Huawei P9 / P9 Plus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: Huawei P9 / P9 Plus
Nema,sve radi savrseno dobro.Sad mogu da kazem da sam zadovoljan baterijom
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 24. Maj 2016. 01:50
Stigao novi update, 393.Prihvatio sam ga, nadam se da neću da se kajem. Uglavnom poboljšanja oko sigurnosti, nadam se da su pegla li i sistem malo.
- yocasylver
- Mobil manijak
Ko nije uradio update jer nije siguran moze slobodnu.Mislim da su popravili optimizaciju paa samim tim i trjanje baterije.Sad je jos bolje.Obicno u ovo vreme sam imao oko 30-35% a sad imam 51%.Isti uslovi koriscenja.Mogu reci da sam bas zadovoljan
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Stigao mi 394, nisam prelazio ni na 393,ali sam sad uradio direkt prelaz na 394, kad dodjem sa posla uradicu factory.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Potrebna pomoc,sinoc stavio P9 na punjac a jutros ga nasao mrtvog...ne prepoznaje ga racunar,nece da puni,nece da upali,kombinacija dugmica nece...ne znam sta mi je ciniti
- yocasylver
- Mobil manijak
Serviszokowmali napisao:Potrebna pomoc,sinoc stavio P9 na punjac a jutros ga nasao mrtvog...ne prepoznaje ga racunar,nece da puni,nece da upali,kombinacija dugmica nece...ne znam sta mi je ciniti
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
^ Ili zamena. Keša za novi. 

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 24. Maj 2016. 01:50
Kakav je 394?Ja sam a 393 i zadovoljan sam. Koliko vidim samo Google sigurnosna poboljšanja od 150MB.vlade93 napisao:Stigao mi 394, nisam prelazio ni na 393,ali sam sad uradio direkt prelaz na 394, kad dodjem sa posla uradicu factory.
mali update, odneo na servis,covek se ne javlja sta mu je,svratim,pitam a on kaze "ploca" nema spasa...rekoh e do..... Ali radoznao i odnesem u sledeci servis i kazem sta se desilo,ostavim broj i kaze zovem te...ali mozda ce potrajati neki dan. kontam, nema frke,i onako je riknuo,probaj pa sta bude. Nije proslo sat vremena, zove me covek i kaze otisao konektor za punjenje, 5e popravka,tj zamena,gotovo i dodji po tel.... evo,uzeo tel,radi, platio i castio... Zaista mi nije jasan onaj prvi serviser,ako si zatrpan poslom,ako te mrzi da radis kazi lepo... U svakom slucaju zahvalan do neba ovom drugom serviseru, naravno,morao sam i da ga castim...zokowmali napisao:Potrebna pomoc,sinoc stavio P9 na punjac a jutros ga nasao mrtvog...ne prepoznaje ga racunar,nece da puni,nece da upali,kombinacija dugmica nece...ne znam sta mi je ciniti
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Napiši oba koji su servisi. Ako nema tema, mogao bi da otvoriš "iskustva sa servisom"
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Tako je,napiši da svi znaju,i da u širokom luku zaobilaze tog prvog!
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
U pravu je Baraba.Eto ko se sve bavi servisom danas...
Sent from Huawei P10 using Tapatalk
Sent from Huawei P10 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- yocasylver
- Mobil manijak
Mom drugu se isto desilo sa P8 lite.Jedan mu trazio 60evra a kod drugog je platio 800 din i isti je slucaj kao ovde pomenuti.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Taj prvi verovatno nije neznalica, već je prosto hteo da naplati za veći kvar, a otkloni manji, postojeći.
Pa s obzirom da je IMEI vezan za maticnu i da bi lako dokazao da ti nije menjao maticnu, mislim da serviser nije bas toliko glup
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
yocaslver...kakva su tvoja iskustva sa P9? Uporedjivao sam ga sa P10...ne vidim neke velike razlike, nije desetka mnogo bolja osim u segmentima kamere ako se ne varam? Mozda bih mogao da kupim i devetku a i ustedecu neki novac? Ima neka akcija u Tehnomaniji, P9Blue za 39.000.
- yocasylver
- Mobil manijak
Zadovoljan sam aparatom skroz.Najvise koristim za pozive i poruke,tu su Viber i Blic app najzastupljenije.Od zahtevnijih navigacija sa kojom se hardver veoma lako izbori.Inace imam dosta app ali ne koristim ih stalno.Igrice ne igram.
Generalno telefon je brz,odlican multitasking.Baterija uvek oko 30% na kraju dana.odlicno se cuje,vibracija dobra.Imam micro karticu ali nemam nista na njoj.Nikad nisam popunio prostor u telefonu.Kamerom sam zadovoljan,odlicne slike po danu.Po noci u zatvorenoj prostoriji ima malo suma.Pro mod kod kamere daje bolje rezultate jer moze da se podese razni parametri,ja ga ne koristim jer nemam dovoljno iskustva mada sam probao.Sve u svemu ne bi pogresio da ga kupis.Ja sam hteo da prodam svoj i kupim P10 ali mislim da ne bih mnogo dobio vise a doplata bi bila min 80evra tj u idealnim uslovima.
Jos dve godine mi je telefon u garanciji pa ako menjam mozda iduce godine u ovo vreme.Ako ga koristis bez zastite bices prezadovoljan izgledom,stvarno je prelep,ja sam svoj nabio u silikon i nalepio staklo pa gubi na lepoti ali kad se uzelim i kuci sam svucem ga malo i uzivam u lepoti

Generalno telefon je brz,odlican multitasking.Baterija uvek oko 30% na kraju dana.odlicno se cuje,vibracija dobra.Imam micro karticu ali nemam nista na njoj.Nikad nisam popunio prostor u telefonu.Kamerom sam zadovoljan,odlicne slike po danu.Po noci u zatvorenoj prostoriji ima malo suma.Pro mod kod kamere daje bolje rezultate jer moze da se podese razni parametri,ja ga ne koristim jer nemam dovoljno iskustva mada sam probao.Sve u svemu ne bi pogresio da ga kupis.Ja sam hteo da prodam svoj i kupim P10 ali mislim da ne bih mnogo dobio vise a doplata bi bila min 80evra tj u idealnim uslovima.
Jos dve godine mi je telefon u garanciji pa ako menjam mozda iduce godine u ovo vreme.Ako ga koristis bez zastite bices prezadovoljan izgledom,stvarno je prelep,ja sam svoj nabio u silikon i nalepio staklo pa gubi na lepoti ali kad se uzelim i kuci sam svucem ga malo i uzivam u lepoti

Yocasylver, ja sam od onih korisnika koji nisu zahtevni...dakle od aplikacija nista
zezam se, samo Viber, sah, aplikacija za trcanje i sklekove...to je to, ako ne racunamo muziku, ponekad YT, ne pricam previse, uglavnom sms. Pretpostavljam da bih u slucaju kupovine, meni baterija isla preko jednog dana...a i pohvalili su je u recenziji. Sto se tice kamere...ne volim da se fotografisem, mada nikada ne znas kada ce da ti zatreba ne bi li zabelezio neki momenat a smatram da je na P9 dovoljno dobra a i vise od toga.
E pa o tome i ja razmisljam...ne dobijam mnogo kod P10 a doplata je oko 100e.
Neka, neka...ako ga kupim, zastita mu ne gine, sto je sigurno, sigurno je.

E pa o tome i ja razmisljam...ne dobijam mnogo kod P10 a doplata je oko 100e.
Neka, neka...ako ga kupim, zastita mu ne gine, sto je sigurno, sigurno je.

- yocasylver
- Mobil manijak
Za tvoje potrebe i vise.Kamera te nece izneveriti tako da si i tu siguran.Meni se inace ovaj telefon zadrzao najduze tj 9 meseci a menjam ih na 3-4 meseca.
Jedino ga ima jos u Tehnomaniji...ako ga ne bude bilo u trenutku kada budem kupovao, onda cu morati u Huawei prodavnicu Usce a tamo je 460e...mislim po ovome sto gledam najblizi sam njemu, e sad', videcemo jos, ali telefon ce biti Huawei u svakom slucaju.