Huawei U8110
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Imam ga nedelju dana i telefon za te pare nije los, mana je sto se poruke bez olovcice ne mogu dobro kucati kao i to da moras bas pritisnuti jako da bi se ukucalo slovo kako valja, no za korisnike koji se ranije nisu susretali sa boljim HTC masinama i koji znaju kako one rade, izbor, ponavljam za te pare i nije toliko los, ali je telefon dosta daleko od ostalih ozbiljnijih android telefona
Zanimaju me kod pojedinih telefona novine i njihove stvarne mogucnosti koje ovde mogu saznati
al je ovde tesko se registrovati, prava nocna mora.
Nego i ja sam uzeo ovog kineza i zasada sam zadovoljan, ubacio sam custom ROM i preselio app na sd karticu.
Ekran ima dobru vidljivost na pri suncevom svetlu sto je svakako za pohvalu.
Kamera je prilicno out ali tako je kod svih androida.
GPS i Radio, rade bez greske, nisam jos ubacio navigaciju ali koristim gps kao brzinomer.
to je to zasad ...
Nego i ja sam uzeo ovog kineza i zasada sam zadovoljan, ubacio sam custom ROM i preselio app na sd karticu.
Ekran ima dobru vidljivost na pri suncevom svetlu sto je svakako za pohvalu.
Kamera je prilicno out ali tako je kod svih androida.
GPS i Radio, rade bez greske, nisam jos ubacio navigaciju ali koristim gps kao brzinomer.
to je to zasad ...
byGKX
- misadjole
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
- :: samsung ace plus
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=aM7vaBoD ... re=related
U turskoj ovo je turkcell t10, izgleda popularan kao sheherezada...
Dolazi li mem.kartica i koliko?
U turskoj ovo je turkcell t10, izgleda popularan kao sheherezada...
Dolazi li mem.kartica i koliko?
android ili wp8 ?
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Pozz svima 
slabo se snalazim, ovo mi je prvi android telefon, vise za ucenje neko...imam neka pitanja...a sigurno ce ih biti jos...
prebacio sam dvije pjesme na fon i stavio ih je na unutrasnju sd karticu...posto jos nisam kupio sd karticu, a unutrasnja je puna pokusao sam da prebacim na memoriju telefona da skladisti, ali ne znam kako...
da li je moguce da ton za poruke bude neka druga melodija osim fabrickih...?
koju navigaciju da skinem i kako ona funkcionise...?
vidio sam da ima milion nekih programa ali ja ne znam sta da prebacujem...koji su dobri, koji trebaju, koja je verzija, stvarno ne znam puno o tome...
hvala...

slabo se snalazim, ovo mi je prvi android telefon, vise za ucenje neko...imam neka pitanja...a sigurno ce ih biti jos...
prebacio sam dvije pjesme na fon i stavio ih je na unutrasnju sd karticu...posto jos nisam kupio sd karticu, a unutrasnja je puna pokusao sam da prebacim na memoriju telefona da skladisti, ali ne znam kako...
da li je moguce da ton za poruke bude neka druga melodija osim fabrickih...?
koju navigaciju da skinem i kako ona funkcionise...?
vidio sam da ima milion nekih programa ali ja ne znam sta da prebacujem...koji su dobri, koji trebaju, koja je verzija, stvarno ne znam puno o tome...
hvala...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
darko_bn, na memoriju telefona nikako neces moci da prebacis pesme, posto nije predvidjeno da korisnik direktno pristupa "internoj memoriji" telefona. Zapravo to mozes da uradis kada rutujes telefon (procitaj temu o rutovanju za vise detalja), ali se uopste ne isplati - internu memoriju cuvaj za aplikacije itd, ne isplati se traciti je na muziku i slicno.
Nego nije mi jasno o kakvoj "unutrasnjoj SD kartici pricas?" Koliko je meni poznato U8110 ima samo jedan slot za microSD kartice i nema "integrisanu" fles memoriju na ploci (osim naravno interne memorije) poput recimo Samsung i9000 i slicnih. Daklem sva microSD memorija ti je microSD kartici koja ti je utaknuta u microSD slot.
Sto se tice softvera instaliraj ono sto ti treba, za vise detalja procitaj temu o Android softveru. Sto se tice GPS najbolji je Igo, za koji verujem da ima verziju za 240x320.
Sva druga pitanja o GPS postavljaj u GPS temi u "Kaficu", ali obrati paznju na to da pitanja u kojima se traze linkovi ka varezu i uputstva za piratovanje nisu dozvoljena i da ce biti obrisana.
Nego nije mi jasno o kakvoj "unutrasnjoj SD kartici pricas?" Koliko je meni poznato U8110 ima samo jedan slot za microSD kartice i nema "integrisanu" fles memoriju na ploci (osim naravno interne memorije) poput recimo Samsung i9000 i slicnih. Daklem sva microSD memorija ti je microSD kartici koja ti je utaknuta u microSD slot.
Sto se tice softvera instaliraj ono sto ti treba, za vise detalja procitaj temu o Android softveru. Sto se tice GPS najbolji je Igo, za koji verujem da ima verziju za 240x320.
Sva druga pitanja o GPS postavljaj u GPS temi u "Kaficu", ali obrati paznju na to da pitanja u kojima se traze linkovi ka varezu i uputstva za piratovanje nisu dozvoljena i da ce biti obrisana.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
znaci to je u pitanju... 
pa ja kad sam prebacio dvije pjesme preko bt i pokusao trecu izbacilo mi je da je Unutrasnja SD kartica puna...e sad, ja stvarno veze nemam dalje...
)
ma gubim se pravo, ovo mi je prvi android i vidim milion nekih stvari, a ja ne znam ni sta prvo da skinem, sta podrzava ovaj 2.1 android... :DD ne znam odakle da krenem...

pa ja kad sam prebacio dvije pjesme preko bt i pokusao trecu izbacilo mi je da je Unutrasnja SD kartica puna...e sad, ja stvarno veze nemam dalje...

ma gubim se pravo, ovo mi je prvi android i vidim milion nekih stvari, a ja ne znam ni sta prvo da skinem, sta podrzava ovaj 2.1 android... :DD ne znam odakle da krenem...

- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Interna memorija telefona ne može da služi kao skladišna memorija. Dakle muzika, fotografije i slično moraju biti na memorijskoj kartici!
Za melodije poruke na sd kartici napraviš folder "media" pa u njemu nov folder "audio" pa unutar foldera audio praviš folder "notifications". Unutar tog poslednjeg foldera smestiš muziku koju želiš da bude za poruke. Tada ćeš iz settings menija u porukama moći da postaviš svoju melodiju!
Najbolja navigacija za android je Igo. Imaš u podforumu kafić odeljak za navigaciju pa se tamo informiši više.
A programi zavise samo od tvojih potreba!
edit: ala ste brzi, ili ja sporo kucam....
Za melodije poruke na sd kartici napraviš folder "media" pa u njemu nov folder "audio" pa unutar foldera audio praviš folder "notifications". Unutar tog poslednjeg foldera smestiš muziku koju želiš da bude za poruke. Tada ćeš iz settings menija u porukama moći da postaviš svoju melodiju!
Najbolja navigacija za android je Igo. Imaš u podforumu kafić odeljak za navigaciju pa se tamo informiši više.

A programi zavise samo od tvojih potreba!
edit: ala ste brzi, ili ja sporo kucam....

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
darko_bn, ako je ta poruka "Unutrasnja SD kartica puna" bila na srpskom, radi se samo o glupom/pogresnom prevodu koji mozes da ignorises. Na U8110 imas samo internu memoriju, koja nije predvidjena za skladistenje medija, i microSD. Ako si dobio karticu od samo 1GB ona je verovatno vec puna i trebalo bi da nabavis novu, od barem 4GB, a najbolje 8GB ili vise.
Druga mogucnost moze da bude, da je u pitanju neki problem sa internom memorijom, odnosno da BT privremeno, pre nego sto ga upise na microSD, fajl skladisti na internoj memoriji i da je fajl koji si pokusao da prebacis veci od preostale slobodne interne memorije.
Druga mogucnost moze da bude, da je u pitanju neki problem sa internom memorijom, odnosno da BT privremeno, pre nego sto ga upise na microSD, fajl skladisti na internoj memoriji i da je fajl koji si pokusao da prebacis veci od preostale slobodne interne memorije.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
bachika, tomas.hokenberi je u pravu, cesto je prevod na srpski jezik ocajan, pa se pojavljuju takve nebulozne poruke! Ja koristim U8110, sa microSD karticom od 2GB, sve fotke, muziku, videa smesta automatski na microSD karticu,zato hitno nabavi jednu, danas su zaista jeftine! A sto se navigacije tice tu je iGO, koji radi bez problema, na rezoluciji 240x320 piksela, sa sve srpskim mapama,i navigacijom na srpskom jeziku! Pogledaj na rapidserbia forumu, u odeljku za mobilne telefone, nacices potrebne informacije i linkove o navigaciji! 
http://rapidserbia.com/

http://rapidserbia.com/
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami