Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
@Sale_M, odlicno izgleda, svidjaju mi se tamne teme jer se oci odmaraju za razliku od svetlih tema, odnosno tog belila u podesavanju, porukama(zato koristim Textra aplikaciju za poruke), itd...
Koja je to tema za Huawei, odnosno mozes li postaviti link ka njoj? Hvala unapred!
Ima li neko zastitno staklo na svom P9 modelu?Meni stiglo preko Alija ali mi se cini da nije za moj model i ako pise da jeste.Kad postavim u gornjem delu kod kamere i zvucnika onaj useceni deo imam lufta po 2-2,5mm levo,desno i dole od stakla ka ivici telefona a takodje i na vrhu tj iznad zvucnika.
Nije potrošio ništa u toku noći dok sam spavao, baterija 1 dan i 13 časova na 41%, optimizacija u utegunotost v7 za svaku pohvalu, potrudili se Havajci nema šta. Jako prijatno iznenađenje v7 na P9.
Predhodno veče i malo više detalja o korišćenju, sve na automatici i opaljeno bez ikakvih ušteda:
Hteo sam da isprobam nešto i od njih, 6p nisam računao za Havajca, izleteo ovaj na oglasu nov dosta povoljno za njegovu cenu sa 3 god. VIP garancije.
Odlično su ispeglali v7, emui 5 dosta lepše izgleda od starog, jako sam zadovoljan radom v7 na P9.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.