I ti na KP nisu bas jeftini (sto je razumljivo), zato bih radije dao jos 200e za nov, neotvaran, samo da se pojavi u nekoj prodavnici u koju imam poverenja. i iskreno sumnjam da ce mu cena pasti ispod 550-600 uskoro, mozda tek na leto ili jesen, ako budu pripremili naslednika, jer izgleda da im prodaja ide bolje nego sto su mislili da ce ici.
sto se tice sirine - jasno je da je vrlo sirok, ali pretpostavljam da telefon, bar kod nas, retko ko uzima, a da ga prethodno ne isproba malo u prodavnici.
a sto se tice one debate o hardverskoj i softverskoj tastaturi sa prethodne strane, ja sam ljubitelj softverske, i na njoj kucam izuzetno brzo, brze nego vecina mojih (mladjih) poznanica, koje kucaju ogroman broj sms-ova dnevno i imaju veliku praksu u tome.

e sad, ako treba otkucati nesto duze od jednog ili dva sms-a i greske nisu pozeljne, onda biram hardversku tastaturu, ali na lap topu, jer me kucanje dugackih tekstova na telefonu stvarno smara. i to je jedan od glavnih razloga zbog kojih bih voleo da uzmem ovaj model, jer mi se dosta cesto desava da treba da odmah odgovorim na neki mejl, a mrzi me da to uradim na telefonu, posebno ako je potrebno da kucam duze, jer imam utisak da bi ova tastatura, u kombinaciji sa relativno velikim ekranom, mogla da bude pravo resenje za tako nesto.
sto se tice surfa, potpuno se slazem sa Adamsom.