Huawei MediaPad X1 / X2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Huawei MediaPad X1 / X2
Joxy, Hvala za info ,ali sam vec to postavio ovde ,koje ce cene da budu i kad je uredjaj dostupan u evropi.
Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Да већ је било речи о томе, ово сада је званично.
- bata bogdan
- Banned
Uglavnom X2 se pojavljuje u prodaji od Juna meseca bar ovde u Nemackoj i to samo u dve boje.
16gb/2gb 349e samo u sivoj boji
32gb/3gb 399e ,samo u zlatnoj boji
16gb/2gb 349e samo u sivoj boji
32gb/3gb 399e ,samo u zlatnoj boji
Huawei
- bata bogdan
- Banned
Hahahaha crkavam od smeha, mesec dana je phablet kod mene, i tek sad nađoh ovu opciju.

Znao sam da to postoji, ali nisam bio našao tu opciju kod mene pa sam pomislio reko mozda je to samo za kinesku varijantu.

Znao sam da to postoji, ali nisam bio našao tu opciju kod mene pa sam pomislio reko mozda je to samo za kinesku varijantu.
Huawei
- bata bogdan
- Banned
Lepa vest sto se tice x2 modela,bice dostupan i u prodavnicama Mediamarkt i Saturn .
Huawei
Ja da se javim nadjoh vremena.
Phablet je skroz ispunio ocekivanja, nemam nikakvih zamerki. Do sada nije ni stucnuo, zadovoljan sam skroz. Da se ne ponavljam kakav je i sta, bata bogdan, je detaljno to odradio na prethodnim stranicama.
Dobra vest, znaci kinezi se probijaju lagano sa svojim uredjajima.
Phablet je skroz ispunio ocekivanja, nemam nikakvih zamerki. Do sada nije ni stucnuo, zadovoljan sam skroz. Da se ne ponavljam kakav je i sta, bata bogdan, je detaljno to odradio na prethodnim stranicama.
Dobra vest, znaci kinezi se probijaju lagano sa svojim uredjajima.
- bata bogdan
- Banned
Cestitam Roda92 na mašini, drago mi je sto si zadovoljan i ako sam pomogao u izboru za x1
Baterija je bruka, vidis i sam
a sve radi ko podmazano:)
Jesi kupio eu verziju?

Baterija je bruka, vidis i sam

Jesi kupio eu verziju?
Huawei
Hvala. Pomogao si jer ja iskreno nisam ni cuo bio za model, a sasvim ispunjava sve moje standarde.
Msm da trebaju na kameri da porade jos dosta, ali to uopste nije neka stavka od koje patim
Baterija kao nijedna do sada drzi, neverovatno sta su napravili od phableta za te pare.
Da da nasao sam eu, sve je ok.
Msm da trebaju na kameri da porade jos dosta, ali to uopste nije neka stavka od koje patim

Baterija kao nijedna do sada drzi, neverovatno sta su napravili od phableta za te pare.
Da da nasao sam eu, sve je ok.
- bata bogdan
- Banned
Pa kacio sam ja slike neke, i ono bar po komentarima ovde od clanova je da su slike skroz ok za jedan phablet, ali ni meni to ne igra ulogu, mislim kamera, bitno je da sve radi glatko a baterija je posebna prica.
Jesi uzeo nov ili polovan i ako nije tajna koliko te izasao?
Jesi na 4.4.2?
Ja cim sam upalio, odmah mi je ponudio tri update.
Jesi uzeo nov ili polovan i ako nije tajna koliko te izasao?
Jesi na 4.4.2?
Ja cim sam upalio, odmah mi je ponudio tri update.
Huawei
Nov sam uzeo 305e, na kitkatu sam, izasle su mi kao neke te ispravke softvera.
- bata bogdan
- Banned
Kolega, kako sluzi mašina?
Mene sve vise oduševljava ovaj phablet, i sasvim sam siguran da je sledeći phablet naslednik Huawei X2
Mene sve vise oduševljava ovaj phablet, i sasvim sam siguran da je sledeći phablet naslednik Huawei X2

Huawei
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Danas svratih do mt:s-a da se raspitam kada im stizu tableti. Nabrojase oni meni par tableta, a jedan od njih je MediaPad X1
Bilo bi super ako se ovaj tablet pojavi u ponudi operatera jer zaista je odlican uredja u pitanju.

Bilo bi super ako se ovaj tablet pojavi u ponudi operatera jer zaista je odlican uredja u pitanju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- bata bogdan
- Banned
E pa lepa vest, a cisto sumnjam da ce i cena da bude velika, ukoliko je model x1, jer ovih dana zvanično krece prodaja sa x2.
Znaci znemanja, moguce je da budes i vlasnik x1, drago mi je, ako sam i tebi pomogao svojim postovima ovde pri izboru
Valjda sam ga dobro izreklamirao

Znaci znemanja, moguce je da budes i vlasnik x1, drago mi je, ako sam i tebi pomogao svojim postovima ovde pri izboru

Valjda sam ga dobro izreklamirao

Huawei
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako zaista stigne u mt:s, uzimam ga sigurno, vec dve nedelje mi je istekao ugovor i sada cekam da vidim kakvu ponudi ce operateri da iznesu. Naravno, verovacu tek kada licno vidim phablet, ne verujem nesto previse sluzbenicima u poslovnicama
Ali iskreno se nadam da ce uvrstiti ovaj uredjaj u ponudu.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- bata bogdan
- Banned
Ako ti bas treba tablet / phablet od 7",onda je x1 pravo rešenje, neces se sigurno pokajati.
Huawei
znemanja, ovo je odlicna vest, jer onda to znaci da ce mozda stici i X2. Stvarno bi bilo fino da krenemo da pratimo svet, najzad je stigao i 4g.
bata bogdan, da kucnem u drvo ne zalim se nista za sada. Svaki put kada ga uzmem odusevi me izgled, stabilnost u ruci, velicina ekranaa, baterija sa kojom se do sada nisam susretao kako drzi neverovatno.
bata bogdan, da kucnem u drvo ne zalim se nista za sada. Svaki put kada ga uzmem odusevi me izgled, stabilnost u ruci, velicina ekranaa, baterija sa kojom se do sada nisam susretao kako drzi neverovatno.
- bata bogdan
- Banned
Izgleda da ce da stigne Lolipop za x2 u toku Maj meseca,tako sam nesto da kazem procitao na gsmarena i nekim nemackim forumima,pa sad...videcemo koliko je istina,mada ko sto sam pisao Kineska verzija x1 uveliko ima vec EMUI 3.0
Evo upravo dobih i mail, odgovor
Thank you for your mail.
We will release the Huawei Honor X1 Android Lolipop 5.0 or EMUI 3.0 firmware on ourwebsite soon.
Sorry but we ahve not got any news about the Hauwei MediaPad X2 3GB 32GB gold available in Germany from the Hauwei Official, any news we got, we will be thefirst to release on our website.
Any question please feel free to tell me.
Best regards.
Zoe
Evo upravo dobih i mail, odgovor
Thank you for your mail.
We will release the Huawei Honor X1 Android Lolipop 5.0 or EMUI 3.0 firmware on ourwebsite soon.
Sorry but we ahve not got any news about the Hauwei MediaPad X2 3GB 32GB gold available in Germany from the Hauwei Official, any news we got, we will be thefirst to release on our website.
Any question please feel free to tell me.
Best regards.
Zoe
Huawei
- bata bogdan
- Banned
Huawei Mediapad X2 dual SIM unboxing in italiano by GizChina.it
https://www.youtube.com/watch?v=kUHhp8T-hdA
https://www.youtube.com/watch?v=kUHhp8T-hdA
Huawei
- bata bogdan
- Banned
Das Tablet soll erst in der zweiten Jahreshälfte 2015 in Deutschland erscheinen. Die 16-GByte-Version soll dann 350 Euro kosten. Die Variante mit doppeltem internem Speicher und 3 GByte Arbeitsspeicher soll 50 Euro teurer sein.
(The tablet should appear only in the second half of 2015. Germany. The 16-gigabyte version will then cost 350 euros. The version with dual internal memory and 3 GB of RAM should be 50 euros more expensive.)
(The tablet should appear only in the second half of 2015. Germany. The 16-gigabyte version will then cost 350 euros. The version with dual internal memory and 3 GB of RAM should be 50 euros more expensive.)
Huawei
i nece biti skup X2 ako bude tako kako kazu 
Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60

Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60