipak pokazuje mogucnost OS-a:
https://www.youtube.com/watch?v=pIoKp509Q4Q

matorix
Mobil fan
Mobil fan

Post od matorix »

Pa da, nista novo na BB 10 sistemu :wink:
I ovo nije test izdrzivljosti, ovo je pre neki demolition test, jbg :D

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

U pravu si, nikad mi nece biti jasno koji idiot kupi nov, skup i dobar telefon, samo da bi ga razvalio i okacio snimak toga na JT. :angry:

matorix
Mobil fan
Mobil fan

Post od matorix »

A cena novog na mobilnomshopu 655e. Sta se ovo desava... Ako se ovako nastavi, do Nove cemo pazariti nov Pasos za "male" pare :D

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Zao mi je ako to znaci da im prodaja ide slabo, ali drago mi je jer bi, ako se tako nastavi, uskoro mogao da ga priustim, a da ne moram pritom da prodam bubreg. :D

Odgovori