Huawei Ascend Mate7

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Re: Huawei Ascend Mate7

Post od Evindzer »

El Laki napisao:Da je da neko doturi Huawei Srbija ovaj naš pokret, pa ako ništa bar neke popuste da dobijemo. Promoviše ih nas par na forumu baš jako. :)
kutijagreha napisao:Laki,sta da kazem onda ja za LG :-D
Djordje,ubacio si novi update i nemas mrezu na telefonu? Jesi odradio reset nakon update-a?
Da li si namestio da ti bude 2g signal?
Onda bismo miodrage i ja mogli da pisemo MS-u, posto promovisemo L930, da nam u znak zahvalnosti posalje po jedan L940 XL kad ga izbace. :D :D :D
Inace, da ovaj model ima integrisanu olovku, i ja bih odavno bio pridruzeni clan vase male druzine "havajaca". 8) ;) :oops:
Ovako moram da se zadovoljim Asusovim fabletom, koji ipak nije los, a sve se nadam da ce u bliskoj buducnosti Huavei izbaciti i neki 6-incni fablet sa olovkom.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Istu stvar očekujem i od LG-a jer se za G Pro 2 odlično pokazao. Da je imao olovku, oduvao bi Note 3.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Znam za Pro 2, dosta sam citao i gledao o njemu, nazalost, nisam imao prilike da se malo igram s njim, ali LG sve pogresno radi kad je u pitanju olovka koja ide uz njihove modele. Secas li se Vu "keca" - meni se bas dopadao u ono vreme kad je izasao, i mozda bih ga uzeo, samo da je imao integrisanu olovku, svejedno sto je bila obicna kapacitivna - zamena za prst. Negde zimus sam citao da LG razvija neku svoju olovku (i softver vezan za nju) koja ce biti pandan S Penu. To bi bilo lepo ako bi se obistinilo.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Pa s obzirom da su izbacili G3 Stylus, kontam da to rade da bi kao i Samsung sa nekim modelima (Alpha, Round, Edge, itd) opipao puls tržišta i samu novinu, pa ako se pokaže kako treba, onda se ubacuje u flagship seriju. Nadam se da će biti nešto na jesen novo od njih, da li G4 Note, G Pro 3 ili nešto treće, ne znam, ali nešto do 6" sa olovkom.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

To im je potpuni promasaj, ne znam zasto su izbacili takav model. Sve specifikacije lose - ne kazem da mozda ne radi pouzdano, ali, iskreno, da li bi ga ti uzeo? Ja ne bih. A olovka je tek posebna prica. Mala, tanka kapacitivna zamena za prst. :wacko:
Moj Asus ima olovku svetlosnim godinama bolju od ovoga - a o ostalim karakteristikama da ne pricam. Ne secam se kolika mu je cena bila kad je dosao kod nas, ali, gledam ovde, sad mu je oko 220e; prilicno sam siguran da se vise isplati uzeti N1 nego njega.
Ostaje da se nadam da ce uraditi nesto slicno G4 sa pristojnom olovkom, i naravno, "havajci", jer su se oni bas nameracili da zavladaju trzistem fableta. 8)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ne bih ga kupio , nema tu priče. Ali ovo je klasičan primer test modela. On je tu da se isprobaju neke novine, pre svega olovka. Ko zna šta će dalje raditi sa njom. Držim palčeve da je vidimo uskoro na nekom flagship modelu uz bar par funkcija. Isto važi i za Mate 8.

djordje12kv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 02. Jun 2015. 01:15
:: Note 2

Post od djordje12kv »

https://www.kupujemprodajem.com/Huawei- ... -oglas.htm

Dragana, zena iz Novog Sada radi sa ovim modelom, komunicirao sam malo sa njom i dobio informacije da ima garanciju 24 meseca, i da je serviser PinComputers (po njenim recima ovlasceni serviser Huaweia od ove godine).

Da li je neko saradjivao sa njom i kakvi su utisci? Ili ako niste, kako vam se cini ovaj oglas, vidim da ima 97 pozitivnih ocena. Hvala pozz

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Post od drom »

Kao sto ti vec rekoh, a hajde ponovicu i javno da cuju i ostali, Dragana je fer igrac.

Naravno, ukoliko je neko imao neka iskustva sa njom, neka podeli sa nama.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ja sam mislio ranije da uzmem od nje Mate 7 ali sam odustao. Evo zašto. Ona garanciju popunjava na licu mesta tvojim podacima. Kada sam pitao kako je to moguće, rečeno mi je da oni dobijaju blanko garanciju od pina. Meni to ne pije vodu.

djordje12kv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od djordje12kv »

Hmm zato sam i postavio ovde na forum, ne zameri Drom, ali da cujem jos neko misljenje. Laki, neka alternativa?

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ni sam je nisam našao. Nema ih kod mts, prodavnice ga nikad nisu ni imale u ponudi... Ta likuša mi ne uliva poverenje. Mislim da je neka prevara. Telefon možda i jeste ok, od preko ali garancija...

djordje12kv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od djordje12kv »

Ko su ti Pin computers? Nije malo 97 pozitivnih, ali opet sto ti kazes rucno popunjavanje garancije....

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Uvoznik\distributer

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Post od drom »

Draganu sam upoznao jer sam kupio originalnu futrolu za moj Mate7 kod nje.
Ona je profesorica na faksu. Vrlo postena, kulturna, precizna, odusevio sam se.
Siguran sam da je telefon nov i original.
Sto se garancije tice, to vec sami proverite, pitajte nju, zovite uvoznika itd.
Uz ovakav uredjaj garancija nije potrebna, hehe, sala naravno, naravno da je vazna, a to se bar lako sve isproverava.
Ja licno sumnjam da je ta garancija validna :(
------------------
edit:
ljudi, imajte u vidu da ovakav telefon sa validnom garancijom od 2 godine kosta mnogo vise od tih 360e. :)
Jare i pare - ne ide u kompletu.

banee
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 08. Jun 2015. 16:45
:: Samsung Galaxy S2

Post od banee »

Evo i ja da se javim, posto planiram da uzmem Mate 7, danima gledam oglase i naisao sam na Draganu. Trebao bih da idem za 2 nedelje u Novi Sad, pa sam mislio da uzmem od nje telefon i malo dodatne opreme, posto sam video da ima. Ali sada ne znam sta da radim. Ima jedan oglas u Subotici(ja sam iz Subotice), neko prodaje jos 2 komada po ceni od 365e, i pise da ima premijum garanciju koja vazi u Srbiji. :wacko:

Sta mi vi savetujete da uradim? :wacko:

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

@drom dok ih je bilo (do pre dva meseca otprilike) Mate 7 iz mts sa sve premium garancijom je koštao do 370e. Tako da dva meseca kasnije je očekivano da isti takvi budu bar 20e niže. Samim tim ovi Draganini po meni vrede do 300e. Jer ipak pravi im premium garanciju. Kažem to je sve jer ja lično smatram da garancija kakvu ona daje nije legalna i ostvariva.

@banee dobro proveri da li je garancija ostvariva gde god kupovao. Ne znam šta drugo da ti kažemo jer niko od nas ne zna gde da nađe ovaj model. Ukoliko stigne nova tura kod mts, očekujem skok cene na 370-380e jer mislim da je baš solidna tražnja za njim.

banee
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od banee »

@El Laki, poslao sam ovoj zeni poruku na kupujemprodajem, pa cu da vidim kakav je odgovor. Ako drugacije kaze da kod nje funkcionise garancija, moracu nekako da rezervisem telefon (jer ima jos 2 komada), posto sam malo kratak sa parama, tek cu krajem meseca da imam. :D

Da li znas mozda kako bi trebala da funkcionise ta garancija, kako to ide oko te premium garancije?

I vidim da u oglasu kod Dragane pise da se dobija sa "garancijom uvoznika" dok kod Vere (zena iz Subotice) pise da je 24 mesecnom "Premium Garancijom koja vazi i u Srbiji".

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Svi će ti reći da važi i da je ostvariva. Možeš da proveriš ako u neki pin computers servis odneseš telefon i papir da proveriš.

banee
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od banee »

Hvala El Laki na savetima, provericu prilikom kupovine svakako :)

djordje12kv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od djordje12kv »

Bane ako kupis za 4-5 dana kod dragane iz NS, i ako ti je usput ti bani do pin computersa i pitaj, pa nam javi informacije ovde :)

Odgovori