Huawei Nexus 6P

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Re: Huawei Nexus 6P

Post od Sale_M »

Ne znam sta da mislim.Meni je rekord kad sam telefon kupovao u kesu bila cifra koju sam dao za Z2 -410 evra.Cini mi se da ne vredi davati vise od te cifre ni za jedan model tj ne treba ga uzimati cim se pojavi.Z2 je isto bio skup kad je izasao,kostao preko 600 eura,ali sam ga kupio oko 6 meseci nakon sto se pojavio i cena je tad vec bila pristojna.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

6P kod nas je bio oko 600e na KP. Mnogo za telefon bez garancije. Tu cifru dajem samo za apple kod nas, moj stav, nije najbolji, ali sve ostalo najbolje za tu lovu :-)

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Ovo je naravno sa garancijom od 2 god u mediamarkt. Pisalo se dosta o cenama bilo kog brenda, ni jedan ne opravdava veću cenu od 400e,niti iphone 6s, s6, 6p ni mate 8 ne vrede tih para ni blizu... Dobro uređaji jesu, ali dati više od 400e za telefon, za moj pojam je suludo... To je bar moje mišljenje, stvar principa.
Ovaj fon jeste dobar, to sve stoji, mislim na 6p...al eto, navika je čudo kada svi naviknu na cene od iphone i Samsung, to je nekako većini opravdano, a za druge brendove nije nikako,mada brzo to dodje na neku cenu od +/- 500e. Svako naspram svojih mogućnosti kupuje sebi telefon za odredjenu cenu.
Huawei

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Sale_M, možda je 5X za tebe bolji izbor. Iako se ne čini izdaleka, 6P je povelik kad ga uzmeš u ruku. Ali da je fantastičan, jeste. Cenu ce držati, jer ga neće baš biti u svačijem džepu, pa će preprodavci misliti da zaslužuje takvu cenu zbog te kao neke ekskluzive i "premium" izgleda.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

bata bogdan, kod nas nema mediamarkt, na žalost, pogledaj regularnu cenu iP6s i uporedi kod tebe, zar nije ovo pljačka, valjda imamo viši standard pd Švajcarske:
http://www.winwin.rs/mobilni-telefon-ip ... irect_link

Kod nas imaju šverceri sa kupujemprodajem (moj omiljeni sajt, sve ima), i havala tim švercerima, da nije njih drali bi nas za telefone gigatron, winwin i slični samo tako... ali ti šverceri neće ostvariti garanciju, čast izuzecima za lika iz Su (Igne), čovek je menjao telefone i nosio preko u servis (apple internacionalna grancija 1 god. on je ispoštovao kupce), mnogo pre nego što se apple pojavio kod nas, e od takvog bih smeo da kupim fon bez garancije (kad kažem bez garancije, mislim bez garancije uvoznika i fiskalnog).

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

U potpunosti se slažem, ne znam ni šta bih rekao...
Uporedio sam cene, evo u mediamarkt je iphone 6s 16gb 699e sa garancijom, iphone 6plus s 16gb 799e.
Ma za mene je to pljačka uopste što se tiče cena telefona svuda pa čak i ovde, mnogo je to para za jedan telefon,za bilo koji noviji telefon.
Daleko od toga da je to los fon, izgleda da je do sad najkompletniji nexus ikada.
Mislim da ce kupovina ovog nexus biti jako dobra kad padne cena ne nekih 400e.
Huawei

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

^ a do tada ce proci jos godina, pa ce izaci dva nova Nexusa, i onda opet u krug. Prosto je tako, cene su otisle u neke visine i tesko da ce biti jos "jeftinih" a aktuelnih modela. Ko hoce da prati sve to, taj ce morati da odveze kesu, a ko nece taj ce cekati i kupovati model od pre godinu ili dve.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Green napisao:Sale_M, možda je 5X za tebe bolji izbor. Iako se ne čini izdaleka, 6P je povelik kad ga uzmeš u ruku. Ali da je fantastičan, jeste. Cenu ce držati, jer ga neće baš biti u svačijem džepu, pa će preprodavci misliti da zaslužuje takvu cenu zbog te kao neke ekskluzive i "premium" izgleda.
Sasvim si u pravu za ovo sto kazes,mada 5X mi se ni upola ne svidja kao 6P :)
Inace,zbog te previsoke cene mislim da ce kroz nase trziste proci slabo.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Pa kad na žalost nije popularno imati imati neki telefon koji nije iphone ili samsung.
Koliko god da je 6p odličan fon, utiče normalno i cena koja jeste prevelika, ali je velika i od konkurencije. Jednostavno nije to kod našeg naroda u fazonu imati tami neki nexus, Huawei, meizu itd itd...
E sad, verujem da su nijanse u pitanju kad se poredi nrp sad 6p vs s6 vs ip6... Odlična sva tri uređaj, a na nama korisnicima je izbor sta kupiti za svoj novac
Huawei

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Biće ovo tesna borba u oktobru... Mate 8 vs 6P. Mada bih dao prednost M8 zbog kompaktnosti, niže rezolucije ekrana i većeg kapaciteta baterije... Jedino ako se ne umeša tu i neki MX6 ili G5...
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

U napred ti kažem da će 6p imati bolje performanse, redovniji update, bolju kameru i displej. Mate može samo po pitanju baterije i izrade da se takmiči. I naravno sa cenom. 6p je zver.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Sale, vidi jos za koji mesec kako ce cena 6P da se formira pa onda mozda odluci. Ja sumnjam da ce osetno pasti na neki prihvatljiv nivo, bas zbog toga sto nije masovna produkcija poput ostalih, ali ko zna.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Upravo to druze,nije masovna produkcija kao Samsung Galaxy ili Iphone i onda su vrlo male sanse da cena osetno padne.
Zato sam i rekao i mislim da ce ovaj telefon na nasem trzistu proci lose tj nezapazeno,nazalost.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Nema ni Flex 2 masovnu proizvodnju ništa više nego Nexus pa mu je cena drastično pala. Sve to zavisi od ponude i tražnje. Prave koliko mogu tj misle da mogu da prodaju a tržište će reći cenu.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Tačno, ali treba imati u vidu da su Flex i Nexus linije dva potpuno različita koncepta u Android svetu.

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Sale_M napisao: Sasvim si u pravu za ovo sto kazes,mada 5X mi se ni upola ne svidja kao 6P :)
Inace,zbog te previsoke cene mislim da ce kroz nase trziste proci slabo.
Meni se 5X uopšte nije svideo uživo. Baš mi je nekako bio odbojan zbog plastike, nije lep osećaj u ruci. Dok je 6P stvarno prelep, nego ta cena...

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
:: Samsung S6
:: Lg G2

Post od Mikrikorisnik »

Ja mislim da je prava cena za 5x 300e.kad bude toliko nov sa garancijom sve ce biti kako treba.gledao sam ga uzivo i meni licno izgleda kvalitetno napravljen.imam trenutno s6 a pre njega sam imao lg g2.sto se mene tice metal i staklo su losije resenje od plastike za izradu telefona.jeste lepsi s6 ali imam osecaj da ce da pukne kad ispadne prvi put.mozda gresim ko zna.i jos jednu stvar svi zaboravljaju a to je softver.ovaj nexus ce i za 2 godine dobiti novi android a s6 tesko.u najboljem slucaju android N i posle toga gotovo

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
:: Samsung S6
:: Lg G2

Post od Mikrikorisnik »

I kupi li ko ovaj tel da nam malo prenese utiske.ili moram ja prvi :D

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Ja ga jurim, ali mu je cena i dalje previsoka, čekam da se još malo spusti. [emoji19]

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Šta će vam ovo u životu? Veliki promašaj od telefona.

Odgovori