Huawei MediaPad X1 / X2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
- :: Mate 7
Re: Huawei MediaPad X1 / X2
S obzirom kako izgleda bolje da se zove iUI 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- bata bogdan
- Banned
Evo koristan klip,ukoliko se neko odluci za kupovinu x1 ili x2,covek snimio klip kako je nositi x1 u dzepovima
https://www.youtube.com/watch?v=MaMoEzMcqXU
Zanimljiv review
https://www.youtube.com/watch?v=7OvreZ_HeHs

https://www.youtube.com/watch?v=MaMoEzMcqXU
Zanimljiv review

https://www.youtube.com/watch?v=7OvreZ_HeHs
Huawei
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Interesantmo, ali sta da radimo za one koji nose slim fit garderobu
Inače, primetio sam da tab4 (ima skoro iste dimenzije kao i X1), bez probema stane u unutrašnji džep od sakoa, uopšte se ne primeti, tako da nije nemoguće nositi sedmoinčni uređaj na dnevnoj bazi.

Inače, primetio sam da tab4 (ima skoro iste dimenzije kao i X1), bez probema stane u unutrašnji džep od sakoa, uopšte se ne primeti, tako da nije nemoguće nositi sedmoinčni uređaj na dnevnoj bazi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Bas briga vas direktore u silnim sakoima... 
Sta da radimo mi, obicni smrtnici, u trenerkama bez dzepova i kratkim majicama

Sta da radimo mi, obicni smrtnici, u trenerkama bez dzepova i kratkim majicama

- znemanja
- Moderator
Pređite sa trenerki na nesto elegantnije i sa džepovima

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- bata bogdan
- Banned
Pa ja svo vreme pisem ,bije to toliki problem nositi phablet od 7". Deluje to ono wauuu kako to moze da se nosi,ali eto ,u jaknu stane,cak ja nosim i trenericu i bez problema stane u prednji dzep,farmerke takodje bez problema
Znemanja,ti polako prelazis granicu normale ,ima da se naviknes da nosis vece dijagonale

Znemanja,ti polako prelazis granicu normale ,ima da se naviknes da nosis vece dijagonale

Huawei
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ma koju jaknu i trenerku na 30+ stepeni...
- bata bogdan
- Banned
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
A vidiš da bata negde na severnom moru,neka bušotina garant
Dok se mi kuvamo on fura dizel fazon i uživa u svom trokrilnom ormaru i razmišlja da kupi cetvorokrilni [emoji3]
Dok se mi kuvamo on fura dizel fazon i uživa u svom trokrilnom ormaru i razmišlja da kupi cetvorokrilni [emoji3]
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- bata bogdan
- Banned
Ma kakva busotina sunce ti hehehehehe
Bilo pre neki dan i ovde 30 + ,pa sad osvezenje ,kisa i nevreme a ja jos kuci bolestan ,pa poludeh u stanu
Bilo pre neki dan i ovde 30 + ,pa sad osvezenje ,kisa i nevreme a ja jos kuci bolestan ,pa poludeh u stanu

Huawei
U vezi nosenja velikih telefona. Kada je hladno, 1520 mi opusteno stane u jaknu, uz kes, bus minus, kartice, kljuceve itd, a kada je leto nosim torbicu bas zbog ostalih stvari pa mi cesto i telefon bleji tu, iako moze sasvim opusteno da stane u svaki dzep od farmerki koje imam. Verujem da je situacija sa 7'' phabletima malo teza, ali daleko od toga da nisu prenosivi. Osim ako bas ides u uskim bermudama i majici bez iceg uz sebe... 

Nokia Lumia 1520
- bata bogdan
- Banned
Nisam od onih koji nose onaj uzi model farmerica ili uze trenerice,pa tako da nemam problem nosti ovo cudo uz sebe.
A naravno spreman sam i sa tasnicama sto idu oko vrata,tri razlicite sam kupio,jedna gde samo phablet stane a ovde dve su malo vece i jos malo vise prostora za jos neke druge stvari.
Opet kazem ,tasnice oko ramena svakako nosim ili onu takozvaanu pederusu,i nije mi onda tesko staviti i ovaj phablet tu ,normalno,stvar navike i volje kome sta odgovara od velicine telefona.
A naravno spreman sam i sa tasnicama sto idu oko vrata,tri razlicite sam kupio,jedna gde samo phablet stane a ovde dve su malo vece i jos malo vise prostora za jos neke druge stvari.
Opet kazem ,tasnice oko ramena svakako nosim ili onu takozvaanu pederusu,i nije mi onda tesko staviti i ovaj phablet tu ,normalno,stvar navike i volje kome sta odgovara od velicine telefona.
Huawei
- kvaka33
- Expert
Ma naravno,to je najmanji problem
A traze ljudi razlog da ne uzmu ormare a svidjaju im se ,najlakse reci prevelik je
Ali ok ,za svoje novce svako moze da bira sta ce kupiti [emoji4]
A traze ljudi razlog da ne uzmu ormare a svidjaju im se ,najlakse reci prevelik je
Ali ok ,za svoje novce svako moze da bira sta ce kupiti [emoji4]
- bata bogdan
- Banned
Znas sta je najveca fora ,sto sa novac do 300e ,se dobije savrsen phablet poput x1 ili sony z ultra ,gde su baterije odlicne i uzivanje koristiti bas zbog velicine.
Poenta,veliko golemo za ne puno novca ,ovi manji telefoni daleko vise kostaju

Poenta,veliko golemo za ne puno novca ,ovi manji telefoni daleko vise kostaju

Huawei
- kvaka33
- Expert
Pa kada im bolje lezi u ruci [emoji6]
Nosenje telefona je meni najmanji problem. Problem je sto ove fablete ne mogu da koristim jednom rukom a cesto sam u situaciji da moram. Nosim kisobran, kese iz prodavnice, vozim bajs... a nemam veliku saku da mogu jednom rukom da ga drzim, da mi je siguran u ruci i da ga koristim.
- bata bogdan
- Banned
E vidiš, tu si u pravu skroz, mada ja poprilično imam velike šake baš, mogu nekako jednom rukom da ga koristim ali opet teško.
Tesko je uopste koliko god da čovek ima velike šake koristiti jednom rukom x1,jedino da je neko van svakog proseka da ima šake kao lopate, pa onda nije problem
Lično ja, x1 koristim sa obe ruke, jednom rukom je nesigurnooo
Tesko je uopste koliko god da čovek ima velike šake koristiti jednom rukom x1,jedino da je neko van svakog proseka da ima šake kao lopate, pa onda nije problem

Lično ja, x1 koristim sa obe ruke, jednom rukom je nesigurnooo

Huawei
- znemanja
- Moderator
Da, to je najveći problem, uverio sam se da sedmoinčni uređaj nije uopšte teško nositi sa sobom, mogu da stanu u džepove u većini slučajeva. Međutim korišćenje jednom rukom je nemoguće, Tab 4 7.0 nema šanse da koristim jednom rukom, ni šestoinčne uređaje nema teorije da komotno koristim jednom rukom. Mislim da je 5-5.2 inča gornja granica za komotno korišćenje jednim rukom.
- bata bogdan
- Banned
Ja sam note3, komotno jednom rukom koristio, to mi je bas ono bilo taman.
E ovo je sad već druga priča 7"
E ovo je sad već druga priča 7"

Huawei