Huawei u8220

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
LeoII
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 11:27

Blokirani T-Mobile Pulse

Post od LeoII »

Blokirani T-Mobile Pulse

Imam T-Mobile Pulse (Huawei u8220) koji je blokiran. Unela sam vise puta pogresan simlock key i sad mi se pojavljuje poruka "simlock block unlock reset key". Sad imam pravi simlock key, kupila, ali ne mogu da ga unesem :( Da li neko ima ideju kome da trazim taj kod, sta mogu da mu uradim da ga zaobidjem .. ili ko moze da .. zaobidje :)

Hvala
Marija

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Jesi probala da pitas onoga od koga si kupila key da li ima taj novi koji je potrban?
Inace, strasno mi se dopada Pulse pa me interesuje gde si ga nabavila?

LeoII
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 11:27

Post od LeoII »

Dobila sam ga.. kupljen je kod t-mobila u Crnoj Gori... Al su mi tamo rekli da to u Podgorici ne mogu da urade?! I da probam u Beogradu... Iako oni prodaju taj telefon. Na zalost, sada nisam tamo i samo mogu telefonom da ih ubedjujem sa njima.

Ma pitala sam sve kojih sam se setila.. cak i t-mobile austria, hrvatska.. al za sad nista :(

Simlock sam kupila preko neta ( 15e ) ali ne mogu da ga upisem jer je blokiran telefon :( Inace drugi t-mobile pulse sam otkljucala (na istom mestu kupljen broj - drugi broj jer je vezan za IMEI) i sad moze da koristi bilo koju karticu.. I njima sam pisala i rekli su mi da ne mogu da mi pomognu :(

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

Da li neko zna nešto više o ovom telefonu, kako se pokazao i koliko je dobar/kvalitetan/izdržljiv?!
Takođe, pojma nemam o android platformi, ukratko dobra/loša? :wink:

wizardic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 11. Jan 2010. 21:28

Huawei u8220

Post od wizardic »

Tema otvorena za sve trenutne i buduce vlasnike ovog modela...sve sto vas zanima ...koliko god budem mogao ,pomoci cu...inace ponosni sam vlasnik ovog aparata vec 4 meseca i prezadovoljan sam...690 mhz,2.2.1 cm,dta2sd,itd itd...

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

pozdrav. gde moze da se kupi telefon i za koliko para. kakav je zvuk na slusalicama i ako mozes postavi neku sliku uslikanu telefonom.

wizardic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od wizardic »

pa videh i ovde da ima jedan na prodaju...slike postavim sutra... ja sam platio nov 200 i prezadovoljan sam.a za zvuk nisam neki ekspert:-)

Shoxy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Maj 2011. 21:35

Post od Shoxy »

pozdrav! super tema! I ja sam pre par dana nabavio ovaj telefon, ovo mi je i prvi android aparat. Inace, telefon je super, lepo radi, za sad nemam nikakvih problema. Samo bih zamoli nekog iz SD-a ili okoline ko zna da ubaci custom rom da se javi u PM, ja teorijski znam sve ali ne smem da se usudim jos da probam. :)

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Телефон скинут са мреже, Андроид 1.5, резолуција релативно ОК, сигуран произвођач - сумњиво, гаранција - нема је, процесор 528МХз, мало РАМ меморије, мало интерне меморије, камера - хммм а 200€ :uhuh:

По мени много скупо, ЛГ П500 Оптимус Један има све боље сем величине екрана а јефтинији је. Вејв 2 има да се купи за 3 000Дин више а поједе овог кинеза за ужину.

wizardic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od wizardic »

vidim da nisi koristio kineza pa teoretises tako da se necu upustati u raspravu,a placen je 200 pre 4 meseca....

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Huawei U8800 може да се нађе код нас за 250е...
Слобода или смрт

shone85
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 12. Jan 2012. 18:05

Post od shone85 »

Cao imam Huawei u8220-Tmobile ali imam problem i bio bi zahvalan ako bi mi pomogli. Evo o cemu se radi, ispraznila mi se bat. skroz i kad sam ga ukljucio na punjac vrti mi samo Tmobile i nece dalje. nosio sam ga u servise i kazu da je softver pukao ali za njega niko ne moze da ga nadje. Ako je neko imao ovakav problem molio bi da mi pomognete da ga napravim. UNAPRED HVALA

svajceneger
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 30. Okt 2011. 17:32

Post od svajceneger »

Ne mogu nikako da se nakacim na net.odem ukljucim ga u settingsu i tamo na wireless i networks pa ukljucim mobile networks,tj data enabled i kada krenem na google ne da kaze web page not available,kao da nije ukljucen net,i refresujem i opet isto.jel zna neko sta da radim

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

svajceneger, Jel si podesio APN, ako nisi onda zato neće na net da ide
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

svajceneger
Novajlija
Novajlija

Post od svajceneger »

jesam sada sam provalio da nije bio namesten APN. Hvala puno :D :)

svajceneger
Novajlija
Novajlija

Post od svajceneger »

kako da znam da li mi je tel rutovan i da li ima verzija 2.3 za huawei 8220?kod mene u tel je verzija 2.2.1 cyanogen mode 6.1,a hteo bi da ga update na 7.1. i da bude android 2.3

vito
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 09:36

Post od vito »

Pozdrav, imam huawei u8220, slabo reaguje na dodir, ili mu se zatrese slika lijevo ili desno, a ako nesto i otvori uglavnom je to pogresna aplikacija, mislim da mu je touch skreen otisao. Dali je tko imao slicnih problema i gdje bi se mogao uraditi servis posto uglavnom nema dijelova? Hvala

Odgovori