Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
~Arkan~ napisao:Neverovatno. P10 i P10l nemaju taj problem, a verujem ni P9l.
Nije neka velika stvar, ali nervira taj lag.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Samo sto kod mene nije toliko irazeno kao na onom videu
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ma meni i ne smeta toliko, navikao sam se mada verujem da ce srediti kroz neki novi update.
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Koji update iz Firmware Findera je pravi tj koji instalirati? Ima dva neka Ota i jedan Full Ota firmver.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Ajde Machor,navijam za tebe
Dobija se neki Huawei Mediapad 7 incha,nije los tablet,moze da posluzi.
Evo par info za Honor 9, u poređenju sa proslim V10 LG
- brzi od prethodnog V10
- nisam ni sa jednim pravio ozbiljne fotke, ali je kamera na H9 bila laksa i brza za rukovanje
- kazu da me bolje cuju
- isti mi je zvuk kad ih ja slusam
- mislim da H9 duze izdrzi sa baterijom iako oba uvece mirajuna punjac
- H9 stvarno kliza
- spolja lepsi H9
- V10 je prvi put "zabo" posle mesec dana
- H9 nije nikad "zabo" ali je za ovo vreme 4-5x samo izasao iz app, onako odjednom, iako je bio neki normalan rad tipa Fb surf, B92 app i sl
- H9 nije dosao sa slušalicama pa ne mogu da poredim zvuk
- tastatura na V10 bolja, manje slovnih gresaka pravim
- danas se H9 mucio da nadje GPS za Google maps i Here maps, sigurno 10-15 min, kako-zasto ne znam, toliko dugo traganje nisam imao skoro (Lumia 925, S5, V10)
Zadovoljan sam fonom, samo ne bih voleo da ima te "ispade"
I meni je pucao tj ispadao par puta iz nekih aplikacija tip FB.Bilo bi lepo da porade malo na kvaalitetu razgovora,jos to nije nivo Son.ija i Samsunga.
Slažem se, naš muzičar je jedinstven. Samo tetki da odnese lek...
A ono gore je bila interna šala sa Saletom M. Bio je naručio Soni, pa se predomislio.
Evindzer napisao:A lepo sam govorio da je XZP tata za njega, ali neće da me slušaju...
Kakav bre XZp, Honor ubica mekog srca
Pojavio se na firmware finderu update B150, valjda ce uskoro i Ota.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Hahahaha. Ovo da se zapise. Sledece godine ako Sony nesto izbaci ima da zabali.
A ovo V10 vs H9, nidje veze. Telefon koji je izasao pre dve godine nema sanse da se meri sa nekim koji je najmanje 2. ili 3. generacija. Kao kad bi poredili S6 i S8.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.