Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
bestboy, to što na tom videu je prikazano jeste utor za memori karticu i sim karticu, ali kod ovog kod mene kad izbacim taj utor samo ima za dvije sim kartice. Nema prepoznatljivi oblik za memorijsku karticu. kod mene je Idol 3 5.5 Dual Sim.
Vratio sam ga Mtelu. Nema podršku za memorijsku karticu. Kakva glupost. Crkne ti telefon i ode sve u tri lijepe. Veliki promašaj za ovaj model telefona. Bez memorijske kartice to je čista glupost.
Sve zavisi od korisnika,al ja sve cepam na cloud i mirna glava...Na svim Android Google Drive a na Win uredjajima je na Onedrive sve sinhronizovano...meni iskreno nije nesto bitno oko te memorijske jer em sto je sve sinhronizovano,tako je i cesto vezan na komp...Ako sam mogao da nosim Nexus uredjaje,Apple i ostale bez memorijske ne vidim zasto bi to ovde bio problem,al dobro,sve zavisi od korisnika na kraju. valjda ta memorijska deluje bezbednije iz razloga koje covek gore naveo,al meni su vise crkavale kartice nego uredjaji...
Ljudi kupio bi ovaj mobilni preko mts ugovora al imaju samo duo sim...al nikada nisam imao mobilni sa duo sim karticom...i nisam neki fan duo sim telefona...e sad ima razlike u kad je mobilni duo ili nije...tipa da je mobilni lošiji kad je duo...molim za odg
Zašto bi bio lošiji?
Mislim, dizajnirali su ga isti ljudi kao i single SIM, isti ga proizveli u istoj fabrici...
Šta sve neću pročitati na ovom forumu?
jos jedno pitanje...posto bi uzeo idol 3 dual sim a on nema slot za meme karticu...da li mogu mini usb memoriju da mu priklucim posto vidim da podrzava OTG...molim za odg
Potrebna POMOĆ pa da krenem ovako:
- flešovao sam 6045K dual SIM 2GB/32GB sa 6.01 zvaničnim apdejtom koji je za USA tržište i to za single SIM model ali sve to fercera besprekorno osim jedne stvarčice. Izgubio mi se 4G/LTE signal. Potreban mi je dobrovoljac koji ima baš 6045K Dual SIM 2/32 i koji je odradio TWRP na svom telefonu da mi ipreko TWRP skripte izvuče mo dem fajl koji će mi vratiti 4G na telefon...
Dakle, ako ima takvih neka se jave oko pomoći pa da se dogovorimo kako.
Hvala u napred!
Upravo dok ovo pišem, Alcatel OT Updater me obavestio o novom apdejtu sistema koji je skinut i čija je "težina" oko 257MB i koji se, upravo, 100 godina, instalira!!! !!! !!! Javiću kakve je sadržine apdejt čim se instalacija istog završi i butuje telefon (6045K DualSIM 2/32 mt:s).
P.S. Jok.
Nije MM. U pitanju je LP 5.0.2-010 03 apdejt (bio je 010 02 koliko mi se čini, ali to je, inače, priprema za MM)...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.