P10 display problem
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 14. Avg 2010. 13:06
P10 display problem
Pozz ljudi. Kupio sam polovni p10 u mint stanju. Koristio ga par dana sa fabrickom folijom, sve bilo Ok. Onda skinem foliju i stavim neko staklo, dva dana sve Ok, onda primetim linije digitizera i pri blagom pritisku, a pri jacen i promenu boje oko mest pritiska... Skinem staklo i posle 10 min sve se vrati u normalu. koristim telefon 2 dana, sve Ok, onda resim da stavim foliju, da ima neku zastitu. Stavim foliju, posle 10 minuta ISTO! Jel se nekom desavalo slicno, imate li neku ideju? Da li da reklamiram? Ako reklamiram bez protectora, vratice telefon kao ispravan, ako stavim neko staklo, opet moraju da malo koriste da bi se manifestovalo. To kao da je neki staticki elektricitet. Da li ima veze sto su i staklo i folija no name, sumnjam? Imate li neku ideju? Hvala. Evo ovako nesto se desava....
https://www.youtube.com/watch?v=Mo7JmbWrNqw
https://www.youtube.com/watch?v=Mo7JmbWrNqw
Re: P10 display problem
Definitivno je problem sa ekranom.Nosi odmah u servis,objasni i pokazi im sta se desava.Morace da menjaju ceo ekran ili neku drugu komponentu ili da ti daju nov telefon.Gde si uzeo telefon?
-
- Novajlija
Hvala na odgovoru.... Uzet telefon u Telenoru. Ajd videcu, mada ne verujem. Telefon radi bez icega bespekorno.... To su rane verzije p10 koje nisu imale oleophobic sloj, ne znam da li moze do toga da bude...
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
-
- Novajlija
Odgovor tehnicke podrske....
"Žao nam je što ste uklonili fabrički zaštitu za ekran koja je došla sa telefonom, a što se tiče ostalih zaštita za ekran – nažalost, ne možemo komentarisati kvalitet proizvoda treće strane kao ni njihov uticaj na naše uređaje. Ukoliko primetite bilo kakvu nepravilnost u radu displeja (bez upotrebe zaštitnog stakla treće strane), molimo obratite se za pomoć ili na mestu kupovine ili direktno našem ovlašćenom servisu MESC "
"Žao nam je što ste uklonili fabrički zaštitu za ekran koja je došla sa telefonom, a što se tiče ostalih zaštita za ekran – nažalost, ne možemo komentarisati kvalitet proizvoda treće strane kao ni njihov uticaj na naše uređaje. Ukoliko primetite bilo kakvu nepravilnost u radu displeja (bez upotrebe zaštitnog stakla treće strane), molimo obratite se za pomoć ili na mestu kupovine ili direktno našem ovlašćenom servisu MESC "
Pa sta su to stvili kada radi samo sa folijom koja ide uz telefon?Ja imam model P10 Lite i isto je dosao fabricki sa folijom na ekranu.Sada se i ja plasim da je menjam.
-
- Novajlija
Paaa, ima i moja zena p10 Lite. Rekao sam joj da ne skida foliju...mugy napisao:Pa sta su to stvili kada radi samo sa folijom koja ide uz telefon?Ja imam model P10 Lite i isto je dosao fabricki sa folijom na ekranu.Sada se i ja plasim da je menjam.

https://youtu.be/p94ZbDLnBzI
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Stce vam bre folie, ja imam p8 lite daleko slabiji od vasih pa evo dve godine jos malo kako ga koristim bez folije i ekran ko nov.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Pa dobro, ne koriste svi telefone u istim uslovima.
Na Soniju sam uništio tri folije za 2,5 godine - sve su se pogrebale.
Prstima, verovali ili ne.
Na Soniju sam uništio tri folije za 2,5 godine - sve su se pogrebale.
Prstima, verovali ili ne.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Zato sam ja na svom g6 stavio staklo preko fabričke folije! [emoji16]
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
Da vidis kako izgleda model P10 Lite od kolege sa posla bez ikakve zastite,ne bi pitao sta ce folija 

-
- Novajlija
ipak ide na reklamaciju. Zeza i kada nema foliju... Evo video....mugy napisao:Da vidis kako izgleda model P10 Lite od kolege sa posla bez ikakve zastite,ne bi pitao sta ce folija
https://youtu.be/5J5edOpEXQw
Poslednja izmena od iwcham1979 u Sre, 20. Dec 2017. 22:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Sada je jasno,da nesto nije u redu sa ekranom.Imas garanciju,pa neka se oni cimaju.Voleo bih da ti daju nov telefon.Javi sta je ispalo.
-
- Novajlija
I ja bi voleo... Jvljam sta je bilo

- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Macka se cuje kao da i nju pritiskas a ne samo telefon.Mozda je htela ne sto d kaze.
-
- Novajlija
haha, da, macka je luda...
Nosi ovo obavezno u servis, ja bi im se na glavu popeo, cudi me da se ovo desava na P10 s' obzirom da se radi o flegsip modelu...hocu reci naravno da nije ni on imun na kvar ali ovako nesto, bas me cudi.
-
- Novajlija
Dada, srocio sam im i opis problema kakav treba, ostavicu im u downloads folderu telefoma video, kao i link ka you tube. Ovo nije socijala fon, nedopustivo je.... Namerno sam snimio da se vidi Imei telefona, da ne misle da nesto mutljavim....
Lak test im je samo da odlepljuju i zalepljuju bilo koju foliju, ima da vide sou...
Lak test im je samo da odlepljuju i zalepljuju bilo koju foliju, ima da vide sou...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
To je zato što ga boli d*pe da ga čuva, imam i ja takve u svom okruženju, posle pola godine telefon izgleda kao da je nađen u kontejneru. Sva zaštita koju ja preporučujem jeste da se s telefonom u džepu ne nosi ništa drugo, i izgledaće kao nov dok god se tako radi.mugy napisao:Da vidis kako izgleda model P10 Lite od kolege sa posla bez ikakve zastite,ne bi pitao sta ce folija
Jao jebote ja sam sto se toga tice isto kao Stevo Zigon u filmu "Sesta Brzina". 

-
- Novajlija
Zamislite ,dobio sam poruku da je reklamacija odbijena jer kvar nije ponadjen. Ne mogu da verujem. U stvari sto pa da ne mogu. Severna Koreja smo, eto to smo....
Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk