Huawei Nexus 6P
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Re: Huawei Nexus 6P
Po čemu? Osim po ceni i veličini ekrana koja nekima odgovara (meni npr.), a nekima ne.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Kod nas najviše zbog cene. Ja sam ga gledao pre 3-4 meseca i isto je bio na granici 400e što je apsurdno. Uz to, ja jesam za veliki displej ali ne za glomazan uređaj. Mate 7 ili G Pro 2 sa istom dijagonalom su dosta kompaktniji. Kamera kao malo popravljena u odnosu na N5 ali je to i dalje daleko od konkurencije. Baterija ništa posebno, sem eto što pravi problem se naduva na nekim primercima. Hardver danas već zastareo ali sasvim solidan i radi odličan posao. Performanse takođe jako dobre. Nema sd, ali dovoljno interne memorije za većinu korisnika. Problemi sa materijalima, otpadaju slova i šta sve već.
Nexus sa najgorom prodajom i to ne za malo, po mojoj slobodnoj proceni.
Nexus sa najgorom prodajom i to ne za malo, po mojoj slobodnoj proceni.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Al' ga napljuva. Baterija nije losa, najbolje optimizovan S810 uredjaj uz Z5.
Odlicna izrada, najbolji FP skener. Sta je tu lose, osim "cene". Display je u rangu S6, Note 5 ima jedino bolji display. Stereo zvucnici, pritom jos i solidno glasni. Najbolja softverska podrska u Android svetu.
Kamera losa? Nikako, nikako. Malo popravljena? Nije tacno. Ta kamera moze da se svrsti u top 5 android kamera sigurno. G4/S6/Nexus 6P.
Hardver nije mnogo zastareo. Jeste da izlaze noviji uredjaji, ali ovo je jedan od boljih uredjaja iz 2015, ako ne i najbolji.
Odlicna izrada, najbolji FP skener. Sta je tu lose, osim "cene". Display je u rangu S6, Note 5 ima jedino bolji display. Stereo zvucnici, pritom jos i solidno glasni. Najbolja softverska podrska u Android svetu.
Kamera losa? Nikako, nikako. Malo popravljena? Nije tacno. Ta kamera moze da se svrsti u top 5 android kamera sigurno. G4/S6/Nexus 6P.
Hardver nije mnogo zastareo. Jeste da izlaze noviji uredjaji, ali ovo je jedan od boljih uredjaja iz 2015, ako ne i najbolji.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- El Laki
- Prijatelj foruma
Jao bre ja pišem za N6 ne 6p. Zaboga. Brišite post.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Jao Laki, Laki
Nemoj da me plasis.

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
- El Laki
- Prijatelj foruma
Baš počeo da smišljam sledeću repliku kako Nexus treba da bude kao 6p. Jaka cena ali i brutalan zaokružen uređaj. Jer ipak Nexus ne kupuje bilo ko, već ljudi koji znaju šta hoće i zašto daju novac za to. Onda kada dobiješ možda i najbolju kameru, brutalan displej, hardver, fp, stereo zvučnike, metalno kućište, i na sve to Nexus e onda može da ima cenu i kao Note 5 jer je opravdava.
Cena je potpuno opravdana ako se gleda sta nudi u poredjenju sa onim sto konkurencija nudi za iste pare, e sad, to sto su sve te cene nerealne i naduvane , to je druga prica, a to sto su nama tek nedostizne u srbiji to je vec naucna fantastika... 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ma Lakiju baguje G4, ne prikazuje lepo naziv teme 

A zato ga on prodaje/menja... Klupko se odmotava 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ne skrećite sa teme, biće brisanja postova!

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
I kupi li ko ovaj 6p da nam da neki realan review.jel moguce da ga niko nije kupio
- El Laki
- Prijatelj foruma
Skupo a nema s nekom krštenom garancijom.
Ovo sto El Laki, kaze. Ipak je garancija garancija. Ja sam gledao nesto za poslovni mobilni i ovaj mi se dopao i ako je malo manji za moje ukuse. Tako da sada cekam da vidim sta ce biti sa mate8.
- El Laki
- Prijatelj foruma
A neki Note 4? Jeftiniji 30% a odličan poslovni model.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
El Laki, ne dopada mi se rad sa olovkom, nekako mi ne lezi. Imao sam note2 ne znam nije to to, jer je cas koristim, onda mi nesto treba odmah momentalno da zavrsim i uhvatim sebe da sam otkucao to prstima i onda ne vidim poentu olovke unutra . Sto se tice razlike u ceni to si u pravu da bih imao sa note4 sve isto, a jeftinije. Ali ima preko ebaya 589e za sada mate8 mocha gold pa me kopka hahaha, videcu sta ce biti pocetkom apirla sa cenama.
Zna li neko gde može da se kupi nov,sim free Nexus 6P ovde u Srbiji,po pristojnoj ceni a ne kao na telekoplus za 680 evra?
Na kupujem prodajem imas ali bez garancije.
Cene su 500-550 evra.
Cene su 500-550 evra.
Mlogo...