Ja imam p9 lite i nemam taj problem.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Huawei Mate S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: Huawei Mate S
Ako ovako nastavi, uradicu hard reset pa cu probati iz pocetka da ga podesim.
Zna li neko kako da slike i video sa telefona, pustim preko Wifi na LG smart TV? WiFi direkt, pise da, je samo za Huawei uredjaje.
Trebalo bi da moze preko mirrorshare. Ako ne onda skini bubbleupnp i preko nje pustaj.
Hvala na odgovoru. Uspeo sam preko LG aplikacije. Medjutim zaista mi nije jasno zasto ne moze ni preko Mirror ni preko WiDi nece.
pomoc
nmg na face i na viber da saljem slike stalno mi izbaci da iskljucim "preklapanje " na zaslonu i napokon sam i to na svim app iskljucila i opet nece tj opet mi to isto izbaci?? sta da radim??
nmg na face i na viber da saljem slike stalno mi izbaci da iskljucim "preklapanje " na zaslonu i napokon sam i to na svim app iskljucila i opet nece tj opet mi to isto izbaci?? sta da radim??
Mate S izgleda dobija beta Android N i Emui 5.0. Ako bude sve kako treba, mogao bi u drugom kvartalu sledece godine da stigne i zvanicno N.
Odlicna vest.
Ljudi, ima li ovaj telefon kakvih generalnih problema ... ? crkavanje nekih dijelova i to ? 

Nema, ja ga imam skoro godinu dana i savrseno me sluzi.
Zvuči odlično. Huawei zaista ozbiljno radi na svojim telefonima.