BlackBerry Passport
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za BlackBerry OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● BlackBerry OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za BlackBerry OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● BlackBerry OS ●
Re: BlackBerry Passport
Mozda je tih 200 hiljada laz...
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Re: Одг: BlackBerry Passport
kupili ameri koji su navikli na BB.Ostali koriste iOS 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Mislim da 200 hiljada nije laž, a onih 8 hiljada mi je ipak previše malo.
S druge strane, ne sumnjam da se slabo prodaje sad, kad je posle par meseci prošao prvobitni "hajp" i kad su izašli neki drugi novi modeli koji su privukli pažnju ljudima koji nisu redovni BB korisnici.
Zapravo, da je BB imao u startu više jedinica spremnih za prodaju, mislim da bi bolje prošao, a i sad bi ih mogli prodati u većem broju, samo da imaju bolji marketing i distribuciju.
To je bar moje mišljenje.
S druge strane, ne sumnjam da se slabo prodaje sad, kad je posle par meseci prošao prvobitni "hajp" i kad su izašli neki drugi novi modeli koji su privukli pažnju ljudima koji nisu redovni BB korisnici.
Zapravo, da je BB imao u startu više jedinica spremnih za prodaju, mislim da bi bolje prošao, a i sad bi ih mogli prodati u većem broju, samo da imaju bolji marketing i distribuciju.
To je bar moje mišljenje.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
A onaj ATT-ov mi se stvarno ne sviđa. 

Treba imati u vidu da su i te konsalting agencije, brokerske kuće i ostale parazitarije poprilično daleko od objektivnosti. Nije uvek i sve što izjave čista istina. Da se BlackBerry generalno slabije prodaje, to sam siguran, ali da ce čak i samo u USA zainteresuje za ovaj model makar pola procenta ukupnog stanovništva, to je opet preko milion ljudi. 8000 za ceo kvartal deluje katastrofa nerealno.
S druge strane, ono što BlackBerry nažalost ne radi, a trebalo bi, to je žestoko reklamiranje svega što je dobro na njihovom OS, a ima toga. Takođe, treba da ozbiljno porade na količini native aplikacija za BlackBerry. Dakle, ne da nabace Amazon app store i kao rešili su problem. Android aplikacije na BlackBerry OS nemaju uvek sve mogućnosti koje OS nudi. A da ima odličnih native aplikacija na BlackBerry World, ima ih. Samo ne dovoljno.
S druge strane, ono što BlackBerry nažalost ne radi, a trebalo bi, to je žestoko reklamiranje svega što je dobro na njihovom OS, a ima toga. Takođe, treba da ozbiljno porade na količini native aplikacija za BlackBerry. Dakle, ne da nabace Amazon app store i kao rešili su problem. Android aplikacije na BlackBerry OS nemaju uvek sve mogućnosti koje OS nudi. A da ima odličnih native aplikacija na BlackBerry World, ima ih. Samo ne dovoljno.
Ima ih dovoljno, samo sto nisu free 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ma BlackBerry najviše drže firme koje zaposlenima daju telefone. Mislim da tako prodaju dobar deo svojih telefona. Izgubio je on svoju popularnost od pre nekoliko godina. Još su ih sada i iz nekih vladinih agencija izbacili, pa im se crno piše.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Њима је најбитнији корисник Обама, за остале их баш брига. 

Matorix, računao sam i na apps koje se plaćaju, jer mi svakako nije ni problem da dobru aplikaciju platim.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Obama koristi iPhone od pre koju godinu. Zavrsio i on sa BB. Mislim da i BB odlazi u istoriju poput Nokie, Sagema, Siemensa, i jos nekih proizvodjaca...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
S tim što će Nokija verovatno početi sa proizvodnjom Android telefona kad im istekne zabrana na koju su primorani nakon prodaje MS-u. [emoji41]
^ Onda ce i cika miodrage mirne duse moci da pazari andro Njoku 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
[emoji38] [emoji38]
Mislim da neće, jer više mrzi Android kao OS nego što voli Nokiju kao marku.
A i pitanje je koliko će ta Nokija (ako je i bude) biti ono što je nekad bila, pre nego što su prodali silne patente M$-u. [emoji52]
Mislim da neće, jer više mrzi Android kao OS nego što voli Nokiju kao marku.
A i pitanje je koliko će ta Nokija (ako je i bude) biti ono što je nekad bila, pre nego što su prodali silne patente M$-u. [emoji52]
Ma zavolece on to, ima da trazi i repete 

Ljudi zna li neko iz iskustva da li ovaj telefon staje normalno u svaki dzep od farmerica ili je to nemoguca misija?
Ili cu morati da nosim farke kod nekog majstora da prepravi malo dzepove
Ili cu morati da nosim farke kod nekog majstora da prepravi malo dzepove

Ja uglavnom nosim farmerke i nemam nikakvih problema. Telefon stoji u prednjem džepu i sve je ok. Normalno sednem, normalno se krećem. Svakako se primeti da stoji u džepu, ali baš me briga.
araphel šta te briga, žene te onda odmeravaju kao da si Ron Džeremi :DDDD
Pre ce biti Sunjder Bob Kockalone 

Nisam takav tip kojeg žene vole da odmeravaju 
U svakom slučaju, kad čovek pogleda dimenzije većine savremenih telefona, nema Passport nešto specijalno drugačije što bi ga sprečavalo da stane u džep. Ok, širi je telefon od većine, ali ne toliko. U jednom džepu nosim Passport, u drugom je Lumia 925, i ne kontam neku specijalnu razliku.

U svakom slučaju, kad čovek pogleda dimenzije većine savremenih telefona, nema Passport nešto specijalno drugačije što bi ga sprečavalo da stane u džep. Ok, širi je telefon od većine, ali ne toliko. U jednom džepu nosim Passport, u drugom je Lumia 925, i ne kontam neku specijalnu razliku.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Pasport jeste siri od prosecnog telefona, ali nije dugacak (visok, kako 'ocete), tako da verujem da moze sasvim fino da stane u bilo koji dzep pantalona, osim ako nisu bas uske - kao sto araphel rece da nema nikakvih problema da ga ubaci u dzep kad nosi farmerke.
Pre dva meseca sam uzeo Asus Fonepad Note FHD6 koji je ogroman po svim standardima i ima jako velike "bezele", a Pasport je jedva 5mm siri od njega, tako da ne sumnjam da bih mogao lepo da ga uguram u prednji dzep na farmerkama - sto sa ovim Asusom ne mogu zbog duzine.
Mada, ja skoro nikada ne nosim telefone po dzepovima pantalona, leti u "pederusi" (ruzno joj je ime, ali je funkcionalna
) a ostalih sezona jakni ili sakou, tako da mi gabariti nekog telefona ne predstavljaju neki problem. 
Pre dva meseca sam uzeo Asus Fonepad Note FHD6 koji je ogroman po svim standardima i ima jako velike "bezele", a Pasport je jedva 5mm siri od njega, tako da ne sumnjam da bih mogao lepo da ga uguram u prednji dzep na farmerkama - sto sa ovim Asusom ne mogu zbog duzine.
Mada, ja skoro nikada ne nosim telefone po dzepovima pantalona, leti u "pederusi" (ruzno joj je ime, ali je funkcionalna